*Пролетна испанска тема*

• 37 599
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • Murcia, Spain/Ruse
Ми6онка,така е,спират не,ами заковават на пе6еходна пътека WinkТака 4е,свиквайте PeaceЛек път и на вас,мерси за съветите,6те мине някак Praynig
За интернета,като цяло е бавно ска4ването,но пак зависи от компанията Peace

# 421
Момичета, да ви помоля пак за помощ - самолетните билети до крайбрежието ми излизат колкото от Канада до БГ - над 850 Евро за мен и детето от София до Алмериа. Има ли някакви сайтове, които не знам? Аз търсих през Гугъл и Полети.ком, не очаквах такива цени чак...  Tired

# 422
  • E-CLM & CH-VD
Виж през http://www.rumbo.com/viajes/vuelos/home.do, най-отдолу има смяна на език за английски. Високи са цените на билетите до Испания, лятото е така, всеки си ходи. Иначе вътрешните линии не са скъпи.

# 423
Мами Испанки Wink моля за малко помощ! Коя част е центъра на Мадрид, искам да резервирам хотел - ако някой има и препоръки за такъв. Летището на което кацат самолетите на Wizz air  и теза на Vueling едно и също ли е? Ако не е колко са далече, трябва да направя връзка с разлика между полетите от 2,30 ч. Благодаря Ви предварително  bouquet

# 424
  • Euskal Herria
Честит имен ден на всички с имената Петър, Павел и техните производни! Да сте живи и здрави!

Минавам набързо да се похваля - вчера дъщеря ми успешно си взе изпита по немски и наесен вече започва редовни занимания в университета. Тази година й се водеше нулева - заради езика.  Аз съм в стихията си - ремонти, ремонти.... Ама вече идва изпитанието за нервите ми - всяка дреболийка трябва да се почисти и да си отиде на мястото. Но поне се освежиха малко стаите. Иначе през лятото повечето време сме отвън на терасата - всичко е разцъфнали цветя. Когато имам време, ще кача малко снимки.
Сега ви пожелавам слънчев и приятен ден! Който има повод да празнува - весело посрещане!  Hug

# 425
  • E-CLM & CH-VD
Честито на всички именници!  bouquet

Яна, поздравления за дъщеря ти!  Hug Сега ще може да прекара заслужено една спокойна лятна ваканция. Ще си идва ли в Бг?

Миши, летището в Мадрид е едно - Барахас, но 1,2 и 3 терминал са на едно място, а 4 е малко по-далеч. Между терминалите има безплатен автобус на всеки 5 до 10 мин, в зависимост от часа. Точно колко е, не мога да ти кажа, но не повече от 15 мин. Нискобюджетните обикновено кацат на терминал 1, но за по-сигурно виж какво ти пише на билета. Сега виждам, че и метрото има вече спирка на терминал 4 (Т4) - розовата линия - номер 8. С нея можеш да се предвижиш и до центъра, като смениш с друга линия до Сол.
Идеалния център на Мадрид е Сол (спирка на линия 1 на метрото - светлосинята), оттам поне още 3-4 км радиус пак си в центъра.  Laughing

# 426
Лунна самодива много ти благодаря  bouquet На билета от Уиз пише 1терминал, ама на другия - нищо Confused Щом е 15 мин, надявам са да няма проблем.

# 427
Виж през http://www.rumbo.com/viajes/vuelos/home.do, най-отдолу има смяна на език за английски. Високи са цените на билетите до Испания, лятото е така, всеки си ходи. Иначе вътрешните линии не са скъпи.

Аз затова септември турся, но разлика никаква. Благодаря ти за сайта, там са същите цени. Направо се изумих.  Crazy

# 428
Момичета утре пристигаааамм,дръжте се Simple Smile
Как ми е напрегнато от неизвестното. PraynigАма аз съм куче,ще издаяня.Айде до скоро.Пазете се.Стискайте ми палци. Hug

# 429
  • Murcia, Spain/Ruse
Айдее,и аз заминавам само че в Бг JoyУтре сме в Мадрид,в четвъртък летим,стискайте палци всичко да е ок,че така ме е страхххх Sick
Ми6онка,успех ти желая в Испания Hug
Момичета,когато мога ще ви пиша Hug Hug Hug Hug Hug

# 430
Здравейте момичета,имам едно питане по тема дьвкана многократно.Половинката ми има тук здравни осигуровки но в Бьлгария не.Този формуляр Е104 от кьде се вади за да докаже че плаща в Испания за да не му искат в BG.По форумите изчетох какво ли не но не ми стана много ясно.Ще си ходим август и се притеснявам дали ще можем да се вьрнем.Аз сьм тук от 3 години и нямам осугуровки за този период,а тук имам само за 6 месеца.Ако някой си е ходил моля да ми каже какво е положението по границата.

# 431
  • ES
Аз си го поръ4ах оня ден в Сегуридад социал, ще дойде до 10 дни, 4е го изпращат до Аликанте. Изри4но попитах, дали с издаването на този документ, няма да си прекъсна здравните осигуровки в испаниш, защото 4етох в теми4ката за зрд. осигуровки, 4е във Франция, 4е ако се издаде такъв документ, автомати4но им спират здравното осигуряване. Тук няма такова нещо.

# 432
Здравейте момичета, май с идването на лятото и тук много мами са си взели ваканция, не е така "шумно", както преди.
Благодаря geri_to за информацията. И мен ме интересуваше това нещо с осигуровките.
А това с границата какво е, за това ли се вади този формуляр. Правят проблеми ли вече, ако не си плащал осигуровки. Малко съм дезинформирана в това отношение, вече 4 години не сме си ходили.

# 433
  • E-CLM & CH-VD
Ще си ходим август и се притеснявам дали ще можем да се вьрнем.

Проверете първо в НОИ дали се водите там или сте отписани, проверката става по интернет през сайта им. Никой не проверява за осигуровки по границите  ooooh!, вече няколко пъти отивам и се връщам от Бг, последно преди месец. Не съм платила и лев откакто съм в Испания. Още по-малко пък могат да ме свалят от самолета или да ми вземат паспорта заради осигуровки.  Crazy

# 434
Здравеите.Ми6онка аеде ве4е сте в испанско Hug сигорно казваи парви впе4етления Mr. Green.За осигоровките маи о6те не е влязло в сила newsm78 ,ук бях 4ула 4е една гена я варнали то4но за това ,но може да имало и друго не6то.ова е пална глупост дори и в родината си неможе6 да се прибере6 #2gunfire.Валката каде се изгуби ?

Общи условия

Активация на акаунт