Април вече чука и всички малки МАРТЕНИЧКИ2010 са тука (1)

• 31 664
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • Plovdiv
Малко сам притеснена че след ядене бебчо повръща. дори на ядене по 2 пъти понякога,но е много лаком и сигурно е от това.има и колики вече но му давам инфакол  и е спокоен.  Laughing

# 316
Добро утро  Hug  

Чесита дъщеричка на Декрио!!!Да е жива и здрава Николка да расте щастливо дете.        bouquet    

# 317
  • Варна
Да е жива и здрава малката принцеса на мама Декрио
Добро утро на всички мами   bouquet
Имам едно притеснение, което искам да споделя с вас и да ми дадете някакъв съвет. малката ми сладурана не
е акала от понеделник вечерта, нищо в яденето не е променяно, всичко е както си е било и е акала дори по няколко пъти на ден.
Кажете ми имам ли причина да се притеснявам или да звъня на педи за съвет  newsm78
Тази нощ беше доста неспокойна, чувах я как пръцка и се напряга милото, но в памперса имаше само пиш.
Извинявайте, че не ви споменавам по име (ще взема да пропусна някой), прегръщам ви всички  Hug и ви желая поредния щастлив ден с вашите малки човечета   newsm32

# 318
hellena до колкото знам от моя педиатър...не е хубаво това..трябва да си ака поне веднъж на ден...ако питаш мен звънкай на педиатъра ти ....дано да няма проблем  Hug

# 319
  • Sofia
Добро утро и от нас! Ние сме добре сега спи на рамото ми но след малко я оставям на шезлонга че не мога цял ден да я гушкам. Имаме си колите постоянно...като се почне от 5-6 сутринта до 12 вечерта не ни пускат като вечер са най-силни. И все още не акаме сами. Ужас! Днес пак сме на лекар и този път ще взема направление за специалист защото това за мен не е нормално просто. Какво ли не опитвах вече Sad Но какво да се прави. Надявам се скоро тези проблеми да са ни зад гърба.

Качих малко нови снимки
http://martenki2010.snimka.bg/other/anabel-na-mama-rosi17.477486.18119335

Лек ден на всички!  Hug

# 320
  • Варна
ninchu_m благодаря ти мила за бързия отговор  Hug , сега ще се обадя за да се успокоя.

# 321
Честита рожба на мам Дерико, да и е жва и здрава малката Никол, да расте щастливо и весело дете Hug  bouquet
Карамел, krasita и  Rosi17, много са сладки малките бебочета Hug
Бони много неприятно се е получило при теб, пожелавам ти бързичко възстановяване и от тук на сетне всичко да е на ред при вас Hug
4elsy аз също не мога да сваля всички килограми- останали са ми още десет от бременността и още толкова от преди инвитрото, които едва ли ще сваля някога, напълно те разбирам, защото и аз трябваше да купувам нови дрехи  Tired но не знам какво да те посъветвам за диета, защото ти все пак кърмиш и трябва да приемаш определена храна заради бебчовците, може да пробваш с разделно хранене, ефекта не е много бърз но е поне траен, аз иначе се опитвам да карам повечко на салати, изключих тестените храни или почти ги изключих, също като теб не мога да мина изцяло на протеинова диета защото имах прееклампсия последните месеци и сега не бива много да си натоварвам бъбреците изцяло с белтъчини. Не се притеснявай толкова за килограмите има време и за това - лека полека с повече упоритост, а и по нататък ще можеш да започнеш упражнения, а пък и с двамата, особено като проходят много бързичко ще се вталиш Hug

# 322
добро утро на всички майчета.аз си направих кафенце и седнах да ви почета.
каката се занимава с миша и сега е време само за мене.
пеперуда ние много повръщаме ,откакто се е родила,днес пак ще кажа на доки на видим какво ще каже.
ох да ви се оплача.днес сме на лекар,да я видят дали става вече да и бият ваксината,но от сутринта кашля на 3 пъти и май пак ще ни се размине,дано да е било храчка и да не е нещо сериозно че аман вече,боря едни секрети в носа откакто се е родила и още не съм се преборила с тях.вашите бебчета имат ли секрети?

