Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 951
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
nudel33 това явно е на принципа на Одорекс. Може ли да дадеш малко повече информация за него  Hug

# 301
  • Австрия
nudel33 това явно е на принципа на Одорекс. Може ли да дадеш малко повече информация за него  Hug

Предполагам, че е така. Какво точно те интересува. Начина на употреба вече го споменах. В началото може леко да пощипва, но след кратко време изчезва. То си е индивидуално. Всеки има различна кожа. Флакона е от 30 мл. но има и от по 50мл. и би трябвало да стигне за 6м.,но аз го ползвам от средата февруари и е още 2/3 пълно. Може да се използва за цялото тяло дори за чело или по седалището  Simple Smile
Има го като класик 20% , сензитив 20%  и форте 30% (по- силен р-р )

UNSERE PRODUKTE

Bei starkem Schwitzen
 - AHC20 classic
- AHC20 sensitive
- AHC30 forte

Bei Kцrpergeruch
 - BromEX foamer

Pflegeprodukte
 - DRY24 balance
- NUTRIC2 re-active

http://www.schwitzen-info.ch/home.php

# 302

Предполагам, че е така. Какво точно те интересува. Начина на употреба вече го споменах. В началото може леко да пощипва, но след кратко време изчезва. То си е индивидуално. Всеки има различна кожа. Флакона е от 30 мл. но има и от по 50мл. и би трябвало да стигне за 6м.,но аз го ползвам от средата февруари и е още 2/3 пълно. Може да се използва за цялото тяло дори за чело или по седалището  Simple Smile
Има го като класик 20% , сензитив 20%  и форте 30% (по- силен р-р )

UNSERE PRODUKTE

Bei starkem Schwitzen
 - AHC20 classic
- AHC20 sensitive
- AHC30 forte

Bei Kцrpergeruch
 - BromEX foamer

Pflegeprodukte
 - DRY24 balance
- NUTRIC2 re-active

http://www.schwitzen-info.ch/home.php

Това дали може да се намери в България или трябва да се поръча от чужбина ? Rolling Eyes

# 303
  • Австрия
Аз отидох в аптеката и си го поръчах. В Бг не зная дали може, но защо да не се попита. Ако някой има познати в чужбина ( Гемания, Австрия, Швейцария може и други страни ) може да опита. Аз не съжалявам, че го купих и повече да струваше пак щях да си го набавя.

# 304
Видях че доста от вас се справят с проблема чрез продуктите на Виши. Моля, кажете дали запазват дрехите? Оставят ли петна под мишниците? Аз използвам сода за хляб и с миризмата проблема е решен, но с мокрите петна  ....

И аз имам същите въпроси за продуктите на Виши. От кое сте по-доволни от стика или ролката на Виши?  Thinking

# 305
nudel33 , а колко струва това удоволствие ?

# 306
Аз пък разреших проблема само с Дав.За да няма петна смених стика с ролка.Пак се потя, но абсолютно няма миризма на пот а на Дав.Бях си вземала и на Виши разлика не видях, дори от Дав съм по- доволна.Имам и дезодорант Дева против изпотяване пръскам си понякога през деня и от него.

# 307
  • тук и сега
Но най - доволна съм от Гарние
...

newsm10

# 308
Аз съм най-доволна от гел стика на Lady Speed stick и от новия рол-он на Nivea - Black&White (не оставя петна по дрехите).

# 309
Видях че доста от вас се справят с проблема чрез продуктите на Виши. Моля, кажете дали запазват дрехите? Оставят ли петна под мишниците? Аз използвам сода за хляб и с миризмата проблема е решен, но с мокрите петна  ....

И аз имам същите въпроси за продуктите на Виши. От кое сте по-доволни от стика или ролката на Виши?  Thinking
вече съм писала, но не мога да не похваля пак ролона на Виши stress resist http://monami.bg/products/4116-vichy-stress-resist-roll-on-dezod … -rolka-proti.html
не оставя петна, аз чакам лекичко да засъхне и тогава обличам дреха, иначе е много иконимична и си заслужава цената  Peace
дори и да се поизпотя, не усещам неприятна миризма  Peace

# 310

вече съм писала, но не мога да не похваля пак ролона на Виши stress resist http://monami.bg/products/4116-vichy-stress-resist-roll-on-dezod … -rolka-proti.html
не оставя петна, аз чакам лекичко да засъхне и тогава обличам дреха, иначе е много иконимична и си заслужава цената  Peace
дори и да се поизпотя, не усещам неприятна миризма  Peace
Много благодаря  Crazy

# 311
http://www.vitalabo.bg/jvcosmetics ето го въпросният продукт аз се колебая дали да го поръчам ами ,ако не ми действа  Confused Thinking

# 312
  • Пловдив
Аз си взех ето това на виши,но остава много бели следи по дрехите http://monami.bg/products/3917-vichy-roll-on-deodorant-damski-deo-stik.html
вече съжалих че не взех   Vichy Stress Resist roll-on Crossing Arms

# 313
Тези козметичните продукти,които можете да си ги купите от всеки еидн магазин помагат на хората,които нямат проблема наречен хиперхидроза или на тези,които я имат в по-малка степен....на тях сьщо е вьзможно да помогне одорекс. Но на хората с истиснкия проблем няма да помогнат(казвам го от опит). Вече 4 години подред си слагам Ботокс...започнах,когато бях на 18 или 19. Резултата е перфектен,но при мен издьржа около 3 месеца не повече.
 След като видях публикацията за AHC 20 sensitive ...реших да  разуча и се оакза,че го няма в Бьлгария затова ми го донесоха от Австрия. Тази вечер ще го позвам за пьрви пьт...след 5-6 дни ще дам отзиви за тези,които се интересуват. Ботокса е хубаво решение...скьпо е сьщо и не е най-полезното нещо. Откакто си слагам ботокс имам двустранна мастопатия...не знам дали е сьвпадение или причината се дьлжи на това силно запущване на жлезите,което с епостига с него...знам,че с този препарат пак се запушват,но бих искала да го опитам като алтернативно решение. Simple Smile Благодаря на момичето ,което го сподели и препорьча.

# 314
Здравейте мили мами! Simple Smile Това е първият ми коментар в сайта. Досега само гледах и набирах смелост  да се включа.
Темата за потенето не е много оригинална , но пък е много актуална сега( особено след адската жега в петък).
Това , което мога да споделя, че  лично аз се чувствам най- добре със стик- дезодорантите!  При рол-он  дезодорантите ми е неприятно усещането за влажност, което оставят. 
Купих си и новия Nivea pure&natural, но не съм особено доволна!
Кажете вие какво използвате и предпазва ли ви от изпотяване?

Общи условия

Активация на акаунт