FarmVille - 21 тема

• 35 567
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
.....
Отделно от това ми се провалят плановете за събиране на табелки.
Аз така и не разбрах как се събират тези табелки  Rolling Eyes.

Като обереш необходимият брой посеви от дадена култура и вземеш трите звезди ти дава табелка и евентуално ХП при следващо обиране.

# 166
.....
Отделно от това ми се провалят плановете за събиране на табелки.
Аз така и не разбрах как се събират тези табелки  Rolling Eyes.

Като обереш необходимият брой посеви от дадена култура и вземеш трите звезди ти дава табелка и евентуално ХП при следващо обиране.
Благодаря   bouquet

# 167
  • Пловдив
аз нямам табелка за нито едно от четирите неща, така че съм доволна  Sunglasses
Дони М, благодаря и аз за систематизираната информация   bouquet

само не разбрах каква е разликата в медалите, сигурно ще има и медал за медали  newsm78 hahaha

# 168
Какво стана...
Обрах си първата реколта тикви и тъй като всичките 1400 са засяти,трябва да чакам и не мога да се включа в нова задача.Въпреки,че вече не участвам в задачата трябва да чакам да приключи.
Голяма глупост.
Другото което е,че можеш да се присъединиш към някоя задача,но да не сееш това което трябва и пак получаваш награда.Другите нали ще сеят Laughing
Още по-голяма глупост.

# 169
  • Пловдив
трябва да има опция за гонене на "съдружник"  Peace

# 170
Мира, идвай да помагаш на мен, имаме доста общи съседи и можем бързо да минем всичките работи.

Ами то да помогна, ама ми излизат само на някой съседи нещата, явно е избирателно навсякъде, не знам точно как става. Аз сутринта насадих тикви, ще чакам да ги обера и да видя какво ще стане, дали ще завършим работата в срок. )

# 171
  • София
Аз благодаря за отговора, но и мен не ме устройва те да определят нещата за садене при положение, че всеки ден садя различно според времето си, а днес няма нищо за 4 или 6 часа.

# 172
  • София
Какво стана...
Обрах си първата реколта тикви и тъй като всичките 1400 са засяти,трябва да чакам и не мога да се включа в нова задача.Въпреки,че вече не участвам в задачата трябва да чакам да приключи.
Голяма глупост.
Другото което е,че можеш да се присъединиш към някоя задача,но да не сееш това което трябва и пак получаваш награда.Другите нали ще сеят
Още по-голяма глупост.

ooooh! #2gunfire Rage hit
Не ми се коментира направо!

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 18:40 от Kally May

# 173
Точно това се чудех, дали като си обера тиквите ще трябва да чакам всички да оберат, все се надявах, че не... греда!

# 174
Сега проверих и се оказа,че никой от тези с които съм в групата не е сял тикви.То и си пише,де.Само едно момиче има засяти 378.
По-странното е,че отдолу на жълтата скала показва,че всичко е засято newsm78.
Да слагам ли пак тикви,да не слагам ли  33uu

# 175
  • Пловдив
а колко ти пише, че са обрани?

# 176
а колко ти пише, че са обрани?

Всъщност срещу имената пише колко си обрал,а някой от участниците не мога да проверя,защото не са ми съседи.Явно са съседи на другите.
Така ми се вързват нещата

# 177
  • София
На последния медал пише

Receive MVP on 1 co-op jobs to earn .....

Как се превежда това MVP ?

# 178
  • София

Как се превежда това MVP ?

Това е Големият въпрос! Опитвам се да изтискам малко инфо от форуми и прочие, но досега не съм открила нищо!
Ако някой попадне на превод и разяснение, моля, да пише  Praynig !

# 179
Това намерих аз за МVP:
 MVP means, that you contribute the highest percentage of work toward completion
 В превод от преводача:
MVP означава, че сте допринесе най-висок процент на работата към завършване.

ПП.Сега разбрах,че фермата си има wiki: Laughing
http://farmville.wikia.com/wiki/FarmVille_Wiki

Общи условия

Активация на акаунт