Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 353
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
Ами няма как, трябва да се направи акт за раждане на детето.
Някой трябва да припознае бебето, за да не пише в акта / поне при нас е така / "баща неизвестен".
Еда ражда без брак.
Но това означава , че ще се разбере от всички, че нтяма брак с толга.
Ех, тази лъжа на Еда най-сетне ще излезе наяве.
Дали?
Иначе Толга трябва да бъде вписан като баща. Но като нямат брак  Rolling Eyes

да, най вероятно ще се разбере че, нямат брак   smile3508

# 61
Гласувах за Мелда ,но като се поразмислих....-ако тя отвлече детето къде ще се скрие?Нали всички ще се досетят,че е тя.По вероятно е Бату да я свърши тази работа ,зада изнудва семейството да му кажат къде е сестра му.

# 62
Много неща трябва да се разкрият в тази серия, но май няма всичко наведнъж да се случи.

# 63
сега след като разгледах добре фрагмента разбрах че Харун сам се освобождава а Бату казва ба  охраната да го оставят да си тръгне .. а аз сигурно 15 пъти гледах фрагмента и все път щом Харун кляка до врата очите ми се пълнат  Cry Cry

# 64
Аз също залагам на Мелда, защото Бату беше главното зло миналия епизод, сигурно са решили да ги редуват.  Laughing Laughing #2gunfire

Браво, и аз мисля като теб. Този път гадна ще е Мелда. И аз мисля, че ще отвлече Яамур. Въпросът я къде ще я закара, отговора е при единствената си приятелка- онази гад Гюляй, кайято и даде идеята да се омъжи за Харун а после да се направи, че е направила спонтанен аборт. То бива злоба ама нейната минава всякакви граници.
Мисля, че този епизод ще е много напрегнат, то раждането на Яамур и Харун се измъква от Бату. То Еда е в опасност за живота. Мелда може би ще отвлече бебето а Толга най-накрая ще разбере кой е Хакъ.
В понеделник ли пускаха 2 фрагмент? Нещо започвам да се нервя, прекалено много въпроси има в резюмето.

# 65
Гласувах за Мелда ,но като се поразмислих....-ако тя отвлече детето къде ще се скрие?Нали всички ще се досетят,че е тя.По вероятно е Бату да я свърши тази работа ,зада изнудва семейството да му кажат къде е сестра му.

хипотетично има много възможности - при Гюлай, на хотел.....тя си е малко куку и мен ме вълнува какво ще го прави това дете, не може да го кърми, няма никакъв майчински инстинкт да го гледа newsm78, това важи в пълна сила и за Бату, ако той предприеме нещо

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 22:28 от elma

# 66
  • Под звездите
След като пуснах анкетата и прибавих преведеното резюме  на 1 страница се юрнах да ви догонвам.Е ,най сетне успях!
мнението ми по много въпроси съвпада с вашето.
1-И аз мисля,че ще отвлечат бебчето.В анкетата гласувах Мелда,БАТУ,БУРАК.По всичко личи,че на МЕЛДА още не и е дошъл ум в главата.
2- Според мен въпросите,които вълнуват ТЮРКЯН са:Какво ще стане с Мелда,след раждането т.е ще остане ли Харун с неЯ?Какво ще кажат комшийте ,къде ще отиде прословутата им ,,чест и достойнство,,

# 67
Момичета , все пак да кажем едно наздраве за малката Ямур  Hug
Аз съм на джин с тоник.

# 68
колкото повече мисля, се убеждавам че Мелда сигурно ще полудее, това е най безболезният изход, че няма сама да се откаже е ясно, ако я оставят така гадна без разкаяние също не е добре....но полудее ли ще я вкарат за лечение и могът да оправдаят постъпките и  newsm78 newsm78 newsm78

# 69
zdraveite momi4eta az otskoro sum v foruma no mn vnimatelno 4eta va6ite komentari i vi blasgodarj za tjh.taka nau4avam mn ne6ta za filma,nadjvam se Meldi6teto da se otkaje i da gi ostavi namira nai-nakraj gorkite mn prejivaha:)
blagodarj na vsi4ki koito prevjdat za6toto az ni6to nerazbiram i blagodarenie na vas nau4avam kakvo stava mn mn   bouquet Praynig

# 70
Аз съм на джин с тоник.

наздраве с чаша червено вино Wine Glass

# 71
Мисля, че смед като Еда роди и е в болницата Харун ще заяви на Ниса, че има дете. Именно това ще чуе Мелда, че той ще каже на всички за Еда, Яамур и връзката им. А тя къса брачното свидетелство от яд, че е безсилна. Женена е за Харун а той дари не я харесва, с нея е единствено заради лъжата, че чака дете (каквото няма) и няма как да има т. к. й каза ясно, че не я желая. Чува, че ще каже на всички за Еда и Яамур и може би че ще се разведе с Мелда. Това може би я кара да действа и да отвлече Яамур. Не си спомням точно преводите, но мисля, че имаше някакъв сърдечен проблем бебето. Интригата се задълбочава .....

# 72
Мисля, че смед като Еда роди и е в болницата Харун ще заяви на Ниса, че има дете. Именно това ще чуе Мелда, че той ще каже на всички за Еда, Яамур и връзката им. А тя къса брачното свидетелство от яд, че е безсилна. Женена е за Харун а той дари не я харесва, с нея е единствено заради лъжата, че чака дете (каквото няма) и няма как да има т. к. й каза ясно, че не я желая. Чува, че ще каже на всички за Еда и Яамур и може би че ще се разведе с Мелда. Това може би я кара да действа и да отвлече Яамур. Не си спомням точно преводите, но мисля, че имаше някакъв сърдечен проблем бебето. Интригата се задълбочава .....

newsm10 newsm10

# 73
  • Под звездите

Наш Харун и на рожденият си ден е бил на снимачната площадка!!!

# 74
Аз съм на джин с тоник.

Наздраве! Да ни е жива и здрава! И да не я отделят от родителите и!!!

Общи условия

Активация на акаунт