Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 57 072
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Доставка от АДСА до анг. адрес -правилно ли съм разбрала,че над 25 паунда е безплатна ?
Какво означава "instore collection"

bouquet

# 511
Доставка от АДСА до анг. адрес -правилно ли съм разбрала,че над 25 паунда е безплатна ?
Какво означава "instore collection"

Asda, освен ако нямат промоция или код, нямат безплатна доставка. Това с граница от 25 паунда е за поръчки, пуснати до определен магазин, от който да си вземеш поръчката.

# 512
Днес получих още една поръчка от АСДА през Гъбко. Всичко беше точно, дойде бързо. В крайна сметка като цяло съм доволна от техните услуги Peace
Имам следното питане: някой някога въобще получавал ли е от английските сайтове неватирани спортни долнища?
Днес получих ето това комплектче и с огромна почуда открих, че долнището е ватирано. Блузката е фино, тъничко трико, чудесно за топла пролет и хладно лято, а долнището-с вата Rolling Eyes
Както и всички други, които получих от АСДА досега, независимо в комплект или отделно.
Май като се замисля и тези, които му купих на Некст от магазинчето в Стара Загора, пак бяха ватирани... Thinking
Търсят се долнища с дълъг крачол, които да не са ватирани, а от тъничко трико...Grinning Има ли някакъв начин да се разбере от описанието кое е с вата и кое без  Wink

Имаме тези долнища - не са ватирани и са много мекички.

# 513
  • София
Туко що пуснах поръчката си от намаленията на Некст чрез Гив транспорт,но видях,че те начисляват доставка 3,95 п. до англ.адрес. Ако някой желае също нещо от Некст,дори не и от намаленията ,нека ми пише на ЛС,за да си разделим доставката.

Как успя да пуснеш поръчка точно от намаленията?  Shocked При мен намалените цени още не са активни.

# 514
  • София
Аз пуснах поръчка към Маринатранс на 20.03. обаче се свързах с тях по Скайпа, беше ми казано че поръчката ми ще бъде пусната в понеделник 22.03 и чинно си чаках, междувременно си харесах още няколко нещица и им писах дали мога да ги добавя. Всичко беше Ок, но поръчката ми така и не се пусна понеже трябваше да ми изпратят сумата която дължа и банкова сметка. Вчера им писах с питане ще ми обработят ли поръчката, или да я отказвам, явно малко по остра съм била и настоятелна защото днес вече мога да се похваля че поръчката ми е пусната преведох си сумичката и чакам Grinning да се радвам на новите ми покупки. Мисля че Маринатранс са коректни, може би имат доста работа както и другите посредници които преустановяват работа за момента.
И аз пратих заявка за поръчка на Маринатранс миналата седмица и още не е пусната.
Имали вероятност изобщо да не я пуснат?

Много трудно е да се научиш да казваш "не". Моите уважения към Гери от Алезар. тя първа се осмели да го направи и не виждам да е загубила от това.
Бубе много съм съгласна с теб, че понякога трябва и да се казва Не, но едно ми хареса в дамата с която си кореспондирах по Скайпа, че "В никакъв случай не иска да си губи клиентите" - клиентът е цар и трябва да се уважава все пак............
Но когато подвеждаш клиента си именно го губиш. Нещата ми до сега щяха да са пристигнали вече на английския адрес.
Излиза, че за да ми се изпълни поръчката трябва да държа остър тон. Кому е нужно?!

# 515
От намалението няма почти нищо за бебета до 1г. Този път ще се въздържа.  Rolling Eyes

# 516
# 517
  • София
Някой има ли идея как така свършиха 8страници с намалени неща преди още да е започнало намалението ooooh!

# 518
  • Sofia
Някой има ли идея как така свършиха 8страници с намалени неща преди още да е започнало намалението ooooh!
от снощи има намаления само за ВИП клиенти на Некст и чак утре сутрин почва за редовите купувачи
Дотогава каквото е останало

# 519
chocha вие ще приемате ли поръчки?

# 520
  • София
от снощи има намаления само за ВИП клиенти на Некст и чак утре сутрин почва за редовите купувачи
Дотогава каквото е останало

