ОКТОМВРИйската дружина чукна половин година!

• 23 379
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Яна, грам не вярвам на такива неща.
Нито Крис нито малкия са ми имали проблеми, а и двамата са постоянно навън и в хора откак са станали на по седмица.
Малкия обикаляше и трамваите от съвсем мъничък да вземаме баткото от училище...
По-скоро се консултирай с лекар наистина.

# 421
Здравейте и от мен!

За урочасването- аз не го отричам, случвало ми се е да ми е зле без видима причина след контактуването ми с определени хора, винаги с едни и същи , след това ме боли глава и се чувствам ужасно.Естествено не мога да докажа, че е точно урочасване,но не виждам какво друго да е- просто има хора с по-силна енергия, която не си пасва с моята, така си го обяснявам аз.
На бебето съм си вързала червен конец, не й пречи, не й вреди,тогава защо не?

Ние след малко отиваме на разходка....че Елена е ужаснооо мрънкало от вчера, вече нямам търпение да си се приберем във Варна, че тук явно обстановката не я кефи особено ooooh!

Хайде хубав ден от мен!

# 422
Относно урочасването мисля, че достига този който вярва в него!
Не вярвам, не ходя по баячки, гледачки и подобни измамници.
Има обаче хора, които страшно много ме изморяват и изнервят. След среща с тях съм нервна и това се предава на децата, неминуемо. Та пак стигаме до това, че ако има проблем, то той е в нас самите.

Времето тук цяла седмица е много лошо и ще се побъркам, ако останем още ден вкъщи. След малко хващам метрото и отивам в един търг. център да убивам време. После ще заведа Ема в МакДо, да поиграе там, да хапне и денят минал... Wink

# 423
Момичета я кажете за урочасването? Случвало ли се е при вашите бебета? Ники като го урочасат много плаче. По-скоро направо пищи. Мия му очичките със светена вода, но не винаги помага. Обаждам се на една жена да му бае. Веднага след това се успокоява и заспива. Аз не вярвах в тези работи, но няколко пъти ми се случи да реве с часове и да не мога да направя нищо,за да го успокоя и повярвах.

Shocked Shocked Shocked. Ако пищи и е неспокоен сигурно нещо го мъчи, но надали са лоши очи. Никога не съм вярвала в лоши очи, урогачсания и децата ми не носят червени конци, сини мъниста и крила от прилеп, не ги водя по баби, гледачки и баячки и  досега не са ми ревали без причина. Първият път, в който иван рева без причина няколко часа се оказа лактозната непоносимост, втория път болно гърло и т.н. но всеки път е имало причина.
Щото не си се сблъсквала с подобно нещо.Има един определен човек, при срещата с който се получава страшно напрежение.Все едно блокира всичките ми сетива и нормални реакции.Достатъчни са ми точно 5 мин за да перколясам...да неговорим пък какво главоболие или по-скоро напрежение в главата ме почва след това.Срещна ли го - денят ми е провален.Та колкото и да не вярвам в такива неща  - има и материя и енегрия, с която още не сме много наясно, ама както се казва - има нещо... Confused
Децата ми реагират по същия начин.Пощръкляват.И не само ние сме така - други хора също са споделяли.След една такава среща такова главоболие и напрежение имах, че си мислех, че получавам инсулт.Очите ми бяха кърваво червени, имах чувството, че мозъкът ми ще излезе през ушите.Ако щете вярвайте, ама се измих със светена вода (представете си какъв зор съм имала)  и моментално ми мина! Shocked
Сега съм се замислила дали е демон или вампир... Joy

# 424
  • Пловдив
Добро утро.
За урочасванията - мисля, че такова нещо едва ли има, детето ми няма нито червени конци по него, нито сини мъниста. Обаче, в къщи има половин литър светена вода  Laughing (за всеки случай - поне отнема напрежението в него). Иначе съм на мнение, че наистина има хора, които буквално ти "изпиват" енергията, когато ги срещнеш, както и такива които те "зареждат".
Аз днес си чакам едната пратка от mytoys и след това отивам да си взема от пощата пратката от Ларедут. Въобще - ден за подаръци  Party

# 425
Здравейте и от нас, днес е хубав ден Ради става на 6 месеца и сме мн горди и щастливи- той е страхотно дете ой на мама  Grinning  party023 да се почерпите!
За урочасванията - определено мисля, че има нещо, дали е негативна енергия или лоши очи или нещо друго, но има. И с двете деца ми се е случвало да плачат безпричинно за известно време, да не може да заспи или ако заспи да се буди и да са непрестанно неспокойни и да се оправят веднага след измиване през метлата /през брава, да се измиеш наобратно също съм чувала/.
айде прияатна разходка, че бебчо не му се стой вече Hug

# 426
Здравейте, и аз не вярвам на подобни работи. Не отричам че има хора, които те натоварват, но това се дължи на негативната им настройка, а не толкова на лошите им очи.
Моите деца също, никога не са били с червени кончета, мъниста и прочие.
Само веднъж, Никол беше на 6 месеца, за първи път на море, и първата вечер след ресторанта, започна да реве, цяла нощ, писъци, треперене, успокои се в 4, после в 6 пак се събуди по същият начин. Кумът ни заяви че са уроки и намери една баба, която и бая. Наистина спря да реве, но си остана нервна. Та си мисля че е от новото място и хората. Същото е и с Марин,а като дойдат хора в къщи, тя се изнервя и реве много. Ама не са уроки, това са ми най-близките приятели и роднини, остава да ги обвиня в лоши очи Simple Smile
МАрина е по-добре днес, след две безсъни нощи сега се смее и се радва на кака си. Дано това да е краят на нашите болести  Praynig

# 427
  • София
Момичета я кажете за урочасването? Случвало ли се е при вашите бебета? Ники като го урочасат много плаче. По-скоро направо пищи. Мия му очичките със светена вода, но не винаги помага. Обаждам се на една жена да му бае. Веднага след това се успокоява и заспива. Аз не вярвах в тези работи, но няколко пъти ми се случи да реве с часове и да не мога да направя нищо,за да го успокоя и повярвах.

Shocked Shocked Shocked. Ако пищи и е неспокоен сигурно нещо го мъчи, но надали са лоши очи. Никога не съм вярвала в лоши очи, урогачсания и децата ми не носят червени конци, сини мъниста и крила от прилеп, не ги водя по баби, гледачки и баячки и  досега не са ми ревали без причина. Първият път, в който иван рева без причина няколко часа се оказа лактозната непоносимост, втория път болно гърло и т.н. но всеки път е имало причина.
И аз не вярвам в такива неща. Не слагам конци и тем подобни  Peace А пък знам, че не е хубаво да се ходи при баячки и разните му там т.нар. развалящи магии. По-добре идете с бебето и запалете свещичка в църквата. Иначе злобни хора - бол за съжаление  Sad

# 428
Привет,другарки. Simple Smile
Нямам време да пиша,но ви чета.Днес цял ден навън,сега ще готвя и седнах да хвърля едно око.
Болничките да оздравяват.Джоя!!! Hug
Честити месечинки на всички пораснали бебета.
Днес биха на Саши втората хепатитна ваксина,изплака малко,но бързо забрави ,че го боли.Тежи 9 кг. и е 70 см. Дадоха направления за кръв и урина.Кажете какво да купувам да урината?

# 429
  • София
Деска БРАВО на големия мъж!!! Peace за урина от аптека ''колектор'' мисля, че се казва и стерилно контейнерче за урина. като кажеш за какво е те знаят какво да ти дадат. не е голяма фИлосоФия колектора е стерилно пликче с дупчица. залепва се сутрин като стане и затваряш в памперс. като се изпишка, само преливаш от пликчето в контейнера Peace
и аз днес бях по разходки, но малко ми е скучноооооо сама Rolling Eyes сега наготвих и съм в очакване на съпружеското тяло Crazy
желая ви усмихната вечер Peace

# 430
Иван също ми е ревал всеки път като е оттивал на ново място до къд 2 годинки, когато вече му беше вске тая... Преди това смяната на обстановката винаги е била съпроводена от сълзи и драми, но винаги е минавало за 1-2 дни и без баячки.
вярвам, че гореописаните случаи са плод на нашата настройка и самонавиване и не вярвам, че такива неща се случват. Ако си втълпите, че от някой човек ви става зле, то наистина ще ви стане. Пробвайте да си втълпите колко ви е лошо и ще видите, чме до няколко часа дори ще вдигнете температура. това е - мозъкът е голяма работа... аз също имам хора, които не обичам да виждам - дразнят ме и ме натоварват, но не ме боли глава от никой никога. това са хора, които не ми пасват на манталитета и мирогледа и не ми е комфортно с тях.

# 431
Едно бързо включване и от нас!
ПРавим разходки здраво и не се спираме.
За захранването имам едно въпросче: Понеже вече я захраних с някои зеленчуци и каша, може ли преди обед да й давам кашата, защото я правя с цедена кърма и после излизаме на разходка, а следобед пюренцата?

За водата - аз преварявам, а ползваните нещо от мен като ги измия и нареждам в стерилизатора и го включвам.

Лека вечер!

# 432
Chip4e, аз кашата я давам сутрин ,така ме посъветваха тук момичетата, наобяд давам зеленчуково пюре, като дохранвам с мляко.
И ние сме яко по разходки и преди малко като си погледнах ръцете са ми почернели дланите, а нагоре бялоооо..явно ще ставам на ръкави още от сега!

Хубава вечер на всички!Аз се готвя за бар, надявам се да не ми се провалят плановете!

# 433
Привет,другарки. Simple Smile
Нямам време да пиша,но ви чета.Днес цял ден навън,сега ще готвя и седнах да хвърля едно око.
Болничките да оздравяват.Джоя!!! Hug
Честити месечинки на всички пораснали бебета.
Днес биха на Саши втората хепатитна ваксина,изплака малко,но бързо забрави ,че го боли.Тежи 9 кг. и е 70 см. Дадоха направления за кръв и урина.Кажете какво да купувам да урината?

Деси, аз днес купихих от аптеката такива пликчета за урина, на пакетчето пише колектор за урина-детски, но трябва да кажеш, че е за момченце защото са различни Hug.
Утре сутринта ще трябва да събера урина, да видим дали ще се справя.
И Кристиян е 9 кг. и 69 см.

# 434
  • София
Хей здравейте и от мен!
Слънце пекна и не ни свърта в къщи. Малко зор да цокаме на вън докато има толкова много неща за разглеждане, но се борим.
Да споделя моя опит за всички майки с деца със запушено слъзно каналче. Както се досещате и ние сме с подобен проблем. Педито ни каза да масажираме в кръг и така 4 месеца. Накрая очето ни започна много да се зацапва и на моята половинка много му писна и го заведохме при един мой познат в 18 ДКЦ при което се оказа, че масажа си има "чалъм" (все едно изстискваш пъпка) и ни изписаха локален антибиотик. След 10 дни отидохме пак и ни проми очето. Бебон започна да преглъща и с това те казаха, че няма да се налага сондиране. После си говорих с него и той обясни, че всъщност до сондиране се стигало рядко и то при грешни напътствия (както беше нашия случай). Да се надяваме че наистина всичко вече ще е наред занапред. Доктора се казва Шандурков. За желаещите мога да им предоставя телефон.
Пожелавам успех на всички с този проблем!

Общи условия

Активация на акаунт