Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 69 464
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • софия
Някои ходил ли на бунгала "Вестони" в Ахтопол? Интересуваме дали е чистичко и подходящо ли е за деца?

# 76
  • София
Някой бил ли е тук?
 http://vslozenets.com/bg/
Цените са много примамливи,но ми се иска малко информация от хора,които са видели всичко "на живо..."

# 77
  • Русе/София
а къде да видя цените

# 78
  • София
Аз им писах мейл и ми ги пратиха.Ето ги:
8дни/7нощувки със закуска,обяд и вечеря,спасител,мед.застраховка,мед.лице и аниматор.
2-12год-190лв.
12-19год-210лв.
над 19год-230лв
VIP стаи-до19год.235лв,а над 19 год 275лв.

# 79
  • Пловдив / София
Миналата година бяхме в този хотел в Лозенец.
http://bghotelite.com/hotel-rai.3483_bg

Нач. на юли. Нощувката беше по 20лв.
Хотелът е нов, добре обзаведен, чист, а отношението на собствениците е на ниво. Препоръчвам го.
Селото също ми хареса. По плажа има мн.приятни барове. И доста голяма свободна зона.

# 80
Значи 500лв общо или 500лв нощувки или?
Защото е пълно с нощувки по 40-50-60лв навсякъде.
Аз исках в Приморско хотел Белведере .- 7 нощувки, закуска и вечеря, а детето някакъв вид ол инклузив - за цена от 460лв, но местата за началото на юли са свършили, има само от 27ми юни.
Места като Арапя или Царево - не ми се нравят, скука яка е.
Но ако се ориентирате какво точно търсите - ще ми дам предложения, които изрових. Аз основно за Созопол и Приморско.

# 81
viliko би ли споделила за тези които си намерила -Приморско и Созопол?

# 82
писах, писах - и заби, а ми свърши работното време. Утре ще ти дам поне 5-6 идеи за хубави хотели за по 40-50лв.

# 83
За да не е само запис - има доста добри оферти за ранни записвания, вкл. ол инклузив, които с отстъпката от 10-15-20% стават точно търсената от нас/вас категория!
Но това е за хора, които могат от рано да планират почивката си, ние, за съжаление, не можем.

# 84
Ол инкл за 70лв на ден, за да стане общо 500 за седмица - няма. Дори да има с ранните записвания - те важат до 31ми април, така че до след два дена свършват. И дори да има - за предложения за юни най-вероятно.

Та, Gugalinka - три пъти се опитвам да поместя, и все ми забива, вече нямам сили за подробности - но провери Приморско - вила Елена и България, Пенелопе, Фамилия клуб - все около северния плаж, който за мен е супер, южния определено не ме кефи, Равда - вилно селище лъки - за цял апартамент за 6 души - 85 лв общо с доста екстри, вкл. кух.бокс, Китен - Бодуров на самия плаж, Поморие - Дивата роза, Созопол - Морска вила. всичките са на цени от 38 до 50лв за до средата на юли. Била съм във всички и са хубави, чисти, нови. Тия в Приморско - с басеини дори.

# 85
  • Резерват "Северозапад"
viliko, следя твоите мнения и мисля, че си добре запозната с офертите  bouquet! Та затова и аз се включвам към питанията за Созопол...като определено не искам ол инкл, защото така се чувствам прекалено обвързана Simple Smile.

# 86
Има един хотел в Китен - Орбита - предлага нощувка с изхранване за 40лв. Не е лош, но си е бивша соц.станция, въпреки, че за деца не е лошо, има огромен двор, катерушки и не е далеко от плажа.
Аз принципно предпочитам нещо по-ново, по-лъскаво и съвременно , макар за 10тина лв по-висока цена.
Ние щяхме да ходим -горе казах - в Белведере - уникална оферта, но ни е прекалено рано за отпуските от 27ми юни.

# 87
  • някъде ... тук ...
viliko, би ли ми писала от коя агенция си намерила за Белведере.
Ние търсим нещо от 27-28 юни, но сме с две деца.

# 88
Доколкото знам там стаите са двойни с възможност за едно доп.легло, но провери в Глобал Тур.
За този хотел имай впредвид, че ходят основно чехи, почти няма българи - ако това ти пука де, щото на мен лично - не.
Видя ли за китен Орбита - никак не е лошо за с две деца.

# 89
  • някъде ... тук ...
ще погледна, благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт