Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 69 359
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Е, тя темата си е за морето. Отдалечено е, да и пътя не е лек много, особено на връщане малко ще ви дотегне. Въпреки че е въпрос на навик - на мен просто 200 написани - които са си 300 поне, са ми много, ама аз съм  глезла. Вземете си обаче репалент - там в гората има мушици иподобни насекоми много. Може би са обработили района, не зная наистина. Може и да са го постегнали. Аз ходих миналата година. Хубавото е, че е наистина прохладно, ако са оправили площадката и двора - детето ще има да се кефи  Peace Плажа Атлиман - вие там ще ходите - е малък и нагъчкан. Спокойно е морето, водата навътре е доста плитка. Но след 10-11ч - чадър абсурд да си намериш. Миналата година бяхме от 04ти юли. ставахме, докато се напием с кафе и се намоткаме - на самия плаж ни беше хотела - ставаше 12ч. Тогава хората започват да се изтеглят я от жегата, я за обяд - и се намествахме спокойно. Взимахме си само чадър - 5лв. Шезлонгите са също по толкова. Има и надуваеми разни там във водата - не сме ги ползвали - децата ги беше страх явно, но се приготви, че едното скачане на нещо си надуваемо - беше 5лв за минути.

# 496
А какво мислите за този хотел http://www.sturs.net/oferta/7149

# 497
тУК ПЪК ВЪОБЩЕ НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ СЕ ВМЕСТИ ЧОВЕК В 500ЛВ - ТО НА ЧОВЕК Е ПО ТОЛКОВА  Thinking

# 498
След 26,08 за 5 нощувки е 520 лв. за цялото семейство. Малко над определения бюджет е.

# 499
А, да, извинявай, но все пак е 5 нощувки...и като сложиш два дена отишли за път - та някак аз лично не бих.
Иначе в този хотел едва мама назад беше споменала - че там ще бъдат.  Аз лично не съм ходила. Но все пак 66лв на човек, а и за дете не разбирам колко се плаща...

# 500
Viliko,благодаря отново за бързия отговор. Hug
Надявам се да си изкараме хубаво,че за пръв път ще водим малкия на море,а пък ние с таткото не сме ходили от 5 години.
А другия плаж хубав ли е,нали ще бъдем с кола и може и там да ходим.Сетих се и друго,видях,че пише,че резервата Ропотамо е наблизо,знаеш ли горе-долу на колко км е и дали си заслужава да го посетим.

Ако има други мами,които ще почиват на Китен от 12-ти юли да свиркат.

# 501
Е, северния - където сте вие - е много по-хубав според мен. Южния ми е като блато някак, не знам. Особено за децата - на северния много навътре е плитко, нали ти казах.
Ропотамо е наблизо, да - ама там освен да си вземете лодка в жабурестата ярко зелена вода - друго няма какво да се прави май.

# 502
  • София
Момичета, какво ще кажете за тази оферта: http://www.nasamnatam.com/ekskurzia/Pochivka_v_HK_Bella_Vista_Si … emorec-20284.htmlСпоред така написаното излиза, че за 2 възрастни е 380 лв АИ за 5 нощувки, правилно ли съм разбрала? Знам го хотела отвън, но не знам вътре как е и храната дали става?

# 503
mamasvetla, за кой период?

# 504
  • София
mamasvetla
01.07 - 15.07.2010 г. - 190 лв.  
Цената вклюва
Цената е на лице в двойна стая* и включва:
- 5 нощувки на база All inclusive;
- курортна такса и туристическа застраховка.
 дете от 2 до 12 г. на допълнително легло заплаща 50% от цената за възрастен на редовно легло. - дете от 2 до 12 г. на редовно легло заплаща 70% от цената за възрастен на редовно легло; - възрастен на допълнително легло заплаща 80% от цената за възрастен на редовно легло.
Значи ако сте само двамата да заплащате 190 лв на човек което значи 380 лв.Но ако сте с деца и за тях се заплаща,поне така пише-най добре си направи запитване,мен ако питаш.На профила ти пише че си с бебе така че само 380 лв.

# 505
Viliko,благодаря отново за бързия отговор. Hug
Надявам се да си изкараме хубаво,че за пръв път ще водим малкия на море,а пък ние с таткото не сме ходили от 5 години.
А другия плаж хубав ли е,нали ще бъдем с кола и може и там да ходим.Сетих се и друго,видях,че пише,че резервата Ропотамо е наблизо,знаеш ли горе-долу на колко км е и дали си заслужава да го посетим.

Ако има други мами,които ще почиват на Китен от 12-ти юли да свиркат.

Относно Китен, ние ходим там от няколко години. На плаж ходим, но по-рано сутрин и до към обяд на северния-Атлиман и то от страната на дискотеката/забравих й името/, понеже от другата страна ми се струва малко скалисто. Морето е чисто, постепенно става дълбоко, без водорасли и разни буболечки. Иначе найстина има доста хора на плажа. Миналата година ходихме в началото на юли и определено нямаше много хора. Преди все ходехме в края на август и беше тъпкано.
Последните 2 години ходим на плаж с колата на Арапя, но и там са сложили чадъри и шезлонги и почна да се пълни с хора. Но определено ми е по-спокойно там с детето. А и морето е плитко доста навътре.
На Ропотамо водихме детето да види корабчетата като си тръгнахме за София, но той не беше очарован. Иначе беше ужасно обрасло с треволяци и все ме беше страх от разни гадини.
Момичета, извинете за дългия пост   bouquet

# 506
 PeaceТокущо се връщаме от разкошна почивка ето тук-промоцията от 35 лв на човек АИ е продължена за фамилна стая с изглед парк.Супер сме доволни и горещо го препоръчвам-разгледайте галерията-всичко е 1 към 1 с действителността. Hug

# 507
  • Пловдив
PeaceТокущо се връщаме от разкошна почивка ето тук-промоцията от 35 лв на човек АИ е продължена за фамилна стая с изглед парк.Супер сме доволни и горещо го препоръчвам-разгледайте галерията-всичко е 1 към 1 с действителността. Hug

Да, ама вече няма места.

# 508
  • София
mamasvetla
01.07 - 15.07.2010 г. - 190 лв.  
Цената вклюва
Цената е на лице в двойна стая* и включва:
- 5 нощувки на база All inclusive;
- курортна такса и туристическа застраховка.
 дете от 2 до 12 г. на допълнително легло заплаща 50% от цената за възрастен на редовно легло. - дете от 2 до 12 г. на редовно легло заплаща 70% от цената за възрастен на редовно легло; - възрастен на допълнително легло заплаща 80% от цената за възрастен на редовно легло.
Значи ако сте само двамата да заплащате 190 лв на човек което значи 380 лв.Но ако сте с деца и за тях се заплаща,поне така пише-най добре си направи запитване,мен ако питаш.На профила ти пише че си с бебе така че само 380 лв.

Момичета, след разговор с управителката на Куин Нели, се оказа, че хотела изобщо не предлага изхранване АИ, камо ли пък на тази цена. Поредните фалшиви обяви на туроператор. Моля, никой да не се подвежда!!!!!!!! Пълна измама е това.

# 509
  • София
mamasvetla нямам думи направо  ooooh! хубава работа ама ....Аз следя Албена Холидейз в момента-дават супер оферти за по 43-45 лв.Лично на мен ми стига да има за детето забавление  Peace.Не че не гледам всички теми искам просто добри отзиви и да не е много скъпо щото..

Общи условия

Активация на акаунт