# 323
честита първа месечинка на бебчетата на камаче,нелка-хубавелка и малката мама-да са ви живи и здрави бебчетата.

# 324
Здравейте момичета! Искам да ви попитам преди излизане на разходка мажете ли лицето на бебо и с какво?
Сега за лятото ще трябва някой слънцезащитен крем,предложения?  newsm78

# 325
ПАВКА от вчера те гледам,че само надничаш в темата Grinning
драсни два реда как сте.
ГОДАЙВА и мен ме интересува за кремчето за лице,че ние когато е хубаво времето доста се разхождаме.
някоя мама с по голямо дете да сподели опит,знам за крема на Бюбхен че е добър,но все пак кажете.

# 326
Blackangel благодаря ти за разбирането. Не съм си представяла какво е с толкова малко бебе да съм в болница, но вече всичко мина и чакам да мине сутрешната визитация и ми кажат кога точно ще ни изпишат. Сега малко по-позитивно - за пет дена в болница съм се пренесла - то не са дрехи и хавлии, кремове и сапуни и за капап и стерилизатора си донесох, че мъжът ми ако трябваше да стерилизира и да носи сложно въпреки че ние сме с Токуда а живеем зад гората срещу болницата и в това отношение беше много удобно.

За килограмите аз съм с 5-6 килограма спрямо теглото си преди да забременея втория път а спрямо преди първата си бременност имам още 4 килограма. В момента хем мисля каква диета да почна която да не ми пречи на кърменето и в същото време и за някакъв спорт. Давайте идеи какво ще спортувате.
NovaTema от къде купуваш сусамовия тахан и не ми стана ясно дали от него бебето има колики или няма връзка между двете неща. Колкото до млечните продукти д-р Добрева от Шейново ми каза категорично да не пия прясно мляко, но кисело може.

peperyda добре дошли с малкия Емануил.

Честито на Декрио да й е жива и здрава рожбата и да й носи само радост.

4elsy най-добре изчакай малко  диетата поне докато кърмиш или поне започни нещо разумно.

# 327
Да е жива и здрава малката принцеса на мама Декрио много много да я радва
челси - опитай все пак с дюкан , но варианта за бременни или кърмачки  с повечето зеленчуци, ако нямаш книгата  прати ми имейла си на лични , за да ти я изпратя -аз миналата година с тази диета свалих 15кг за 4 месеца - важното е да не забравяш да пиеш многоооо вода , най- малко 2 литра на ден, сега също прилагам по- малко от този режим, че останаха още 5 кг за сваляне ама бързо смъквам вече
delight хайде скъпа късмет дано лошото и притесненията да са вече зад теб, а пред теб да е само щастието  с малкото човече
hellena аз бих тичала веднага при педиатъра, вероятно не е нищо страшно и сериозно, но по- добре да си сигурна
тинк изчезна момичета или аз не съм чела всичко, че нямам време newsm78
за сега целувки от мен, че трябва да яхвам метлата и да тичам да работя и да предам смяната с малчо на баба му Joy

# 328
Бони, съжалявам, че раждането е преминало в секцио и за проблемите след това. Аз за това се съгласих на секцио като ми предложи док. Дано неприятностите вече са зад гърба ти и бързичко да се възстановяваш, че разходки ви чакат Simple Smile
Декрио честито бебче, да ви е живо и здраво и много да ви слушка  bouquet
peperyda добре дошла и честита радост и бързо възстановяване! При често повръщане, опитвай когато храниш да оригваш бебче на 5 мин., за да не се събира много въздух, и като се храни главичката да е по-високо от стомахчето. След нахранване гушни бебче за 5 мин. изправенко.  Hug
GodaiVa, krasita 1, слънцезащитен крем купих по препоръка на дистрибутор на различни марки,  Minesol bebe на ROC, SPF 40, водоустойчив. Важно е личицето да не е на слънце, въпреки крема. Мисля си, че трябва да се доверим за това на медицинска козметика от аптеките, а не от магазина.
delight, дано скоро ви изпишат вече! Относно диетата, също като 4elsi, не смея да започвам, но гледам да съм на черен хляб и да не вечерям много. Имам да свалям 10 кг. ooooh! Не ги бързам, така пък нямам бръчки, че съм на годинки спрямо вас Simple Smile

# 329
  • Солун/Велико Търново
Здравейте момичета.Имам едно въпросче .. малката от няколко дена има колики , и взехме чай от копър.На кутията обаче пише само  как се прави ... бихте ли ми казали вие как го давате?Преди ядене .. след ядене, и по колко горе долу.Много ми се виждат 100мл за веднъж.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт