® E-bay - тема 50

• 36 581
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
Момичета,ще помоля за разяснение само в един-два реда Praynigреших да ползвам посредник този път за получаване на стоката,избрах си Гъбко,да попитам -така ли беше точния адрес-N7 6DG,питам защото се коментираше,че нещо цифрите и буквите не са в този ред.И друго-как да ги уведомя че ще получат стока на мое име,на имейл ли,и как ще им платя,аз не съм от София и бих искала с куриер да ми пратят пакетчето,кога се плаща в този случай?Нека някой ,който ги ползва ми отговори,благодаря  bouquet

# 526
vi_ki исках само снимка да покажа, но ето това  са, само че не от този продавач (не можах да намеря същите при него сега).
Моята коса е права, ината и тежка  Crazy и още при първата проба две от зъбчетата се счупиха. За да се закрепи това нещо на главата трябва тупиране и лак за коса, иначе пада. А си мисля, че само с тупирането и лака пак може да се постигне добър ефект  Peace

# 527
Знам,че доста от вас се обзаведоха с преси за коси. Моля за линк към продавач на преса дето прави вафлички или нещо подобно за обем в основата на косата;

# 528
Момичета малко помощ моля! Съжалявам, че се повтарям, но не видях отговор. Когато плащам на продавач чрез пей пал той трябва ли да приеме парите или те автоматично се прехвърлят, платих във вторни на един продавач, но в ebay стоката не фигурира като платена, а има пясъчен часовник. Пиша на продавача дали има проблем, а той не отговаря. За първи път ми се случва такова нещо и се притеснявам. Предварително благодаря за помощта! Flutter

# 529
МОЛЯ ЗА ПОМОЩ- КАК ДА СЕ ОТКАЖА ОТ СПЕЧЕЛЕН ТЪРГ. Просто стана грешка при наддаването и то взех че спечелих! Моля да ми помогнете, че пробвах за пръв път и то какво стана........ Praynig

# 530
МОЛЯ ЗА ПОМОЩ- КАК ДА СЕ ОТКАЖА ОТ СПЕЧЕЛЕН ТЪРГ. Просто стана грешка при наддаването и то взех че спечелих! Моля да ми помогнете, че пробвах за пръв път и то какво стана........ Praynig
bibo4e, аз първо да уточня, че не съм пазарувала все още от E-bay, но си чета темичката. Та мисля, че по принцип не можеш да се откажеш, щом вече си спечелила. Единственото решение е да пишеш на продавача, че е станала грешка, да му се извиниш и ако той реши ще развали сделката.
Извинете ме ако греша и ме поправете.

# 531
не грешиш  Peace.

# 532
  • София жк Бъкстон
Момичета малко помощ моля! Съжалявам, че се повтарям, но не видях отговор. Когато плащам на продавач чрез пей пал той трябва ли да приеме парите или те автоматично се прехвърлят, платих във вторни на един продавач, но в ebay стоката не фигурира като платена, а има пясъчен часовник. Пиша на продавача дали има проблем, а той не отговаря. За първи път ми се случва такова нещо и се притеснявам. Предварително благодаря за помощта! Flutter
Най-вероятно има грешка в имайла на продавача.

# 533
Здравейте,отскоро пазаря от ибей и винаги ползвам услугите на превозвач,но много бързах за едни формички и ги пуснах до БГ адрес,но вече 32 дни ги чакам,а тях ги няма,почти съм сигурна ,че няма да си ги получа,веднъж вече писах на продавача,отговори ми да дам време на роял мел,от прочетеното до тук,разбирам ,че е време да пускам диспут,та въпросът ми е:трябва ли да информирам продавача и какво да му пиша?Благодаря ви предварително Hug

# 534
Здравейте, и аз имам въпрос към пазаръващите с превозвач.
Виждам, че повечето посредници освен цена на килограм за превоз имат и процент върху стойността на стоката. Интересува ме важи ли това и при пазаруване от e-bay или се отнася само за онлайн сайтовете? Благодаря  Simple Smile

# 535
Здравейте, и аз имам въпрос към пазаръващите с превозвач.
Виждам, че повечето посредници освен цена на килограм за превоз имат и процент върху стойността на стоката. Интересува ме важи ли това и при пазаруване от e-bay или се отнася само за онлайн сайтовете? Благодаря  Simple Smile
Този % е комисион на фирмата посредник, ако те закупят стоката вместо теб. В противен случай - се гледа само цената на доставка за кг.

# 536
  • Шумен
Погледни в PayPal транзакцията какво пише в Detail.
Miss Wildrose, да точно тях имах пред вид, благодаря за коментара   bouquet.
tiliata, фирмите взимат процент само ако са посредници в пазаруването.  Peace Ако сама пазаруваш от eBay, ще плащаш само превоза.  Peace

Получих пратката от Марина Транс, доволна съм общо взето, само една пола обявена като нова има дупчица и една детска блузка (която беше за подарък) обявена с етикет, дойде без етикет. Нещо като случката на Наоми с детската поличка. ooooh!

# 537
Здравейте.Помогнете да пусна диспут за неполучена стока.Вече станаха около 70 дни а аз още не съм си я получила.Май изчаках максимално.

# 538
Здравейте.Помогнете да пусна диспут за неполучена стока.Вече станаха около 70 дни а аз още не съм си я получила.Май изчаках максимално.

Ще те разочаровам - диспут вече не можеш да пуснеш.
Диспут се пуска до 45 дни след датата на плащането.

# 539
Влез в PayPal и виж на плащането дали имаш възможност за канселиране,ако имаш това значи ,че наистина мейла е сгрешен.Помоли продавача да си сравни мейлите,трябва да са еднакви в Ибей и Пеипал,ако го е сбъркал в пейпал става така.Като го оправи автоматично ще му влезнат в сметката.Ако се притесняваш за парите можеш да канселираш плащането и до 3-4 дни влизат по картата.

Общи условия

Активация на акаунт