Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 22

• 60 391
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
22 е рождената дата на по-голямата ми дъщеря.  Heart Eyes

Ех, размазахте ме с тези линкове! Изключително пролетни, цъфтящи, зареждащи!

Категорично не мога да избера само един аутфит!   Rolling Eyes

# 31
леле, нещо съм се разсеяла, и се чудя защо всички мълчат вече дни ... а то нова тема, голяма съм блейка
сега отивам да изчета!

# 32
Любимо

Единствен аутфит нямам,че съм разнолика.
Може би не изневерявам на дънки,разкроени поли/рокли,ШШалове и разноцветни обувки. Heart EyesА и големи торби.

# 33
  • Belgium
Това с единствения аутфит е сложно  Laughing

Най-вероятно дънки+няколко потничета едно върху друго и отгоре вталено сако с навити ръкави  Grinning

# 34
не мога да си представя да остана само с едни дрехи, но мога да си представя да остана с 20тина тениски, няколко чифта дънки, по няколко чифта кобиън, кецове и пантофки и понеже явно не може да е рики чанта, да е някаква такава

естествено шалове ..

и може би ще изглеждам така, както всъщност и не се притеснявам да изглеждам, когато си поискам.

# 35
  • Кацнала на едно дърво.
Спокойно си се представям само с едни дрехи. Една рокля, която ми стои добре. Хубави (ако може и удобни) обувки с по-масивен ток. Жилетка, ако ми стане студено. Така се нося най-често (особено в по-топли времена, че сега щеш, не щеш, трябва вълнен кариран панталон да носиш Joy). Може да сложа гривна ИЛИ обеци, но не е сигурно. Може да нося и чанта, но не е сигурно.  Laughing

Това е една много "моя" рокля. Обувките - с малко по-дебел ток, ако може.

# 36
  • Кацнала на едно дърво.
И още едничко.  Laughing Само за да се похваля, че една от находките ми тази зима беше подобна жилетчица, тъничка, от кашмир. В любимото ми тъмносиньо.

# 37
Единственият ми атфит веднага става равни, римски сандали в неутрален цвят, много дървени гривни, бял топ и къси дънкови панталонки + огромна чанта, в която ще скрия още 2-3 ката - сако, цветен пуловер, черна рокля, съдрани дънки и ботуши до коляното.  Joy Ако мъжът ми чуе с колко малко се задоволявам, тутакси ще закрие кредитните карти.  Crazy

трябва да си надвия мързела да давам урл-та

# 38
  • София
Ако ще е само един атутфит - това е: дънки- спирам се на бойфрендски, потник- вероятно бял, сандали - равни и с някакъв акцент мъниста, камъни, гривни, колие, очила, голяма чанта
Така се чувствам най-добре. И ако може винаги да е топло, моля.

# 39
Малко стар, но златен луук: http://www.polyvore.com/untitled/set?id=7665712  и http://www.polyvore.com/miss_me/set?id=8696709

И това, за добро утро Heart Eyes

# 40
Поли върху панталони нося поне от 7 години, когато това беше втрещяващо за масата народ. Дори милото отбелязваше, че пак съм с "пола, гащи, рокля". Като ученичка в последнияте класове много обичах комбинацията на класически прави дънки, бяла тениска, спортно сако и кецове. А този аутфит през '98-'99 година беше изключително странен.
Към този момент, при вечно лятно, бих останала само с една дълга рокля, шал за раменете, любимите ми ниски сандали на Killah, голямата чанта в различен цвят и очилата на Том Форд.

# 41
  • Пловдив / София
Ах, много хубави линкове.

http://www.missomnimedia.com/wp-content/uploads/2009/12/JJR-SS2010-4.jpg

# 42
Алоха! - много ми хареса тази булка. Ама много. Все едно себе си видях...без косата, обаче Mr. Green

И тази страничка с "лукове" много ме докосна Flutter  Laughing.
Ай и още една Laughing.

А бе като съм тръгнала...
Ако някой ден отслабна много и ми пораснат цици ще се "барна" така, но това е малко вероятно да се случи за това ще се разхождам така.
И от тази страница всичко пу за мен.

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 11:24 от surfline

# 43
  • На точното място
От всичко изчетено за любимите аутфит, намерих общата ни допирна точка
ГОЛЯМАТА ЧАНТА  Wink

# 44
Което ми напомня една прекрасна чанта, в прекрасно тюркоазено, която не си купих тази Събота. Реших да си каля волята, затова сега където и да погледна, все такива чанти виждам. Tired

Общи условия

Активация на акаунт