Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 57 059
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Руми, браво, страхотни покупки  Grinning
А може ли да ни дадеш твои размери, да знам дали ще се вмъкна в 8мица, че по таблиците излизам 10-12, а по дрехите, които имам пише 8 и са ми точно. Ама от Некст не съм си поръчвала на мен, затова, плийз  Praynig

# 541
Благодаря момичета.

asi06 потничетата ширината е 36см, но са ластични и се разтягат.
Avgusta  по тяхната таблица и аз съм за 10-ка, но тя ми е голяма. Висока съм 1.70, мерки 90-70-92 (там някъде)  Laughing

# 542
хайде на намалението в Некста....  Peace

# 543
Благодаря момичета.

asi06 потничетата ширината е 36см, но са ластични и се разтягат.
Avgusta  по тяхната таблица и аз съм за 10-ка, но тя ми е голяма. Висока съм 1.70, мерки 90-70-92 (там някъде)  Laughing

Руми, а за мъжките ризи и T-shirt имаш ли представа дали съответстват или има разминаване в размерите в сравнение с продаваните тук?Искам да поричам  за мъжа ми една тениска, но се колебая дали да е L или XL Embarassed
Иначе, помогна и на мен с твоите размери  bouquet

# 544
  • София-Лагера
Може ли линк към намалението в Нехт?

# 545
Може ли линк към намалението в Нехт?
Заповядай http://www.next.co.uk/sale/#LID=01_03_01_01

# 546
  • София-Лагера
те не са активни,поне при мен.
Как поръчвате?

# 547
те не са активни,поне при мен.
Как поръчвате?

По този въпрос не мога да ти помогна, т.к. до сега съм се включвала само в общи поръчки Embarassed

# 548
  • pomorie
моля ако някой пуска поръчка от некст да ме включи с това  http://www.next.co.uk/shopping/boys/olderboys/118/3?extra=sch&am … nbsp%3bSunglasses   че няма смисъл за едни очила да търся посредник..... Praynig

# 549
dea76 на мъжът ми чакам три блузки, но са троен хикс (XXXL). В сравнение с тези, които си взима оттук мисля, че са горе-долу същите или малко умалени  Rolling Eyes

# 550
  • Варна
А някой има ли представа от Алезар кога ще започнат да приемат пак поръчки, че ми е много спешно и ме притеснява, че ще изтърва изгодна оферта, а те са ми удобни, че са във Варна?
Вчера говорих с тях и казаха,че до два/три дни отново ще започнат да приемат поръчки.

smile3525 , аз вчера реших да им пиша мейл да ги питам, ама все още не са ми отговорили. Благодаря ти !

# 551
Момичета,вчера пуснах от Mothercare ,гледам сега на авторизации-вчера в момента на пускане на поръчката 1- паунд.Днес-цялата сума.
Не че съм за 2 лв,но ми стана интересно -и при вас ли е така?

И на сума 49,99 не ми таксува доставка ( а пишеше,че е безплатна над 65 лири).

Сега остава и да стигне до мен:)

# 552
някой знае ли дали неделния курс на риминикидс е пистигнал

# 553
От намалението няма почти нищо за бебета до 1г. Този път ще се въздържа.  Rolling Eyes

newsm10 споделям напълно мнението ти и аз нищо не харесах.Пак ще пускаме от лятната колекция:)

# 554
Момичета,вчера пуснах от Mothercare...
Трапезица,на адрес в UK ли пусна поръчката?

Общи условия

Активация на акаунт