За лятото вместо сладолед Дюкан ми казва - вода и обезмаслено мляко с лед - 226

• 43 809
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
  • София
 smile3534
Хубаво време, празници и няма никой във форума. То и аз все по-рядко вече имам време за нета, че не се заседяваме с малкия в къщи.
Jana d`Ark, нямаш много за сваляне. Защо не ограничиш въглехидратите, а пък увеличи белтъчините, пий много вода, включи спорт, за сладкото и тестеното си знаеш и повече от това не ти трябва. Ако пък все пак искаш да си на Дюкан, пробвай схемата 1/1. Peace

# 391
Много пишете бре,прочетох от горе от горе щот ко се зачета пак няма да мога да напиша това което искам.Трети ден влизам и нещо се случва и излизам.
Така......... на 25 имах месечинка,цяла годинка.щях да празнувам повече ако си бях задържала резултата ,но и така е добре.Кантара ме награди за днес с минус ...-1.300кг.Ха дано тръгнат нещата  ,и до лятото да съм пак като на финала на втора Praynig
Скорошни снимки няма да пускам,видяхте ме на последната Бургаска среща,но за тези които не ме познават ще се покажа от преди http://viki08.snimka.bg/family/pier-dyukan.369056.15623232.big
Обичам ви  Hug Hug Hug

# 392
  • София :(
         Девойки, не е ли време за питие по следобедно време  Wink

Непоявилите се в Дивака могат само да съжаляват... Ние, в относително камерен състав, но пък с доста нови образи, нови на живо де, си прекарахме сууупер  Peace Изненадата на Didranad ще оставя да я представи тя самата, пък и снимки да накичи. Сега си чакам традиционното минусче утре сутрин  Laughing
     Мимииии, честита годинка с Дюкан   bouquet Hug Ти пак си се радвай, а сега вече и ще знаеш да си пазиш постигнатите резултати  Wink

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 16:54 от mimensita

# 393
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Благодаря Мименситке за кафето, веднага пускам доказателствен материал. Wink
Както каза Нимове, който дошъл, дошъл. Събрахме се в Дивака в мноооого скромен, но елитен състав. Добре че бяхме аз и Мименсита, да отсрамим софиянки дюканки. Къде изчезнахте бре? Чак пък така не е било май.

Имахме си две скъпи гостенкиЕмили7497 се вдигна от Благоевград специално за срещата, а Нимове дойде чак от Атина през Велико Търново и Горна Оряховица за по-накратко. Всъщност Нимове беше изненадата, тъй като изненадващо отново е в България, ама изненадата се оказа друга – много липси, много нещо. Следващия път като чуете изненада – елате де!!!

От мен малко снимков матриал, друг да ви разкаже къде отидоха свинските кебапчета дето ги поръчах по грешка и защото сервитьорките в Дивака за пореден път си питаха ушите (нали си знаем 7 кебапчета малка порция и 14 голяма и не уточняваме че са от ония малките, телешките) и донесоха едни табли с кебапчища, пък ний не ги щяхме, пък и управителката не ги щеше .... още ме е срам за случката.  Embarassed Embarassed

Беше весело, времето слънчево, похапнахме (несвински кебапчета), побъбрихме, повеселихме се. Много се радвам, че се запознах с Емили лично, толкова е лъчезарна.  Hug А Нимове сияеше и България й действа много по-добре след всичко, което й се насъбра.  Hug

Ето ни в цялата си хубост: Нимове, Мименсита, Емили7497 и Дидранад.: http://diana2003.snimka.bg/friends/dyukanski-sreshti.482225.17965206 цъкайте на воля оттук до края. Wink
 Онуй симпатичното момче до Нимове още не е дюканец, но и това може да стане според нея, засега търпеливо ни издържа и изпълни отлично функцията на фотограф, за което му благодарим.   bouquet

