Варненци - в кой ресторант ходите най-често и защо? - 2

• 102 821
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Гюрлата заради шкембе чорбЪта
Пазара на Чаталджа заради кИбапчетата
Капана до буната заради цацЪта

Иииииии!
Чак толкоз варнинка ни съм.
Тез дет си ги казал ни могъ да ги разбера де съ.

# 76
  • ВАРНА
Mi6oka , за цацата мога да поспоря с теб  Wink Най-добра е тази, която продават в една будка на Чаталджа към кръстовището с Ген Колев   Laughing

# 77
За рибка бях доволна зимата от "Немо", обслужването и храната бяха много добре.

# 78
Mi6oka , за цацата мога да поспоря с теб  Wink Най-добра е тази, която продават в една будка на Чаталджа към кръстовището с Ген Колев   Laughing
Цацата може и да им е хубава,но се съмнявам след отвратителния сафрид,който ми продадоха,че и чаках да го приготвят,и пак беше мн. зле.

Да ви кажа да не сядате на новото заведение след Сардиня, на алеята.
Вече 2 пъти седнах,мидите са превъзходни/както винаги за моя вкус/,а сафрида беше страхотен.Мътната бира е супер. Peace

# 79

Да ви кажа да не сядате на новото заведение след Сардиня, на алеята.
Вече 2 пъти седнах,мидите са превъзходни/както винаги за моя вкус/,а сафрида беше страхотен.Мътната бира е супер. Peace
За мидите писах, че стават Wink
Значи другия път ще опитам сафрида и мътната бира!

# 80
Mi6oka , за цацата мога да поспоря с теб  Wink Най-добра е тази, която продават в една будка на Чаталджа към кръстовището с Ген Колев   Laughing
Най важното за цацата е да е мазна торбичката,а там действително е така,тъй че се извинявам за погрешния избор... Grinning

# 81
Ай стига моля ви са с тая цаца. Crossing Arms
Я по по варнески, какви са тези чуждоземски думи   Peace ТРИЦОНКААААА

# 82
Ай стига моля ви са с тая цаца. Crossing Arms
Я по по варнески, какви са тези чуждоземски думи   Peace ТРИЦОНКААААА
Има опасност в Подуене и уличките зад ресторант Крим да останем неразбрани с "Трицона" ,така,че нека се придържаме към ЦаЦка

# 83
А Параклиса съществува ли в онзи двор от преди 2год.? Сетих се за него от споменатия морковен десерт по-горе.
Ако говориш за този двор, където се изместиха - съществува, но не струва. Толкова го харесвах преди, че трябваше доста поредни гафове да направят там, че да ме откажат. Не го препоръчвам.

# 84
Никой не ми отговори за Sea Side, само се лигавите!  Sad

# 85
Прекалено е скъпо иначе кухнята е на ниво.
 Peace
Сравнително скъпо имам предвид де! Grinning

# 86
Прекалено е скъпо иначе кухнята е на ниво.
 Peace
Сравнително скъпо имам предвид де! Grinning
Най-вероятно е доста скъпичко,щом като колкото пъти минем покрай ресторанта/почти всяка вечер разхождаме кучето/,ако изобщо има заети маси,то няма да са повече от една,две максимум.

# 87
Цените на храната ги има в сайта им, ако е верен, за такъв хубав ресторант не ми се вижда чак толкова скъпо  Thinking  Цените на вината и другия алкохол, ако може да ми кажете, че ги няма в сайта им?  Искам да резервирам за 10-тина човека с повод, затова трябва да знам. Храната, казвате, хубава?

# 88
Моля да ми препоръчате и други подобни ресторанти - хубави, подходящи за лятото - градина или тераса или нещо такова..., що годе изискани. За 10 човека трябва да се съберем в около 500лв.
Искаше ми се да видя въртящия се, във Варна Тауърс, но той ще работи ли, кога ще работи и какво ще представлява е загадка за мен, все още.

# 89
Незнам дали битовия стил ви допада, но и да не, навън имат маси, много е приятно - зеленина, цветя, езерце, децата има къде да играят.
 Става дума за "Иванчов хан". Очарована съм от обслужването им, храната, препоръчвам ги с две ръце.     

Общи условия

Активация на акаунт