НОЕМВРИйче чака пролетта със усмивка на уста - 7

• 25 316
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Добър ден и от нас Simple Smile

Днес докато се разхождахме около езерото се срещнахме инцидентно с е-валканова. Добре си изкарахме мисля, ама тя ще ви каже Simple Smile
Много сладък е Павелчо и много слуша детето Simple Smile

Тъкмо се прибрахме и слънцето напече, сега ще се храним и ако е така и след половин час може да излезем отново  Peace

Изтеглих си детски песни от един сайт и сега ги "прослушваме" с Тони...
Много им се радва детето, как разбира че дечица ги пеят, не знам но определено се заслушва и мирува  Laughing
Чао за сега, че си облизва вече пръстчетата и ще заплаче след малко със сигурност за храна  Peace

Приятен ден  Hug Heart Eyes

# 346
Здравейте, и ние се завърнахме от разходка, че нещо много взе да духа.
Аз Венцислав вече го извеждам без шапка и по едно боди с блузка отгоре, а надолу по джинси. Майките в градинката вече ми направиха забележка, че е без елек.

Слънцезащитен крем таткото беше купил вчера, като видя как са почервенели бузките го хвана страх да не изгори. Иначе е взел на Клоран 50 фактор, харесва ми размазва се лесно и е с екстракт от невен, става и за тяло, което ме радва защщото ще си го изхарчим

# 347
Ох, пак аз, ама се сещам за още нещо:
кърмачките, по колко пъти горе-долу храните на денонощие? Напоследък Каменчо много си разреди храненията и май по 6 се събират. Друго нищо не яде, не съм захранила.
пп:
Lenora,
да не вземеш да навлечеш детето с елек  Laughing Да си ходи по блузка и после ще е здраво  Peace Каменчо излиза по блуза и ританки, ако спи - намятам с една пеленка.
Казвала съм и преди, че голямото от март до ноември е по къс ръкав, пуловери и ватирани блузи не носи, така се и пести хем  Mr. Green
пп2:
да ви се похваля че съм отслабнала  Flutter Не много, ама си личи Simple Smile

# 348
Здравейте! И ние се възползваме от хубавото време навън Sunglasses Днес ходихме на консултация и пообиколихме из квартала, след малко пак излизаме. Човека е пораснал добре и вече е 5800 и 59 см, боцнаха му двете инжекции за последно и другия месец ще почиваме . Започваме сок от ябълка с по 1 лъжичка на ден.
Незнам ама вчера видях една майка си разхождаше бебето, беше мъничко и така го беше увила,че и наелона беше сложила отгоре, направо ми стана жал за бебенцето, беше ми на езика да я спра и да и кажа, ама си зъмълчах Rolling Eyes

# 349
Хайде малко снимки на гаджетата шъ мъ прощавате за многото снимки ама не се въздържах...сааамо тоз път..обещавам

# 350
Янечек,благодаря за информацията!  bouquet
Кlodia и e_valkanova сигурно сме се разминавали доста често с количкита.После ще кача няколко снимки,за да ме вземете с вас на разходка ако ме видите другия път newsm53

# 351
  • Сливен
Мия, много са хубави  love001
Янечек, Мая яде в 6, 9,12,15,18, 20,30 и в 3. Часовете са ориентировъчни, понякога обаче след яденето в 15 ч. започва да иска на два часа. На обяд й давам малко пюре, не повече от 5-6 ч.л./от миналата седмица/, не съм заместила ядене.
Изчезвам, че вече не се пише с една ръка, не стои мирно момичето, а и Мариела си е вкъщи.

# 352

geri_t - става, давай снимките ... аз нещо напоследък съм физиономист №1  ... днес Елена я раз конспирирах веднага   Wink

Преди малко уж на шега след кърмене реших да пробвам Тонито да хапне някоя друга лъжичка пюренце от ябълки и круши, че бях спряла захранването докато бяхме болнички. Детето така хареса пюрето че го изяде почти цялото  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Дано да не му стане лошо след толкова манджаране  Laughing Laughing Laughing
Сега играе с играчките и не се обажда никакъв ...
Да ставам да пооправя къщичката че ще си дойде татето след малко ...а имам няколко чинии в умивалника за измиване  Peace Нали си нямам миялна ще го караме за сега ръчно ooooh!

# 353
  • София
Привет и от мен.

Току що се върнахме от разходка...днес в Борисовата беше супер спокойно...

Креми - вчера те мернах отдалече в Южния, но се бях наредила на една опашка и после ми изчезна от погледа. Наистина беше голяма лудница и вчера и оня ден, а след Южния и двата дена ходих до Борисовата, където беше истински ад  ooooh!.
Нямам търпение да се затопли и да ходим на вилата уикендите.

Мия - много са сладки гаджетата.

