Варненци - в кой ресторант ходите най-често и защо? - 2

• 102 821
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
КЛАСИКО от край време са си мошенници и не вярвам да се променят в тези гладни времена.Бях ги намразила още като бяха в Морската.Ширнали се докъдето ти стигне погледа.Не може да се върви по алеята заради тях.Гладници.Те ако плащаха тротоарно изобщо нямаше да се простират така.

# 526
Сигурно сме коментирали назад или в старата тема,но ще помоля за пресни впечатления от ресторант Алекс на ул.Драгоман-храната предполагам ще е вкусна и цените нормални,предвид че е под една шапка с Иванчов хан.Знам,че има и жива музика,та основното ми притеснение е до колко е търпима или е от категорията на Борисовата воденица,Хамбара или Нашенци/примерно ги давам /,където никак не изтрайвам noear.

# 527
Някой знае ли има ли във Варна ресторант/пицария с детски кът? Изключвам летните такива, интересува ме за зимата има ли вариант  Laughing

# 528
  • ВАРНА
В пицария "Маестро" на надлеза на Шипка има детски кът и цял етаж за непушачи.

# 529
  • ВАРНА
Пицария Маестро май вече не се казва така. Само името ли е сменено или е съвсем ново заведение?

# 530
Някой ходи ли вече в новия въртящ ресторант Магнито в двете кули и как са цените и обслужмянето??? newsm78  bouquet  bouquet  bouquet

# 531
  • Варна
Не съм ходила, но днес го коментирахме с една колежка - снощи са били там с мъжа й и са останали много доволни - храната била вкусна, цените - малко височки, обслужването - на ниво. Смятам в неделя да го посетим Simple Smile

# 532
Той работи ли вече? А от къде се влиза за него, с асансьорите, може би? Защото от моловата част няма достъп до по- вискоите части на сградата.
На втория етаж, където е фудкорта има също един много приятен ресторант, италиански. Гледах менюто, изнесено е пред входа и цените са съвсем нормални. Интериора е много приятен, панорамата е зян!  Confused

# 533
Той работи ли вече? А от къде се влиза за него, с асансьорите, може би? Защото от моловата част няма достъп до по- вискоите части на сградата.
На втория етаж, където е фудкорта има също един много приятен ресторант, италиански. Гледах менюто, изнесено е пред входа и цените са съвсем нормални. Интериора е много приятен, панорамата е зян!  Confused
До колкото разбрах имало достъп май само от един асонсьор до 14-ти етаж, но от кой точно ще излъжа, че или аз не разбрах добре или не ми обясниха добре, но асансьора бил близо до някой вход    newsm78

# 534
  • Варна
Асансьорите за Магнито са от главния вход - вляво.

# 535
  • Варна
Здравейте, когато видях тази тема, нямаше как да не пусна мнение да похваля любимият ми ресторант  Simple Smile Това е "Бялата къща", в кв. Чайка. Невероятна кухна, чудесно обслужване и голямо спокойствие, има и хотелска част. А лятото в градината е прекрасно. Постоянно сме там, празнували сме по всякакви поводи в този ресторант- страхотно е Peace

# 536
КЛАСИКО от край време са си мошенници и не вярвам да се променят в тези гладни времена.Бях ги намразила още като бяха в Морската.Ширнали се докъдето ти стигне погледа.Не може да се върви по алеята заради тях.Гладници.Те ако плащаха тротоарно изобщо нямаше да се простират така.
Абсолютни мошеници които постоянно лъжат клиентите си.
Изгониха ги от Морската градина и сега окупираха градинката на Чаталджа - дано скоро и от там да ги изгонят.
Собственичката е толкова алчна и лъжлива че направо става смешна. А какви развалени риби сервират не е истина. Stop Stop Stop

# 537
Комплименти за ресторант Лоза.Вкусна кухня,добър сервиз,разумни цени.Хубава /българска!/ музика,никакви чалги и простотии.Поздрави!

# 538
Двете кули - "ЕГО" на 3-я етаж.
Като цяло става.
Естествено не мога да не кажа няколко нещица като коментар.
Мнооого време преди някой да те забележи и донесе меню. Сервизът е на едно любителско ниво - в стил - знаем как би трябвало да е, опитваме се да имитираме това, ама не се получава съвсем. Нищо де, не е фатално.
Пиците не бяха лоши, но и не бяха като при Радо - тънки и италиански, по-скоро по-близо до БГ вкуса. Салатите също не бяха лоши, но не бяха и големи, за сметка на нормалните си цени (т.е. като за големи салати по другите места).
Малко шумно, малко запушено.
Тирамисуто беше много прясно и много добро. Напомня ми на това в "Ола" - средиземноморската кухня тип "бърза закуска" по моловете, за който го знае.
Чух добри отзиви за Лаго ди Гарда на същия етаж пак в Двете Кули.
Може да съм изпуснала, но някой метнал се на 14-я етаж - въртящият се? Simple Smile.
Наши приятели са ги върнали още на входа на асансьора за ресторанта с думите да се облекат с подходящия дрескод и да си направят резервация и пак да се пробват Simple Smile Simple Smile.
Лозата къде е  Flutter.

# 539
Какъв е дрескода за въртящия?

Прясно Тирамису не съм сигурна дали звучи добре  Simple Smile То трябва да стои минимум 12 часа или оптимум 24 часа преди ядене.

Общи условия

Активация на акаунт