Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от предложените методи за самообслужване по време на бременност?
Какви са някои от препоръчителните методи за грижа за интимната хигиена по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Темите, обсъждани във форума, включват избор на заглавия за теми, грижи за себе си по време на бременност, подготовка за раждане, лични преживявания и споделени съвети. Основните теми включват прегледи, лекари и получаване на информация за различни аспекти на бременността. Обсъжданите теми също обхващат сърцебиене, контракции, изследвания и лечение с лекарства като No-shpa.
-
Какви са някои от предложените методи за самообслужване по време на бременност?
-
Какви са някои от препоръчителните методи за грижа за интимната хигиена по време на бременност?
-
Какво представляват подготвителните контракции по време на бременност и какви са те?
-
Как да се справя с сърбежа по тялото по време на бременност?

Целта не е да се види пола, а евентуални малформации (леки или тежки). Благодарение на това изследване при подготвен специалист, който не е задължително да е гинеколог при предишната ми бременност знаех в 19 г.с.,че детето ми ще има проблем с бъбреци-уретери. В последствие бях подготвена за това как да процедирам след като се роди детето. Още по-натам,все пак развихме инфекция... Когато отидохме в болница част от децата бяха в тежко състояние. На другите майките знаеха предварително за сценария.
Цялото ми същество крещеше да ги взема, че ще им намеря домове. Мъжът ми ме разубеди. Те бяха съвсем новородени, хората в клиниката казаха ,че денонощно , на 3 часа трябва да ги изпишкват и хранят. Човекът, който ги намери имал 3 кучета вкъщи и не можеше да ги задържи. Звънна в екоравновесие , но там беше включен секретар.Дадох му телефона си и му казах , ако ги задържи или ги даде някъде където имаме връзка с тях да ми се обади-веднага ще започна да им търся дом. Тръгнах си, но вечерта като си легнах си мислех как можах да ги оставя .Ревах много.После ги сънувах. Яд ме е ,че не послушах сърцето си. Когато бях дете ходих с рейс и трамвай до другия край на София да търся изгубилото се бездомно куче от пред блока, намерих го с малки кученца, натоварих си го в една щайга и си ги върнах обратно. Когато след години едното го бутна кола и му счупи крачето му правихме шина от подръчнои материали. А сега.....сега сме големи и практични.Разумни... 
.. Стискам палци да извадят късмет милите душички..

на Жорката
първите попчета за сезона.. айде весело изкарване , аз ще почивам на столче до котлона, че съм скапана