Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 57 173
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Някой поръчвал ли е от Bukkk - нямат комисионна по доставките , а само транспорт?
Много се чудя дали да поръчам с тях?  Thinking
Е той транспорта е толкова колкото да запатиш и %, не виждам къде му е далаверата.

# 271
  • Burgas
tedi80 и двете са 2-3 год  Peace . като панталончето и е до глезените в момента 7/8 ще го носи по скоро, но това беше целта ми(моята госпожичка е дребничка, около 90см е:))). за всеки случай ето размерите(така ще преценниш най-добре кой е вашият размер  Hug ): талия в най-отпуснато състояние(има ластик за регулиране) около25см, дълж. крачоли от вътр. ръб 26см, от външен 43см.може и да се подгъва отдолу има цепка и плата е пак на точки. така се скъсява още с 5см.  а гащеризончето и е идеално. мисля че нямаше да и стои толкова добре, ако беше по-малко  Crazy от под мишничките до долу е около 47-48см, ширина горе под мишн. 27-28см и дълж. на крачола по вътр. шев около 15см  Peace
Tzvetche
не разбрах за коя шапка питаш,  а и незнам как точно да ги премеря, но като ги наложа една върху друга зелената на точките е с 2 пръста по дълбока от тази http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/69/9
а дали отговарят на размера по скоро май зависи от главичката на детенцето. моето миналото лято носеше размер 12-2(на 31.08 направи 2 год.), а това ще носи 3-5:))

# 272
  • София
Някой поръчвал ли е от Bukkk - нямат комисионна по доставките , а само транспорт?
Много се чудя дали да поръчам с тях?  Thinking
Е той транспорта е толкова колкото да запатиш и %, не виждам къде му е далаверата.

Аз искам да поръчам скъпи стоки, което ми спестява доста повече от доставката... по-скоро се притеснявам дали са коректни, тъй като не съм ги чувала...

# 273
Момичета,някой от Вас поръчвал ли е детски очила на Некст,аз харесах 2 вида,но няма никакви размери и се чудя,ако поръчам дали ще са и добре на малката,незнам по какво да се ориентирам   Rolling Eyes
Някой ако е получил очила,моля да сподели горе-долу за каква възраст са   Laughing

# 274
  • София
http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/84/17 7-ца малко да и големи но откакто доидоха ходи само с тях в къщи  Crazy наистиан са плитки, но за нейното краче са ок:)

Би ли ми измерила стелката, моля те!

# 275
  • София
Сам си напомням въпроса: "Някой да е поръчвал рокличка за 12-18м или 12-18м, за да ми измери? Племенницата ще я кръщават и не трябва да се излагам   . сега е висока 78см, и ми трябва за след месец."

# 276
имам рокля на Мадъркеър 12-18 месеца, на малечка й става на 79 см ръст  Peace

# 277
рокля на Маркс анд Спенсър 12-18 месеца ставаше на Калина на втория й рожден ден и още й става. Висока е около 83 см, 12 кг.

# 278
ето ги и моите неща,само за каката са размери 5-6 и 6-7г,кецките са УК 12
всичко е от теско/cherokee/ имаше още три блузки,но са отказани
http://eli7.snimka.bg/other/pokupki-ot-angliya.454787.17880060
спалното бельо е от БГ/ако някой пита за тях/

# 279
  • Sofia
Момичета,някой от Вас поръчвал ли е детски очила на Некст,аз харесах 2 вида,но няма никакви размери и се чудя,ако поръчам дали ще са и добре на малката,незнам по какво да се ориентирам   Rolling Eyes
Някой ако е получил очила,моля да сподели горе-долу за каква възраст са   Laughing
Аз съм поръчвала тези с Пепа Пиг, дъщеря ми е на 2г и са и добре, тя е с голяма глава та мисля и на 4г дете ще са добре.

# 280
Мони е на 4 годинки и очилата от миналата година продължават да са ни добре-мисля,че твоята принцеса беше по-малка от нас ако не греша Rolling Eyes
Много са сладурести,поръчвай смело Peace

# 281
  • Burgas
Би ли ми измерила стелката, моля те!
15,5см  Hug

# 282
Мони е на 4 годинки и очилата от миналата година продължават да са ни добре-мисля,че твоята принцеса беше по-малка от нас ако не греша Rolling Eyes
Много са сладурести,поръчвай смело Peace

Благодаря на valeria i matia за бързите отговори,утре ще поръчам   Laughing
matia, не грешиш мила -разпозна ме,не си ме забравила,радвам се да те видя отново   Hug  Hug  Hug

# 283
Момичета,някой от Вас поръчвал ли е детски очила на Некст,аз харесах 2 вида,но няма никакви размери и се чудя,ако поръчам дали ще са и добре на малката,незнам по какво да се ориентирам   Rolling Eyes
Някой ако е получил очила,моля да сподели горе-долу за каква възраст са   Laughing

И аз да кажа. Ние имаме от миналогодишната колекция. Размер One. Ето снимков материал  Laughing
http://rummipl.snimka.bg/other/next.367100.12235512

Не се вижда много добре, но са страхотни. Ако се понапъна и аз ще си ги сложа  Joy
Иначе добре и стоят, не изглежда да са големи  Peace

пп: май закъснях с отговора  Laughing

# 284
Днес бях шокирана от цената на този сет в мола в Бургас,само че в розово беше и цената 75в Shockedей така се опулих
http://www.marksandspencer.com/Marks-and-Spencer-Knitted-Tights/ … p;rh=n%3A47111031
само това погледнах,че много бързахме,но не се съмнявам че и другите цени ще са фрапиращи

Общи условия

Активация на акаунт