Слънце, мерси за слънчевата прогноза
. Рила, и на теб, макар че твоята е с повече дъжд
. Рила, и на теб, макар че твоята е с повече дъжд

Но е добра идея да има такива и извън детската, темата е доста интересна и винаги актуална. Сега като чета повечко и виждам как всъщност социалният модел на родителите се отразява в децата в някои случаи пагубно. Но аз винаги съм смятала, че детето е огледало за поведението на родителите, и ако нещо в поведението на децата не ви харесва, се опитвам да се сетя какво сме правили ние с татко им, за да се стигне до там 
В интерес на истината като цяло е добър балсам, при Ники участъците са по-незабележими, при мен също има ефект, но само докато се мажа - като спра и положението се връща. Явно трябва повече време и упоритост. Вземи интензивния балсам, по-добър е.
Е, някой път е преди да седне н агърнето, друг път е като вече е напълнил памперса, но все пак е напредък. До преди няколко дни мислех, ч ее случайно, но вече съм сигурна, че не е
Да видим как ще се развие това умение де. 
Става прав сам вече от седнало и клекнало положение. И най-вече, има страхотно чувство за хумор, просто не е за вярване - нямам спомен Гого да е имал такова от толкова малък.
Нямам търпение да видя снимките. ЕДИТ - видях тези на Кали - Стаси, разкошни са. Окич, чакаме и вашите...
И Силвана - ужас. Бързо да се оправяте всички!
Мислех да не го давам до 1,5 год поне....

Факт е, че пътувахме, отделно в Панагюрище ни поканиха да видим един гълъбарник и зайчарник, а тук перат с друг прах за пране и аз, идиотката, въобще не се сетих да проверя преди да изперем дрехите на Калин... а белтък (в храна) дадох точно него ден... и аз ще се радвам по-често да се включваш 
Би ли споделила, защото наистина не го знам този израз. И с какво го даде - смисъл директно белтък от сварено яйце или в нещо друго - какво?

, заради снимките се регистрирах, ani-teo съм там, ако иска някой да ме добави.

Много ви завиждам за сесията в Борисовата.
Много ми тежи това, защото като е наспана е истинско слънчице и си я искам все такава.