НОЕМВРИйче чака пролетта със усмивка на уста - 7

• 25 316
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
МИя, големи са сладкиши!
Нея, вечер го приспивам го в люлката.В името на желаните социални контакти пропускам банята и кърмя при гостите, не на масата, но си приказвам с тях. Но сега дребчо е болен - кашля и температура трети ден, зависнали сме на цицата денонощно. Д-ра (ходих платено при педиатър) сметна, че нищо не трябва да му давам освен кърма. Някакви съвети за "бабини илачи"?

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 20:08 от Renew

# 361
Добър вечер!  Hug

Голям зор докато заспим тази вечер.За първи път преспах Павел на ръце.Ама то след голям рев се умори детето и в ръцете ми заспа.

Янечек: и ние сме само на кърма все още и точно по колко пъти яде на ден и аз самата незнам.На поискване сме.Навън държи,но вкъщи на максимум 2 часа.

Ммм да,Клодия ме разпозна!!!Получи се много приятен езерски следобяд!  Grinning

Лека нощ и спокойни сънища!

# 362
Здравейте и от мен!
Момичета помагайте,мойта убавица не ще да седи в количката!Прави ми номера от вчера,а от днес и в колата!Това бяха двете места където можеше да откара с часове,и ядене да пропусне.Но от вчера полежава час и се почва реванееее ама реване!Разсъбличам,дондуркам, е не млъква докато не я взема!Днес в колата същата работа,поседя час и почна....добре че каката беше с мен,по едно време и тя не може да я укроти и аз надух музиката,то не се издържа!Е,миряса,че и заспа  Mr. Green Кофтито е,че и вкъщи е крива,иска на ръце,но и след известно носене и на ръце реве.Направо това не е моето дете! Да са зъби,не са,венците и нито са надути,нито нищо.Оф не знам!Капака беше и предната вечер да не спи,пак реване!Кърмих,събличах,ко ли не правих,пак реве!Когато Янечек и Мия писаха за нестоенето в количките,ми се струваше толкова странно....сега напълно ги разбирам!  Tired А преди с часове спеше в количката,даже и хранене пропускаше и да се събудеше не даваше зор за ядене...А сега толкова неспокойно спи,от най-малкия шум се събужда!Оф дано е период!
Днес при нас беше страхотна жегааа,и вятър имаше,но топъл.Разсъблякох Анджи по боди с къс ръкав и горно к-че без ританки отдолу,без завивка,само с покривалото на количката,което и стигаше до кръста.шапка-мапка всичко махнах,то с такива зачервени бузи беше!Но и след разсъбличането и носенето,пак не пожела в количката,все едно върху кактуси я слагам!
Остава и сега да ми се разболее след толкова носене на открито....
Да е реакция от ваксината?!вече 4ти ден?!
Янечек,ние ядем по 6 пъти на денонощие,от 3 нощи не се буди на яденето в 00.00/едно хубаво нещо от 3дни насам/ и стават 5,също не сме захранили.Днес и дадох добавка,щот вече не знам какво и е,дали е гладна или просто в мензис  Mr. Green
Мия,Кики,много са сладки гаджоците  Heart Eyes
Реню,аз не бих прилагала на бебе "бабешки илачи",особено с температура!Това разбира се си е мое мнение! Peace Мойта въпреки че е на кърма,не пропусна да се разболее от  ларингит,хванат буквално отникъде.
Отивам да лягам,да видим тази нощ ще се спи ли.

# 363
ЧЕСТИТ ДЕН РОЖДЕН НА СТЕЛЕТУУУУ !!!!БЕЗБРОЙ ПРЕКРАСНИ МОМЕНТИ И УСМИВКИ !

# 364
Добро утро!!!

Днес може би няма да става деня за излизане с количка, но може с кенгуруто и големия чадър  Mr. Green Mr. Green Wink

Честит Рожден Ден!!!!
Стели
Много много радости и щастие през тази изпълнена
 с новости година за теб  Heart Eyes Heart Eyes  Wink

# 365
Добро утро Simple Smile
Благодаря много за отговорите по моя въпрос  Hug Наистина ми беше важно, защото се бях притеснила, понеже досега винаги съм хранила Каменчо по-често, а от няколко дни сам разреди доста кърменията. Но виждам, че има и други такива само с по6-7 хранения, така че май ще се успокоявам.
Синческа,
за неседенето в количка аз правя следните неща: нося различни дрънкалки да го забавлявам или сядам на някоя пейка и изваждам бебето. Като го подържа на ръце, после е по-склонно да седи отново малко в количката.
Нея,
нищо че бебето вечер ти виси по-дълго на гърдите, така се приспива по-дълбоко. В това време можеш на спокойствие да изгледаш някой филм или както е в моя случай - сериал. Камен също така прави, но ако е много изморе, бързо се нахрнва, унася се и аз го премествам в неговото легло.
Хубав ден!
Стеле, ЧРД   bouquet

# 366
  • София
Добро утро и от мен.

ЧРД на Стелету. Много здраве, щастие и прекрасни моменти с малкия сладур    bouquet

Днес най-накрая може да посвърша малко домакинска работа, че ще се заринем скоро  Simple Smile.

