Незабравима(Unutulmaz)-тема 24

• 27 977
  • 718
  •   1
Отговори
# 315
Харун разпитва за Бату и миналото му ! Харун се съмнява ,че Бату му прави всичките номера. Човекът му каза да го попита открито, но той му отговори как да го пита ,като родителите му се починали в тази катастрофа. Човекът му каза,че са го намерили в Истанбул и една жена го е осиновила. Директорът и той е замесен, обади се на Бату и му каза за посещението на Харун !
Феяз иска внучката да е Аслънлъ и Толга да промени фамилията.
Еда каза на Докторката ,че няма да роди преждевременно ,а когато бебето тръгне само. Докторката й каза ,че има опасност за животът ,но тя отказа и каза ,че с Харун така са решили и повече да не я търси. Толга каза на Еда ,че баща му започва стъпки за промяна на фамилията и ,че трябва да се оженят наистина. той я попита да ли наистина ще се оже ни за него.тя каза ,че ще си помисли.
Доктарката каза на Харун всичко- че животът й е в опасност и че трябва непременно да я настнят в болница и да роди преждевременно.
Харун я пита защо не вдига и какво си мисли ,че прави - говорил с докторката...Кога смятала да му каже когато умре ли ?
Еда му каза кой искал да оживее мен или нея?
На Ямур дробовете били добре ,ако я сложат в ковьоз...Тя избирала Ямур ,а не както той нея. Тя му каза ,че била вече взела решение..
Еда каза на Мелда ,че щяла да бъде при майка им. Можело много дълго време да не се видят.
Еда каза на шофьорът да кара направо.
Мелда пита Харун къде е бил .
той и каза ,че веднага трябва да открие Еда  и че няма време дай обяснява. Мелда каза ,че Еда е заминала.
харун каза ,че Еда не може никаде да замине
Мелда пита защо...

# 316
forbes, искрени благодарности!  newsm20

Боже, моля се само да пощадят Еда и Ямур! newsm17

Но, извън емоциите, които трудно сдържам, момичета - горе главата - това го предвидихме, изживяхме го вече!
Сега дали в гадината Мелда ще се роди някакво зачатие на съвест или така ми се иска?
Като че ли при Тюркян нещо взе да проблясва - Браво на Еда - най-после каза на тъпата си майка, какво е направила!

Може би в крайна сметка и сценаристите ни водят към началото на развръзката с добър край? Или само се надявам?

ПРИ МЕЛДА НИКАКВИ ШАНСОВЕ

# 317
neznam za vas ama taq seriq mi doide v pove4e

аз много се разчувствах на тази серия, но за първи път съм доволна, нещата си идват по местата, харун вече се държи по-смело..........краят ще е добър

# 318
Още веднъж благодаря на Форбес и на всички , с които съпреживявахме филма.
Много се ядосах на Мелда , със селската жилетчица изправена срещу Харун ще му държи сметка.
Ох, да можеше да й тегли една дузпа, както казва бганьо.
То това не се издържа бе, мрънка повече и от мен.  Simple Smile

# 319
лека нощ  smile3524
до след няколко часа Hug

# 320
Ако тези психари сценаристите наистина направят така , че Еда да умре и това тъпо говедо Мелдището да отгледа детето и НИкого ама никога вече няма да повярвам , че в този свят съществува истинската любов макар и само по филмите . Серията действително беше много инфактна по лошо от това няма накъде. Извинявам се на всички но аз плаках с глас.Ако доживея до другия фрагмент .................

# 321
  • Под звездите
ВЗИМАМ си назад думите за сценаристите ,взимам си назад думите за актьорите,взимам си назад съмненията ,които изпитвах по отношение на любовта на ХАРУН.Това беше наи инфарктната серия до момента.Обещавам да се напъна да намеря някаква положителна рима за сценаристите ,само се моля ,много се моля да запазят живота на ЕДА и детенцето.Скъсах се от рев тая вечер.Не съм ревала толкова  от момента в ,който се раделих с първата си и единствена любов

# 322
  • София
Стига, стегнете се! Какъвто и ИЗРОД да е Мелда, та Еда й е сестра - досега може да се бориха за един мъж, сега вече става въпрос за живота на Еда и детето й!  Не вярвам дори сценаристите, турския СЕМ, Господ, Алах или който и да е там да толерират ТАКАВА ЖЕСТОКОСТ!  Няма да стане - ще видите! Твърдо съм убедена!

# 323
forbes, искрени благодарности!  newsm20

Боже, моля се само да пощадят Еда и Ямур! newsm17

Но, извън емоциите, които трудно сдържам, момичета - горе главата - това го предвидихме, изживяхме го вече!
Сега дали в гадината Мелда ще се роди някакво зачатие на съвест или така ми се иска?
Като че ли при Тюркян нещо взе да проблясва - Браво на Еда - най-после каза на тъпата си майка, какво е направила!

Може би в крайна сметка и сценаристите ни водят към началото на развръзката с добър край? Или само се надявам?

ПРИ МЕЛДА НИКАКВИ ШАНСОВЕ

Да много се зарадвах, когато каза истината на майка си в очите.
Няма само нея да я боли.
Изобщо, този път всичко беше толкова естествено, сякаш не е филм.
Сигурно затова толкова много плача. Embarassed

Лека нощ. Наистина до след няколко часа.

# 324
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Абееее...хораааа слезте  на земята... Joy Joy Joy
Все пак тва е само филм. Joy Joy..
Лелелеле, немога да повярвам че така сте се вживели. ooooh! ooooh! ooooh!

Да обобщя...незнам колко са психясали сценаристите, но КУКУ-РУКУ съм аз че гледам този филм.Ама нема как...кат съм стигнала до ту ще продължа.Кой ме би по главата да почвам. Mr. Green
А дано свърши по скоро че ми писна вече... #Crazy #Crazy #Crazy
ЕГАТИ БОЗАТА ...ЕГАТИ ЧУДОТО... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
мОЖЕ ДА МЕ ЗАМЕРЯТЕ С КАМЪНИ ...СЕ МИ Е ТАЯ. bowuu bowuu bowuu bowuu

# 325
в осма част Саадет нещо обърка Мелда и стана много сконфузно,какво ли и каза? Thinking Thinking Thinking

# 326

Да обобщя...незнам колко са психясали сценаристите, но КУКУ-РУКУ съм аз че гледам този филм.Ама нема как...кат съм стигнала до ту ще продължа.Кой ме би по главата да почвам. Mr. Green

Да Торнадкеееееееееее и аз за... ама щом съм се хванала на хорото трябва да го игарая ,вместо да пийвам водката... Wink

# 327
  • София

Никой няма да те замерва с нищо, Зизу! Просто сценаристите ни "играят по тънката струна" и няма как да не ти пука, когато го гледаш! И на теб ти пука, сигурна съм! Но си права, утре можем да го обсъдим и от смешната му страна, но днес беше инфарктно - признавам!  

# 328
  • Под звездите
Форбс искам да те помоля нещо:Ако имаш време и желание утре по някое време да ни пребедеш текста на песничката!БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

# 329
  • София

Да Торнадкеееееееееее и аз за... ама щом съм се хванала на хорото трябва да го игарая ,вместо да пийвам водката... Wink

Аз колко вино изпих, не е истина! А колко цигари изпуших..... А като знам колко работа ме чака утре......ще се разорим с тоя филм!
Айде верно да го свършват вече!  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт