Варненци - в кой ресторант ходите най-често и защо? - 2

• 102 821
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте,
Посетихме новия ресторант Wine Cellar /преведено - винарска изба/.
Много добра кухня и сервиз.Желая им успех!
Ако някой иска подробности,няма проблем да споделя.
Поздрави!

Аз искам за кухнята да разкажеш повече,какъв тип кухня е, какви са специалитетите?

# 676
Здравейте,
Много добра кухня и сервиз.Желая им успех!
Ако някой иска подробности,няма проблем да споделя.
Поздрави!

Аз искам за кухнята да разкажеш повече,какъв тип кухня е, какви са специалитетите?
Кухнята е доста богата за подобен тип ресторант.Има и по традициони и по нестандартни предложения.Има отделно меню за суши и източна кухня.Всичко което поръчахме бе много вкусно и много добре оформено в чиниите.В началото поднасят комплимент,който е определено скромен и не особено вкусен.Заедно с него предлагат и хляб приготвен на момента/хляба е супер/.Салатите бяха добре охладени и овкусени.Към предястията имахме малки забележки,но като цяло бяха ок.От основните опитахме и рибни и месни специалитети и всичко бе на ниво.Сервиза макар и леко вдървен/все пак сега откриват/ бе на добро ниво,като ни обслужваха общо трима човека.Цените са доста високи и мисля че това ще се окаже проблем в даден момент през следващите месеци...но явно така са решили.
Има отделна зала за пушачи и непушачи,което за мен вече е много важно,тъй като ми омръзна да се прибирам вмирисан на цигари.
Както вече казах им желая успех на хората,защото са направили нещо интересно с добър потенциал,макар че на доста от клиентите ще им се стори малко кичозна и екстравагантна обстановката.
Поздрави!

# 677
  • Варна
Да похваля отново Акант Руж. Стават все по-добри. Домашната им паста е мммммм!!! Сорбето от зелени ябълки е много освежаващо, а чийзкейкът с манго - божествен

# 678
Още един глас за малката сладкарничка на Червеният, зад бинго Мустанг. Вече си правя сама празничните торти ( без детските), но преди винаги си купувах от там някаква с течен шоколад. Не съм имала гост, който да не е очарован от нея.
Много ми похвалиха La garda restaurant в Двете кули. Скоро ще посетя, обичам италианската кухня.

# 679

Както вече казах им желая успех на хората,защото са направили нещо интересно с добър потенциал,макар че на доста от клиентите ще им се стори малко кичозна и екстравагантна обстановката.
Поздрави!

E това страшно ме впечатли. Аз ходих да снимам ресторанта (вчера)и огледах обстойно всички зали и детайли и като архитект нямах нито една забележка към интериора - стил и изпълнение. Сигурна съм, че във Варна няма аналог - направено е с много вкус и е постигнат неповторим уют. За кич и дума не може да става, намирам думата за изключително неподходяща както за стила, така и за прилагането му. Ако желаете, бих пуснала част от снимките.

# 680
Да, аз искам да видя снимките, заинтригува ме ужасно, с тия коментари, а по ред причини скоро няма да го посетя, за да го видя на живо. Благодаря!  Simple Smile

# 681
И аз, и аз искам да видя снимките!

Много впечатляващо звучи всичко, което се написа, вероятно скоро ще го посетя

# 682
Ще гледам да пусна снимки по-късно, сега пиша през друг компютър.

# 683
Очаквам снимките и аз, когато Malenna успее Simple Smile.

Онзи ден на Ивановден се засилихме към Стария чинар, ама нъцки, вечерта всичко беше с резервации ... И понеже беше много студено и в най-близкото се намърдахме - Old City, така се казва мисля, в двора на Проектантска, заведение с не особено богато меню и доста силна и дразнеща музика след 21 ч. Атмосфера средна. Не е някоя пълна мизерия, но и нищо особено, храната полуфабрикати като цяло и дует "Шик" с все сила. Не бих повторила.

# 684
Очаквам снимките и аз, когато Malenna успее Simple Smile.

Как всъщност се казва този ресторант за който всички чакаме снимки ??
Знате ли дали има сайт ?

# 685
Здравейте,
за този ресторант става въпрос Peace
и аз се нареждам на опашката чакащи снимките

# 686
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
момичета много станахте ще се счупи клона  Joy

# 687
Добре де казахте че цените били много високи , дайте примери , какво значи високи цени

# 688

Поздрави!

E това страшно ме впечатли. Аз ходих да снимам ресторанта (вчера)и огледах обстойно всички зали и детайли и като архитект нямах нито една забележка към интериора - стил и изпълнение. Сигурна съм, че във Варна няма аналог - направено е с много вкус и е постигнат неповторим уют. За кич и дума не може да става, намирам думата за изключително неподходяща както за стила, така и за прилагането му. Ако желаете, бих пуснала част от снимките.
Би ли споделила /като архитект/,какъв е стила на ресторанта?
Благодаря ти

# 689
Добре де казахте че цените били много високи , дайте примери , какво значи високи цени
Вечеря за 4 човека /без вино и скъпи напитки/ - 170.00 лв.

Общи условия

Активация на акаунт