ясно,благодаря за разяснението Peace

# 521
Здравейте!
И аз да се изкажа за Мрина Транс...
Не знам що за посредническа фирма са, но изобщо мисля, че нямат място редом до Алмуз,  Алезар, Гъбко и всички останали фирми на 1 стр.
Пуснах си поръчката миналия петък при тях, като ми беше обещано, че до 2-ри нещата ще са в БГ.Тогава съпруга ми има РД и му напоръчах, т.е. исках да поръчам доста подаръци за него.Уви, поръчката ми не беше изпълнена, помислих, че в събота и неделя все пак почиват и ми обещаха в понеделник.Да - ама не! Седях и си чаках 2 дена кротко, като само подпитвах на скайпа.Отговор ми се даваше само ще ви я пусна еди кога си...В сряда пак им писах в късния следобед и госпожата ми отговори чак в 23.11, че сега я пускала.Забави ме толкова време и в 12 часа през ноща разговора ни премина в спор...Тя сама ми каза дая си търся др. фирма.И още по-добре.Ако цялата им работа е такава много зле за тях.
Ако ви се чака по много дни и искате да си плащате всичко предварително, дори да не е потвърдено поръчването- поръчвайте при тях.Мен това не ме устройва.Изключително груби, неучтиви, пишеше ми на "ти", все едно се познаваме лично.
Аз съм доволна от Алмуз, Яна е много учтива и отговаря почти веднага на е-майла.Радвам се, че ги има и че си вършат работата професионално!

# 522
Имаме тези долнища - не са ватирани и са много мекички.
анима, много ти благодаря, че ме и насочи къде може да има, защото от МиС не съм поръчвала досега  Hug
Аз се опитвам да разбера дали пише нещо специално, или по кое време на годината се пускат долнищата от тънко трико-нали сега вървят вече пролетни, че и летни колекции  Wink Аз специално за това с Томас бях 100% убедена, че ще е тънко, нали е с блузка с къс ръкав  Blush

# 523
  • където си пожелая...даааа...
Бубе много съм съгласна с теб, че понякога трябва и да се казва Не, но едно ми хареса в дамата с която си кореспондирах по Скайпа, че "В никакъв случай не иска да си губи клиентите" - клиентът е цар и трябва да се уважава все пак............
Ами струва ми се, че нещатата са  по-скоро лъжа и мотаене, отколкото уважение. Ако имат проблем да ми обяснят или да откажат поръчката.Не обичам да ме разиграват и лъжат. Това ми е първата поръчка през Маринатранс и започвам да се разочаровам от фирмата.

[/quote]
Абсолютно #Cussing out! И на мен ми беше задържана поръчка, без дори да ми кажат, а когато ги попитах какво става, ми казаха да съм изчакала още 5 дена Shocked Shocked Shocked Sick, съответно нещата бяха свършили вече #2gunfire #2gunfire #2gunfire, но и аз съм силно разочарована от фирмата, имено заради много  "хвалебствия", които вече ме съмнява да са всичките от доволни клиенти  Naughty Naughty Naughty ThinkingNaughty
Здравейте!
И аз да се изкажа за Мрина Транс...
Не знам що за посредническа фирма са, но изобщо мисля, че нямат място редом до Алмуз,  Алезар, Гъбко и всички останали фирми на 1 стр.
Пуснах си поръчката миналия петък при тях, като ми беше обещано, че до 2-ри нещата ще са в БГ.Тогава съпруга ми има РД и му напоръчах, т.е. исках да поръчам доста подаръци за него.Уви, поръчката ми не беше изпълнена, помислих, че в събота и неделя все пак почиват и ми обещаха в понеделник.Да - ама не! Седях и си чаках 2 дена кротко, като само подпитвах на скайпа.Отговор ми се даваше само ще ви я пусна еди кога си...В сряда пак им писах в късния следобед и госпожата ми отговори чак в 23.11, че сега я пускала.Забави ме толкова време и в 12 часа през ноща разговора ни премина в спор...Тя сама ми каза дая си търся др. фирма.И още по-добре.Ако цялата им работа е такава много зле за тях.
Ако ви се чака по много дни и искате да си плащате всичко предварително, дори да не е потвърдено поръчването- поръчвайте при тях.Мен това не ме устройва.Изключително груби, неучтиви, пишеше ми на "ти", все едно се познаваме лично.
Аз съм доволна от Алмуз, Яна е много учтива и отговаря почти веднага на е-майла.Радвам се, че ги има и че си вършат работата професионално!

Същата работа Sick Sick Sick, но без да се карам с тях, просто спирам да ги използвам #2gunfire. За сега съм доволна от Алезар Peace

# 524
  • където си пожелая...даааа...
А може ли да попитам тези от вас, които са купували обувки за госпожички от Некст, на стъпалце 18.5 - 19 см кой номер отговаря за Некст newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт