Незабравима - Unutulmaz Tема27

• 39 318
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря, Стела златна си!Извинявай, че те занимах с превода ,но не можах да се стърпя.
Нали се хващаме за всяка буква изписана за филма-може да се изпуснат да кажат поне колко серии остават до края.

# 226
Благодаря, Стела златна си!Извинявай, че те занимах с превода ,но не можах да се стърпя.
Нали се хващаме за всяка буква изписана за филма-може да се изпуснат да кажат поне колко серии остават до края.

Няма нищо, и за мен тея неща са важни. Доста шум се вдига покрай тях нещо, и в още едно предаване ще ги дават, това може да значи че финала е близо!  Hug  Peace

# 227

Не е стигнала една торта за свещичките, затова са сложили две!  rotfImbo search

аз да ви кажа опитах се да ги преброя на едната има 6 на другата 5 свещички като и да го смятам  не ми се вързва

# 228
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...

аз да ви кажа опитах се да ги преброя на едната има 6 на другата 5 свещички като и да го смятам  не ми се вързва

Може да има още две - три масички с торти hahaha hahaha Щото не знам, ама на мен Серханчо старичък ми се вижда за 11 летно хлапе Joy Joy Joy

# 229
Цитат
Мацки, някъде излязло ли е резюме на следващия епизод ?
Нямам възможност да се върна много назад по обясними причини
 и ако сте коментирали вече ми кажете долу-горе на коя стр., плийз

на първа страница го има преведено Hug

# 230

От всички качени снимки,тази най - много ми харесва!!!

# 231
Цитат
Мацки, някъде излязло ли е резюме на следващия епизод ?
Нямам възможност да се върна много назад по обясними причини
 и ако сте коментирали вече ми кажете долу-горе на коя стр., плийз

на първа страница го има преведено Hug
Да, видях преди малко и си едитнах въпроса Simple Smile
Мерси още веднъж за хубавата тема за надеждата и огъня, който поддържате!
Връщам се да чета.

# 232

Може да има още две - три масички с торти hahaha hahaha Щото не знам, ама на мен Серханчо старичък ми се вижда за 11 летно хлапе Joy Joy Joy

smile3532 smile3532 smile3532 Не искат да му насаждат комплекси просто.  Joy

# 233
Unutulmaz  ,много благодаря Simple Smile

Едно подаръче от мен , не се получи както исках  Sunglasses

Страхотно си се справила, значи имаме и фотошоп личности, много се радвам. bowuu
М/удр. след вчерашния ми пост за турския, разбрах че има много съфорумки, които са решили да го понаучат и съм много щастлива. Ако има още не се стеснявайте да ми пишете.  Peace  Hug Hug

При този фотошопинг на Харунчо му се подмладила физиономийката.!!!

# 234

да големината на носа му най доре се вижда на тая  hahaha hahaha

# 235

smile3532 smile3532

# 236
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...

Ако може някой да я постне цялата, че аз съм тъпа и не знам как става..... ooooh! ooooh!

Пък и сега търся по - подходяща торта за Серханчо, та се зарових из Сладкарници Неделя...  Страшна работа, значи, торта до тортата, мила моя майньо льо... ooooh! ooooh!

# 237
# 238
направими впечатление от снимките в болницата че, Харун си стои само там - няма притеснения дали ще го види някой и какво ще си помисли

# 239
Специаално з анашия терапевт

Общи условия

Активация на акаунт