Незабравима(Unutulmaz) -тема 23

• 29 167
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро банда!  Grinning
Готови ли сте за довечера?Най-после ще разберем казал ли е Харун заветното ДА.   bouquet

Добро утро ! Навън мрачно, дъждовно, ако гадаем по утрото, май е казал "да". Rolling Eyes
Но на вас денят да е хубав и успешен ! До довечера !  Grinning

# 511
Цитат
Добро утро банда! 
Готови ли сте за довечера?Най-после ще разберем казал ли е Харун заветното ДА.   bouquet

Добро утро ! Навън мрачно, дъждовно, ако гадаем по утрото, май е казал "да".
Но на вас денят да е хубав и успешен ! До довечера !   

Добро утро Grinning  хубав, успешен и спокоен ден на всички, че довечера какво ни чака ooooh!

# 512
Добро утро на всички,

казал е ДА, но да не си разваляме деня още от сега, каквото такова...

в крайна сметка любовта ще победи Hug Hug Hug

хубав ден ви желая

# 513
Приятен ден и от мен!!!До довечера!! Laughing Grinning

# 514
Добро утро момичета,

Докато си пия кафето реших да прочета какво сте писали и да ви пожелая хубав ден.
Да,каквото и да се случи довечера ще е за доброто и на двамата ни любимци. Спомнете си какво беше   казал Харун на Еда - "Ти си моето утре,ти и само ти до края на живота ми", а Еда му беше отговорила- "И за мен е така,до края на живота ми" .
Истинска магия е тяхната любов и доказателството сме ние. Умни,интелигентни хора,които мисля,че имаме много лични и служебни ангажименти, а сякаш омагьосани от тяхната любов отделяме толкова време да обсъждаме филма.

# 515
Добро утро мили дами! Споделям с вас сутрешното си ароматно кафе. kaffeetrmker_2
Виждам, че снощи е имало разгорещени спорове за любовта. Подкрепям всички, които смятат, че любовта между Харун и Еда е истинска, голяма и устойчива на всички негативни влияния. Мисля, че тя ще си остане във времето, без значение как ще продължи по-нататък животът им! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 09:48 от kometka76

# 516
Добро утро момичета,
Докато си пия кафето реших да прочета какво сте писали и да ви пожелая хубав ден.
Да,каквото и да се случи довечера ще е за доброто и на двамата ни любимци. Спомнете си какво беше   казал Харун на Еда - "Ти си моето утре,ти и само ти до края на живота ми", а Еда му беше отговорила- "И за мен е така,до края на живота ми" .
Истинска магия е тяхната любов и доказателството сме ние. Умни,интелигентни хора,които мисля,че имаме много лични и служебни ангажименти, а сякаш омагьосани от тяхната любов отделяме толкова време да обсъждаме филма.
smile3521 smile3521 smile3521

# 517
  • Sofia, Bulgaria
Добро утро!Облачен ден,но нека слънцето е във вашите души и сърца!Не ми излиза от ума снимката с двете булки,какво искат да ни кажат нашите приятели сценаристите!Дали ще има сватба и между Толга и Еда или ни подвеждат?

# 518
Добро утро и от мен!

Интересно защо във форума на официалния сайт все още не може да се влезе. Какви ли са им ги отправяли  newsm78 newsm78

# 519
  • София
Здравейте и от мен. Нещо снощи закъсах с Интернета и затова не можахте да се насладите на присъствието ми, а и повече щяхме да напреднем със страниците. Благодаря за снимката на Йозлем - някъде я бях виждал, но сега на спокойствие ще си я съзерцавам.

И по този повод се сещам, че снощи някой беше попитал дали има мъж, който да издържи такава жена. Аз бих задал същия въпрос, но само като добавя едно "на" след издържи. И ми се струва риторичен въпроса.

А относно Харун знаете мнението ми и пак си мисля, че той можеше и трябваше да действа по-рано и по-решително. Имаше възможност (вкл. финансова) да отведе Еда далеч, в страни с друга ценностна система, за да спести поне част от срама и унижението на двете фамилии, а и да не се вре пред очите на тия пусти комшии. А сега на церемонията да казва "Не" вместо "Да" ми се струва вече абсурдно. Все пак останалите едва ли заслужават това в такъв момент - и защо така сложно и супер драматично, като можеше по-просто и лесно, но по-рано. Като си я докарал дотам, ще си сърбаш попарата.

# 520
Добро утро!Облачен ден,но нека слънцето е във вашите души и сърца!Не ми излиза от ума снимката с двете булки,какво искат да ни кажат нашите приятели сценаристите!Дали ще има сватба и между Толга и Еда или ни подвеждат?
Възможно е и да има! Ако съдим по извратената логика на сценаристите!

# 521
  • Sofia, Bulgaria
Ами ,ако Харун каже ДА,татко Феяз със сигурност ще иска да почете и другия си син като му спретне и на него сватба.

# 522
Здравейте съфорумци Simple Smile

ДРаго ми е да ви пиша.

Мисля че Петко много се е вглабил в разсъжденията направо ще измисли скоро и четвърти сезон.

А Врееме е да пусне и песента за Ямур че както изглежда дето казва Ураганчето тереза ще занули ако не тая то другата седмица.

ПОздрави желая ви лек и успешен ден.

# 523
Ами ,ако Харун каже ДА,татко Феяз със сигурност ще иска да почете и другия си син като му спретне и на него сватба.
newsm12 newsm12 newsm12

# 524
  • София
А, и още нещо по въпроса дали Харун бил влюбен в Мелда или само я харесвал или просто държал на нея и т.н. Какво значение има това - сигурно само Харун си знае. Важното е, че в един момент среща жената на живота си, и трябва веднага да прекрати с Мелда. Да, ще я нарани, обиди, засегне, но това не е предателство. а почтеност. Това са категориите на любовта. Предателство и непочтеност е ако аз сега ви кажа, че мисля да ви напусна и да се изнеса към форума на Биг Брадър, където и секс вече показват, а и повече  пари дават, вкл. за стиховете ми в тяхна възхвала. А при вас какво? Най-много малко симпатии чат-пат, а и сексът в сериала ще си остане мираж до края. Не знам, още се колебая....

Общи условия

Активация на акаунт