# 394
  • Пловдив
Привет от мен,момичета!Да се похваля със следващия минус,сега водя битка за затвърждаване на 35-ия свален кг. Crazy
Дюканки от Софийската среща,много добре изглеждате Hug
Мимииии,сега разгледах снимките ти.Невероятна промяна,браво и моите поздравления! smile3501

# 395
  • Велико Търново
Леле страотни сте бря а Нимове направо нямам думи и Емили големи изненади ,а ние пък днес с Гарденийка се видяхме на бързо ,защото Надето недава да се спира количката и нямаше как така е с деца на баня Joy

Мимиии честита годинка със закъснение дано да наваксаш на поправителния  bouquet

Валентина какво стана ? Май ще има трето ,смело напред ама искам и аз бря трето  ylinfant

# 396
Мимииии честита годинка  bouquet,айде стискам палци до лятото да си във форма fingerscrossed
Софиянки страхотни сте  Hug

# 397
Честито на всички за годинки и минусчета! Crazy

Питанка - бонбонки от типа на олипс и дъвки разрешени ли са? Grinning

# 398
Мимииии,  честита година   bouquet Hug
Дивачките, страхотни сте  Hug
Didranad, якето ти стои много добре, защото изглеждаш добре  Peace Hug!
Мименситке, кантарът ти прави номера, но мерила ли си се скоро със см, защото определено имаш голяма разлика  Peace Hug
Нимове, красавице  bouquet Hug

# 399
Ауууу, много хубави момичета по снимките. Особено ми е приятно да видя Емили     Heart Eyes
Nimowe, този път за бързо ли си пак? Кога ще ти е разходката до Дряново?

След днешните новини, няма да казвам от къде съм  Embarassed

Coma, дъвки без захар може, но бонбони не! Ако много държиш на тях, дай им съдържанието. В Солано има сметана, в Орбит, не помня какво беше, но сме ги разисквали.

Ани Нейкова и ние се броим за срещали се, колкото и за кратко да беше  Joy  Е, няма снимки, но и за мен имаше изненада.
Да ви я изкажа, направи ми подарък  Blush
По повод изненадите на срещите - добре, че софийските "изненади" са се явили, че иначе съвсем постна щеше да е този път дивашката сбирка  Wink

# 400
  smile3501
 Браво момичета, не мога да ви се нарадвам, толкова сте хубави и усмихнати  Hug Hug Hug
Ще взема да дойда на следващата среща да ви видя всичките

# 401
За тези питам - Freegells, но ментови, пакетчето е кафяво.
Търсих за намеря налично пакетче, но нямам. Тези дни ще купя и ще напиша съдържанието.  Grinning

# 402
  • София-Варна
Еййй,ама вие защо сте на диета бе хора,изглеждате страхотно!Браво!
Аз мислих,мислих днес дали да дойда и накрая се отказах...еми никой не познавам,
вие си се знаете!Нищо другия път ще събера повече смелост!

# 403

Еййй,ама вие защо сте на диета бе хора,изглеждате страхотно!Браво!
Аз мислих,мислих днес дали да дойда и накрая се отказах...еми никой не познавам,
вие си се знаете!Нищо другия път ще събера повече смелост!
Joy Еми как ще ги запознаеш, като не идеш на среща  Joy
Да си ги нямаме такива! Всички софиянки, марш на следващата среща, да ви гледаме после на снимките, че тези много бързо свършиха  Laughing

# 404
  Добра вечер , сладуранки !

Честита годинка на нашето Мимииии , браво постигна много и знам  е много скоро пак ще си в любимата си форма !  Hug  bouquet

Софийската среща страхотни сте , много хубави , Мимеситчето направо се стопило  Hug Heart Eyes

При мен всичко е нормално , карам си лека полека ПЗ то и така ! Днес времето беше чудесно и цял ден разходка , да видим може утре да има резултат на кантарЯ

Гарденийка , много тъжно наистина това за кученцето от вашия град  Confused , но ти не си виновна ... просто този свят се изврати !

Хайде хубава вечер и много целуФки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт