Звездни компромати- 61 част

• 80 627
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Цялата фотосесия на Галена Аз лично бих я поздравила, много ми харесва сесията.  Peace

Нищо хубаво не виждам в тази жена-глуповата и нахална физиономия, а заради фотошопа прилича на мумия.

Гуен Стефани и по-голямото хлапе-http://www.contactmusic.com/photos.nsf/main/gwen_stefani_2812763

с другия малък мъж-http://www.contactmusic.com/photos.nsf/main/gwen_stefani_2797557
с двете хлапета-http://www.contactmusic.com/photos.nsf/main/gwen_stefani_2797551

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 19:54 от Desi_slava

# 616
Андреа на този кадър я харесвам, Райна на следващата снимка също. Галена добре, но грима пак фолкаджийски, както и муцките. За многото фотошоп - преди няколко страници Катрин Зита Джоунс беше с повече фотошоп  Tired  дори не беше като анимационна героиня, ами като привидение, някакво...

# 617
  • O.A.E./ Пазарджик
Вижте тениската на детето.  Laughing Rolling Eyes

Има рапър с такива инициали Peace

# 618
Има рапър с такива инициали Peace
Кой?

# 619
Може би този.

# 620
Изобщо не ми хареса фотосесията на Галена. Толкова фотошоп, че няма накъде повече. ooooh! Чак изглежда като анимационна героиня. Как си ги харесват такива снимки, не знам. ooooh!

Иначе роклите са хубави, но нормално, нали вече работи със стилист, няма да й позволи да облича селяндурщините, които слагаше преди. Иначе към него имам съвет- като взима рокли от магазините да я облича за дадено събитие да крият малко повече етикетчетата. Mr. Green

Сртанно, но аз никъде не виждам да се виждат етикетчетата на фотосесията. Иначе не виждам нищо кой знае какво в тази сесия.Не ми харесва.Нищо ново, новаторско и оргинално няма.

# 621
# 622
Ако и сега някой се появи да каже колко е хубава тук Мария, ще го обвиня в пристрастие.  Grinning

# 623
Ако и сега някой се появи да каже колко е хубава тук Мария, ще го обвиня в пристрастие.  Grinning

Харесва ми Peace
Защо ще ме обвиниш в пристрастие Crazy

# 624
  • София
Аз бих го обвинила в друго  smile3505

# 625
  • някъде
В астигматизъм? Mr. Green

# 626

Кокоша слепота според мен е по-вероятно.  Mr. Green

# 627

много отслабнал ми се вижда Бекъм....краката му.....

# 628
Аз бих го обвинила в друго  smile3505

В какво и защо? Mr. Green

# 629
  • София
Кокоша слепота според мен е по-вероятно.  Mr. Green
Много сте толерантни, което е хубаво качество  Wink  Mr. Green

Кармен Електра празнува рожден ден
Никол Шерцингер този младеж май й е партньорът по танци
Жизел Бюндхен
три от ангелите на Victoria's Secret Алесандра, Миранда и Кандис
Кирстен Дънст като излязла от масовка на "Здрач"  Mr. Green
Скарлет Йохансон