Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 250
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
Много късно се включвам, че трябваше да приспя мой Харун, та да си приказваме на воля!
така ме развесели просто чеее Hug Hug
ТИ  твой ХАРУНЧО добре си го приспала,ама внимавай Серханчо да не заспи,щото ние го искаме будничък!То ЕДА то МЕЛДА,доведоха човечеца до пълно изтощение!
Ако зависи от мен Серханчо хич няма да мигне, ама нали съм благосклонна, нека да се отдадат на чувствата си с Еда!
Лека нощ!

# 151
Лека нощ и от мен!И пак ви казвам внимавайте със сънищата!
Аааааа, да не се събудите подгизнали, момичетааа! (Имам предвид от рев, де, вие да не си помислите нещо.......)

# 152
# 153
  • Под звездите
Лека нощ и от мен!И пак ви казвам внимавайте със сънищата!
Аааааа, да не се събудите подгизнали, момичетааа! (Имам предвид от рев, де, вие да не си помислите нещо.......)
smile3532 newsm10 smile3501

# 154
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Здравейте и от мен. Радостното събитие на днешния ден е, че имам нет и на работа  и понеже съм укротила вече цялото отделение, мога да се захвана и с интернетясване  tooth tooth Не бих се учудила, ако турските фенове са отвелекли сценаристите и сериала следва вече естествения си ход. Нямам друго обяснение за явната динамика на предстоящата серия. Иначе не знам защо ми се струва, че Бату и Мелдата ще се надпреварват кой да отвлече Ямур.  newsm78

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 01:44 от Queen, M.D.

# 155
Хоп, и аз съм тук  smile3502

# 156
ДОБРО УТРО,снощи ви оставих на 1ст от новата тема.Тази сутрин
ставам рано за да ви догоня и какво да видя- доброто старо време
се е завърнало.Изписали сте толкова много!!!!!
Понеже и аз изчезвам искам да ви пожелая ВЕСЕЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ
ПРАЗНИЦИ!!!!!

# 157
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Здравейте отново... За успешното събуждане - чаша алкалоидни субстанции и много усмивки...
http://www.prikachi.com/files/1479246j.jpg

# 158
  • София
http://snimki.info/details.php?image_id=115604  добро утро милички и от мен по едно кафенце и от мен

# 159
Здравейте всички днес. Още ми е радостно за малкото човече – супер снимка на първата страница на темата, че се роди ОК. А и щастливите погледи на Харун и Еда (която също е ОК) са достатъчни да ни настроят оптимистично.  Какво да ги мислим злите сили – психопати и откачалки. Да отиват в специализираните лечебни заведения и дано Бог им помогне да се нормализират.  Винаги съм очаквала щастлива развръзка  на филма и очаквам Харун да постави засилена охрана ( професионалисти, а не  съзерцатели) около 2-те си съкровища за да попречи на болните мозъци, които не го оставят на спокойствие. Дори и той, Харун трябва да се включи в охраната за да е по-сигурно. Приятен ден на всички и посрещане на Възкресение Христово.

# 160
Добро утро и от мен !  Simple Smile

Isis, напълно си права за болните мозъци.
Но за охраната, дано се сетят да я подсилят, че досега никаква работа не свърши.  Wink

Благодаря за кафето на ранобудните момичета.

Радостни приготовления на всички за празника !  Heart Eyes

# 161
Добро утро!!Отдавна не съм пила такова сладко кафе!!Весели празници!!

# 162
Добро утро и от мен ... дано само някой да не посегне на детето ... аз не знам дали турските фенове са отвлекли сценаристите НО аз мога да го направя ако няма по- хубава развръска скоро ... очаквам още желаещи  #Crazy #Crazy Joy Joy smile3512 smile3514

# 163
Доброоо утро! Благодаря за кафенцата, въпреки че не пия кафе, само като ги гледам ми действат ободряващо.  Flutter Аз ви черпя с това - .
Още веднъж ви поздравявам с раждането на Ямур, голям купон ще стане като гледаме серията. Нямам търпение вече.   bouquet  Hug Hug

# 164

Добро утро, мили дами! Черпя ви с една сладичка виртуална закуска и чаша кафе за раздумка!
Желая ви красив, усмихнат и успешен ден, изпълнен с положителни емоции! Hug

Общи условия

Активация на акаунт