Приятен ден

# 367

Благодаря ви, Мия  Hug, Кло  Hug, Янечек  Hug, Весс  Hug

Благодаря ви! Изненадахте ме страхотно! Благодаря!

Миме. Крумова - извинявай, но докато стигна до телефона и ти затвори...  Hug

Кики - И на теб благодаря за смс!  Hug

Обичам ви всички!

# 368
ЧРД на Стелету, много здраве, щастие, късмет и шестици.

И при нас времето днес е кофти, облачно е, но е топличко, ако не завали може и да излезем за час два.
Моето маймунче от няколко дни е непоносимо, постоянно хленчи, подозирам, че се научи на ръце, но мама има нужда и от лично време, ще го изкореняваме този вреден навик Mr. Green

Хайде, лек ден за сега.

П.П. Момичета да ви попитам поставяте ли бебчовците повдигнати вече. Питах педи, тя каза, че мога да го поставям на 45 градуса, но не знам дали не е голям наклона.

# 369
Здравейте и от нас!
Честит Рожден Ден на Стелету!
Мия и Кики-бебчовците са страхотни!
За приспиването-аз приспивам Анна на ръце.Още от началото я научих така и сега сама не заспива.Единствено навън в количката или в колата.
Ето ни и нас!Който ни разпознае да се обажда Joy

# 370
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Добро утро,днес един зелен рошльо,моля.От сутринта имаме един майстор и кърти ли кърти,чак мозъка ми изпили с тази бормашина #Crazy
То и времето намръщено,не става за излизане без дъждобран.Ще водя Нати и на ваксина,ужас просто.

ЧРД,Стеле!БЪди здрава,обичана и щастлива!

Янечекние се храним поне 7-8 пъти на ден.От една седмица взе да се събужда и през нощта,понякога минава без хранене,но друг път много реве и се успокоява само като суче.Зъби ли я тормозят,колики ли пак,не знам.Мята си главата наляво-надясно,рита с краката,не търпи завивка,тъпче си ръцете в устата,просто е кошмар.Даже сутринта се опитваше едновременно да суче и да си натъпче палеца в устата. Joy  hahaha
Има ли други такива луди деца?През деня е спокойна,рита си,заиграва се,но палецът и е винаги в готовност пред устата.
Не знам дали писах,вече сме 7кг,62см,последния месец е качила 750г и 2 см,все още сме само на кърма.
Да си похваля количката,2 дни я бутам с кеф,много лека,маневрена,широка и комфортна.
За обличането навън-с боди и суитчер и панталонче вече без чорапогащник или с гащеризон и едно памучно космонафтче,шапка не слагам.Ако е по-студено,мятам качулката.
Миягаджетата са супер.Нас никой не ни е харесал все още  Mr. Green
Отивам да свърша някоя работа,докато спи.Целувки от нас Hug

# 371
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СТЕЛЕ! ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!   bouquet

Ние вчера дълго се разхождахме. Но поизгоряхме на бузките и се обадих на доки и тя ни каза да вземем кремчето на Себа мед 50+ фактор. И много добре подейства на Дарето.
За заспиването- при нас стваа на ръце и с пеене.
Вече се храним 5 пъти - 3 пъти пие мляко, един път зеленчуково пюре и един път каша започнах да давам. Иначе имеме и междинни плодови, но от всичко по малко, никога не изяжда цялото бурканче и обикновено едно бурканче два дни давам.
За обличането- май малко я прегряхме, защото пъпчици й излязоха по тялото по коремчето и нагоре. Но сега взеха да се махат.

Много прегръдки!  bouquet

# 372
  • София
Стеле, и от мен ЧРД! Другите пожелания ще си ги видиш на скайпето, като си го включиш Wink

Радост, и Пламена имаше период в който така се будеше нощно време - с мятане на главата наляво надясно и едно реване на един дъх, за мен това си бяха зъби. но явно растат на периоди защото сега бебка е спокойна

ние днес станахме чак в 11 без 15. Хранихме се в 6, после в 9 я чух че нещо си пееше ама аз се завих през глава /от тия сериали нощно време, не мога да се наспя/ и тя е заспала  Embarassed. Чак ми стана неудобно от детето като се сетя Mr. Green

даа, явно днес ще си стоим вкъщи или ако излизаме ще трябва да е около блока, за да няма после прилики с мокри кокошки и изобщо всякакви пернати  Laughing

# 373
  • Пловдив
Честит Рожден Ден Стели  Heart Eyes Бъди много здрава, обичана и обичаща!   bouquet

# 374
  • София
Честит рожден ден Стелету!!!  newsm59

Пфу че кофти време, валиии  smile3518

Общи условия

Активация на акаунт