Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 69 370
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе/София
 newsm10 coolcool

# 646
  • София
Някой д аима информация за легла в Несебър, прилични условия и цена? Баба ми иска да отиде там с едното дете и за тях е необходима стая за нощувка, евентуално с ТВ и хладилник

Аз пък имам друго въпросче за Несебър  Embarassed Живот и здраве, началото на юли до към 8-9 сме там и се интересувам от въпроса с паркирането...
Ще сме в новия град, но хотелът няма собствен паркинг. Ще споделите ли лесно ли се намира място, въобще всяккаква информация ще  е полезна  Hug

# 647
  • София,
Малко късно открих темата, но нищо ще я следя, за догодина  Peace
Наши приятели ще ходят ето тукhttp://niktravel.com/content/view/53/386/ - забележете за 500 лв даже и с храната  Peace

# 648
  • out of space
[
Отначало и аз се бях насочила към Св. Константин и Елена заради хубавите хотели, но после се отказах заради липсващия плаж  Sad

Каквоооо?  Shocked какъв липсващ плаж, за какво говориш??? Няма плаж ли?  #Crazy

# 649
Има, но е малко.

# 650
  • До хладилника, който обичам
Наши приятели ще ходят ето тукhttp://niktravel.com/content/view/53/386/ - забележете за 500 лв даже и с храната  Peace
Как? Гледах ги и тези вили, но като сметне човек изхранване + наем вила, не излиза 500 май?
От същия сайт - бунгалата, които аз резервирах на 18 лв/ден, са посочени на 33 лв/ден  Rolling Eyes

# 651
  • out of space

Малко? Какво значи малко...10,20...50...100 метра плаж? Колко малко?  Rolling Eyes

# 652
Плажът на Дружба просто е по-малък от този във Варна или Златни пясъци. Пясъчната ивица не е толкова дълга. Но плаж има и е много подходящ за малки деца, тъй като водата е много чиста и на наякои места е много плитко. Хубавият плаж започва от станцията на МО нагоре към Слънчев ден.

# 653
Ето карта и описание на плажовете на Свети Константин и Елена

(1) Плажът пред хотел "Рубин" е  защитен  от  морските вълнения с брегоукрепителни съоръжения, които го правят тих и спокоен през целия летен сезон. Пясъчната ивица е сравнително тясна и още в ранните часове на деня се препълва от летовници. Полегатото му дъно го прави безопасен за игра на деца в морето.
(2) Плажът пред хотел "Делфин" не е подоходящ за любителите на морските бани и за плажуващи с малки деца. Отделен е с бетонни блокове от морето, дълбочината в този район е над 2м, но това го прави привлекателно място за начинаещите в подводния риболов.
(3) Това е класическият плаж на КК "Св. св. Константин и Елена". Обграден е от каммени блокове и е изложен директно на северното морско течение, за това морето тук често е бурно и често покрито с водорасли. Дъното на морето е полегато, на места каменисто. Пясъчната ивица е съставена от фин пясък, подходяща е за летуване с малки деца
(4) Плажът до открития минерален басейн е спокоен и тих, не е препълнен през летния сезон. Брегоукрепителни съоръжения го предпазват от силните морски течения. Дъното на морето е полегато, но на места каменисто. Пясъчната ивица е съставена от фин пясък, подходяща за игра на деца.
(5) Сравнително широка плажна ивица, полегато морско дъно, спокойно и чисто от водорасли море. Подходящ е за слънчеви бани до 17:00 ч през лятото, след което остава в сянката на околните дървета.
(6) Най-дългата и най-широката плажна ивица в курорта, тук морето е спокойно, пясъкът е фин.

# 654
И аз се включвам в търсене на изгодна оферта за почивка на Южното Черноморие,2 възрастни,1 дете на почти 3г. и едно бебе! Simple Smile
ЗА Черноморец съм с две ръце!Ходихме там 2008,в една хубава виличка,останахме доволни.За сега обаче ми се ще да е по-близо до плажа,че тази вила беше далечко и от двата.
На мен също ми е малко объркано за допълнителните легла.А и ние нямаме сгъваема кошарка,та се чудя как ще направим нещата. newsm78

# 655
[
Отначало и аз се бях насочила към Св. Константин и Елена заради хубавите хотели, но после се отказах заради липсващия плаж  Sad

Каквоооо?  Shocked какъв липсващ плаж, за какво говориш??? Няма плаж ли?  #Crazy
Има си плажове, даже някои много хубави, не се шашкайте.

# 656
  • out of space
Благодаря ви хора, просто зле ми стана.....  ooooh!
Сега ми е далеч по-добре  Simple Smile

# 657
Благодаря ви хора, просто зле ми стана.....  ooooh!
Сега ми е далеч по-добре  Simple Smile
Видях къде сте, от Аква Азур се слиза на хубава плажна ивица /мисля че на Азалия, но не съм 100 процента сигурна/, дори и да е около нея някъде, плажа е хубав.

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 20:24 от Arizona

# 658
Ерика, не исках да те шашкам  Embarassed Аз се бях насочила към други хотели - Долфин Марина и Рубин, т.е. точно там, където плажа си е баш бетон и малко по-нататък - малко пясъчна ивичка  Confused
Ако не си чела в темата Грандхотел Варна, непременно я виж. Отзивите за комплекса са чудесни  Peace

# 659
Преди 2-3 часа бяхме на разузнавателна обиколка точно при Долфин Марина и Рубин. Пред първия ми се видя перфектно, ако си гост на хотела, на другото място е точно така, както е дадено на плана по-горе. Но ми казаха, че плажа не е пренаселен.
Утре, живот и здраве, ще ви пиша повече.

Общи условия

Активация на акаунт