Янечек - ние сме само на кърма. Ина яде горе-долу на 3 - 3.5 часа, но тези дни като сме навън пропуска задължително едно хранене. Нощем понякога пропуска, понякога си яде на 3 -4 часа...Тоест яде 6-7 пъти на ден.

Аз искам да попитам по въпроса с това пусто захранване дето толкова чета и пак не схващам  Blush - кога трябва да се замести изцяло млякото с пюре на едно хранене? Веднага след като захраним с първото пюре ли? newsm78. Смятам да захраня на 5 и половина - 6 месеца и лека полека да я отбивам. Като за начало смятам вечерното хранене да заместя с АМ, че да почне да спи повече, че ужас. Но все още се опитвам да вкарам в употреба шишетата, които тя отрича тотално.

Това е засега

Лека вечер, дами   bouquet

# 354
Васи виждам че си на линия,беше казала преди време че с Андрея си имала 2 по сериозни лак.кризи? Ще споделиш ли повече? Wink

# 355
  • Пловдив Белащица
Аз докато се включа за картофеното пюре - то работата станала ясна  Mr. Green. А и Янечек се е включила с мнение, което напълно подкрепям. Аз за каката бях замразила така разни пюрета и като дойде време за хранене изкарвам там морков, чушка, тиквичка, каквото искам и смесвам. Размразява се на стайна температура или на водна баня.

Янечек, яде незнам колко пъти. Ти нали даваш на поискване, какво те притеснява, кут е гладно даваш.

Момичета, радвам се, че се стопли времето и по-малко пишете  Mr. Green. Че иначе като видя колко страници има и си викам, айде после като имам време ще седна да чета, ама такова време все не намирам напоследък.

П.п. Какво по-точно те интересува Мия?

П.п.п. Весс, попринцип от преди помня, че се замества, когато бебето яде поне 130 гр от пюрето, но дали ако изяжда от третия ден толкова може да се замести не съм сигурна. Не ми и потрябва да знам, при нас просто нещата не станаха така.

# 356
  • Пловдив Белащица
Извинете, ама забравих да ви благодаря за поздравите, от хубав по-хубав - много ме трогнахте всички!
Обичам ви! - това са някакви изблици след сатурновата дупка  Joy

# 357
За яслите,вече сте се регистрира ли ? Бях чула,че трябвало бебето да е на 10м. ?има ли такова нещо или и аз да се запиша в класирането за някои ?
За замразяването е така,но аз имах предвид ,да се направи в бурканчета и да се заварят.Така,че според мен е добре и няма да им има нищо.Но разбира се ,всеки сам преценява кое е най-добре за него. Peace а иначе си е занимавка.
Сега се върнахме от разходка,цял ден на вън ,но май пак го дават да се по развали за малко времето  Tired

# 358
От 10 месечни могат да тръгнат на ясла - това е по наредба.Сега се кандидатства за прием септември 2010г, т.е. тогава бебето ти ще е на 10 мес. Реално обаче повечето деца тръгват на 1,5 - 2 год., по мои наблюдения.

# 359
  • Варна
Здравейте мами  Hug
Васи, честит рожден ден, макар и на патерици  Mr. Green Желая ти всичко най-хубаво, послушни принцеси и любящ съпруг   bouquet
Янечек, ние също сме още само на кърма. Захранването съм го решила да го почна на 1ви май, тогава малката ще е на 6 месеца без 2 дни. Ние ядем средно по 6 пъти на ден, а понякога и по 5. Обикновено часовете са: 8, 11, 14, 17, 19:30 и 21:30ч. Понякога часовете се изместват назад и това ядене в 7 и половина отива за след баня чак в 9 часа. Нощно време си спим, не се събуждаме от вече 2 месеца. Преди седмица имаше 3 дни през които ядеше на час и половина, два и си мислих че са зъби, ама явно е било лактационна криза.
За обличането - ние днес бяхме с боди, блузка, ританки и дънки. Ама й беше топло.
Да се похваля, днес за първи път кърмих малката в Морската и съм много доволна. Направихме си една дълга разходка Mr. Green
Искам да ви питам за приспиването вечер. Как е при вас? При нас има следния проблем - приспиваме се на гърдата. Не заспиваме ако не стои по половин час на гърда. И става цял час кърмене. Пробвах какво ли не, ама не става. Ако не е заспала на гърдата преди да я сложа в кошарата, не става. Явно ползва гърдите ми за биберон. А биберон отказваме категорично, многократно вече пробвах именно заради това висене на гърдите вечер. Пробвахме с дондуркане, с оставяне в кошарата, ама няма никакъв успех. Не че ми пречи много, ама то това кърмене по цял час вечер много ме вързва да стоя на едно място без да мърдам. Кофти е, че не можем едни гости да си поканим вечер, щото като се сложи банята преди това и после кърменето, аз час и половина съм ангажирана. Мисля да я кърмя по-дълго и ми се ще да го променя този режим, ама и идея си нямам как ще стане  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт