След това следва лека дрямка- около половин час, което и последвано от будене и мрънкане на всеки 5-10м, докато не вдигна ръце и не и дам да яде в 5-5.30.После предремва , щото явно се е изморила цяла нощ да се занимава с мен, но и това около 1 час.И към 7 вече се е надигнала росна, росна и доволна от живота
! Е изтрещях напълно!
.Имат доста сладък вкус.Успях и чиста тиква да намеря и сега варя предимно тиква,а през някоко дни тиква и морков.Иска ми се био тиквички и картофи да намеря,ама не знам къде.В Карфур не може да се влезе още,а там може и да има.
.
За био моркови, ако има и нещо друго, смятам да отскоча до Пикадили или до Била, че в Кауфланд имаше само картофи и краставици.
. Много сладки и пораснали вече!

. Според мен са зъбките- такива стават децата като ги мъчат зъбки. Повтаряй си великата японска поговорка " И това ще мине" 
, а за спанака, лапада, пак Деси беше пускала инфо кога и защо не трябва да се дават още. Иначе наистина са мн. полезни, но сега ще потърся и аз някакво инфо за това 

( казвам го като човек преживял 2 пъти салмонела и шубето е голям страх
, та аз съм с едно наум и не бих дала жълтъл преди годинка-поне )

Даже първите 2-3 дни само за него говорех на почивката и слънцето само се дразнеше,че сега това били неговите дни и трябвало на него да обръщам внимание
Бебето в кошче ли го слагат или...
Препоръчани теми