Fragrancedirect.co.uk- 8!

• 38 201
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
117 стана. Мерси.

# 496
Налагало ли се е на някоя от вас да връща сгрешен продукт? Изпратили са ми един сет на Елизабет Арден, аз бях поръчала съвсем друг, че не е и за мен. Сега ми отговориха да им го върна и ще ми възстановят сумата за пощенските, освен другите пари. В пощата казаха, че препоръчана пратка до Англия е 15лв. От фрагранса обаче искат да им върна с най-евтиния клас поща, пък аз се притеснявам да не се загуби така пратката и се чудя какво да правя?

# 497
Мария, няма да се загуби. Препоръчана е пратката. Пращала съм. Стига за 5 работни дни. А какъв е сетът?

# 498
Мария, няма да се загуби. Препоръчана е пратката. Пращала съм. Стига за 5 работни дни. А какъв е сетът?
Благодаря ти, пуфана.
Сета, който поръчах, беше с 1 крем, голяма кутийка, ексфолиант и едни мазилца(околоочен контур и нещо друго)- няма го вече, а са изпратили нещо подобно, но с малко кремче и други разни мазилца, но не съм го разглеждала- и него май го няма в сайта.

# 499
и аз вчера най-накрая си получих пратаката поръчана преди вулкана  Crazy

# 500
  • София
Момичета имам въпрос - поръчах 2 сета и днес пристигна кашонче в което е само 1 сет, няма никакво листче или бележка вътре, не пише че е част от поръчка - нищоооооо. Сега рових сайта и ордер хисторито и по нищо не мога да се ориентирам дали са разделили поръчката ми на две и това е едната ми част или са забравили да сложат по - малкото сетче. Да не говорим че това което получих не е това което на картинката в сайта - ама хайде...
До сега винаги всичко ми е идвало заедно в един кашон, та затова се чудя - да пиша ли писмо или просто има начин да се провери в акаунта ръчкахххх, ръчках и нищо newsm78

# 501
dioni , аз съм получавала 2 пакета от една поръчка. Ако са обемисти нещата, както в твоя случай, ги разделят.

# 502
  • София
dioni , аз съм получавала 2 пакета от една поръчка. Ако са обемисти нещата, както в твоя случай, ги разделят.
Благодаря, а някъде отразява ли се това разделяне. Имам меил че всичко е изпратено но не пише как е пакетирано - в едно или две пакетчета.
Идеята ми беше дали някъде в акаунта си мога да проверя дали е разделено

# 503
Диони, получавала съм преди разделени неща. Делят ги, защото превишават 2 кг. Ако е повече доставката скача в лири, затова ги правят така. Изчакай другия кашон, в който ще има и фактурата. Не е гаранция, че ще пристигнат заедно.

# 504
  • гр.Варна
Днес получих това : http://www.fragrancedirect.co.uk/Elizabeth-Arden/Elizabeth-Arden … -Set/invt/0011347

Страхотно попадение ,идеално и за подарък,както целия сет,така и поотделно -интереса чантичка , блестяща пудра , 4 молива, 3 червила,страхотна палитра сенки , чудесни глосове , четки ,спирала ... Осигурих подаръци за всичките си приятелки и близки-абитуриентки ... Дори се полакомих и току-що поръчах още един сет...

# 505
  • София-Лагера
Днес получих това : http://www.fragrancedirect.co.uk/Elizabeth-Arden/Elizabeth-Arden … -Set/invt/0011347

Страхотно попадение ,идеално и за подарък,както целия сет,така и поотделно -интереса чантичка , блестяща пудра , 4 молива, 3 червила,страхотна палитра сенки , чудесни глосове , четки ,спирала ... Осигурих подаръци за всичките си приятелки и близки-абитуриентки ... Дори се полакомих и току-що поръчах още един сет...
Разкошна е.Да взема да ковна и аз една. Thinking

# 506
  • In The Middle Of Nowhere
Аз имам такава палитра на Арден от зимата:
http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0020980&cm_vc=productpage
Много е хубава особено сега за лятото е супер  Peace

# 507
  • гр.Варна

Разкошна е.Да взема да ковна и аз една. Thinking

И за подаръци е супер...Много стилна бронзово-златна колекция,а палитрата е просто бижу... Heart Eyes

# 508
  • Горна Оряховица
Гледам че вече получавате от преди вулката, аз съм от 9-ти април някой от тогава да е зарадван вече?

# 509
А каде да напиша този код за отстъпка  Blush

Общи условия

Активация на акаунт