Роси,аз и преди съм го писала,но за теб ще споделя пак моето мнение за капането на кърма в носа и очите.Не е добра идея,понеже ако има бактерии,те ще имат благоприятна среда като лактазата,която се съдържа в кърмата,и ще се размножат бързо.Така проблема ще се задълбочи.Мисля,че физиологичния разтвор и помпата са достатъчни.Бояна има сополи от доста време.
Mis-Demeanor,съжалявам искрено за загубата ти!
Аз не се втелявам толкова много сега с Бояна относно пипане,гледане,обличане и т.н.Правех го със Сами.Дойде ми в повече.Сега съм много спокойна и бебето ми също.Дори Самуил има промяна,честно ви казвам.
Със свекърва ми сме коренно различни хора,съответно...има изказвания,ама без отзвук от моя страна.

Отивам да поспя,нещо се поизморих тези дни,бяха почивни,но пък ние не се спряхме-риба,излети,молове,чистене...направо съм
.Лека нощ!
И то точно днес се случи.
и това не и е за първи път.Ми как да не го бутам ,детето не е спало цял ден и аз да му гледам сеира ли.Или пък другото-Не я взимай в ръце веднага щом ревне...така постоянно ще иска да е в ръцете ти.
Ми никога няма да стане това.
А малките деца не си знаят силата и не са внимателни. 

Аз не мога да кажа, че имам особено оплаквания в тази насока, но май това е просто защото винаги съм гледала да спазвам дистанция и отношенията ни да не стават много близки, защото това винаги поражда проблеми. Дори и така пак се поизнервям на някои неща, няма как - различни хора, различни поколения, различни разбирания... обаче знам, че ако имам нужда от помощ, винаги ще са насреща (както и моите родители) и това определено го ценя 
Опитах се аз да обясня да се радват на бебетата и да престанат да ги сравняват и че това е най-голямата глупост на света, ама ходи им обяснявай на бабите

. А и ние забравихме БиоГаята и, което може би също оказа влияние.