Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 44 112
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Аз като един злобен,но добронамерен човек-такъв ще им изплющя на всички,че аман от превземки вече-на Фикрет,да ходи да си ляга с мъжа,на Лейля да и минат депресиите и хленча,на Шевкет-да му дойде акъла в главата,на Нехир-да взима оня мухъл-клюкар,стига се е правила на девица срамежлива толкова време Stop StopОф,уморих се !
На Неджля,АЛИ РЪЗА и Хайрие?Не з друго но ми стана интересно Mr. Green

# 136
Въх,свърши ми отровата!Ам,сега само добро треба да пиша Twisted Evil

# 137
Ей размиваш ме от сърце Hug Искам да ти благодаря,защото тази сутрин добре поспорихме.Хубава дискусия стана!  bouquet  bouquet  bouquet

# 138
Здравейте сьфоромци от доста време  ВИ следя,но едва сега успях да се регистрирам  newsm51 надявам се да ме приемете в сплотеното си семеиство  Hug

# 139
Ей размиваш ме от сърце Hug Искам да ти благодаря,защото тази сутрин добре поспорихме.Хубава дискусия стана!  bouquet  bouquet  bouquet
Ааааа,споко,като заредя на отрова пак ке дойда  bouquet

# 140
Здравейте,
покрай празниците не успях хич да седна да гледам филма, сега го гледам и така ме хваща яд на Лейля че сто пъти спирам да го гледам. То бива наглост и безочие ама нейното минава всички граници. Майка и и баща и престъпват покрай нея все едно ще се счупи всеки момент. В собствения си дом седят на тръни.Хем ми е жал за тях хем ме е яд, че толкова бързо забравиха всички прегрешения на Лейляи униженията на които ги подложи. А тая мръфла сеги и ги гледа от високо защото била "позволила" Неджля да се върне......иде ми да я  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Лигла безподобна #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Верно че и Неджля е виновна, но така и се пада на Лейля след като почна да излиза с приятеля на сестра си Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Неджля ми харесва колко е борбена, не се отказа при първата трудност,  за разлика от Лейля............ ох  ooooh! ooooh! ooooh!

# 141
Добре дошла.   bouquet
Аз също съм сравнително нова, но тук приемат добре и са много готени съфорумците.  Hug
Не съжалявам, че се регистрирах специално за този форум.  bouquet  bouquet  bouquet

# 142
Здравейте,
покрай празниците не успях хич да седна да гледам филма, сега го гледам и така ме хваща яд на Лейля че сто пъти спирам да го гледам. То бива наглост и безочие ама нейното минава всички граници. Майка и и баща и престъпват покрай нея все едно ще се счупи всеки момент. В собствения си дом седят на тръни.Хем ми е жал за тях хем ме е яд, че толкова бързо забравиха всички прегрешения на Лейляи униженията на които ги подложи. А тая мръфла сеги и ги гледа от високо защото била "позволила" Неджля да се върне......иде ми да я  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Лигла безподобна #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Верно че и Неджля е виновна, но така и се пада на Лейля след като почна да излиза с приятеля на сестра си Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Неджля ми харесва колко е борбена, не се отказа при първата трудност,  за разлика от Лейля............ ох  ooooh! ooooh! ooooh!

А питаш ли я как понася Неджля,сестрата,която избяга с мъжа и?!

Много се изкефих тогава,когато Лейля заби шамар на оная малка пикла Неджля!

# 143
Ивона1  Добре дошла!   bouquet   Семейство Листопадови се увеличава постояно newsm51 newsm51 newsm51

# 144
Благодаря ви много Ледена кралица, Али Ръза, Magosniwa и soya-fen за чудесната тема, за анкетата и оформлението!  smile3501
А колкото до анкетата, мисля, че Лейля и Неджля като сестри би трябвало да си простят, а не и двете да се борят за повече обич от страна на родителите. И всяка да иска да докаже колко е по-добра, по-права и по-невинна. Не става така в семейството - да искаш все ти да си отгоре, само теб да обичат. Не става и като правиш напук и се държиш надменно. В живота трябва да има и разбиране, но и прошка.
Особено разведри атмосферата Ахмет, много симпатичен образ, нищо че е мъжка клюкарка и все гледа нещо да не опусне.  

# 145
аз филма не го гледам редовно, когато имам време го гледам във Вбокса, но до колкото знам Лейля завиждаше на Неджля за това че си има приятел и при първа възможност и го отне, даже спа с него  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire през цялото време караше Неджля да и завижда, а много добре знаеше че Оуз и Неджля се обичат, унижаваше я и си го получи Crossing Arms. Честно казано хич не ми е жал за тая лигла Лейля.
Все пак всеки има собствено менние де.

Не става така в семейството - да искаш все ти да си отгоре, само теб да обичат. Не става и като правиш напук и се държиш надменно.
Peace Peace

# 146
Здравейте,
покрай празниците не успях хич да седна да гледам филма, сега го гледам и така ме хваща яд на Лейля че сто пъти спирам да го гледам. То бива наглост и безочие ама нейното минава всички граници. Майка и и баща и престъпват покрай нея все едно ще се счупи всеки момент. В собствения си дом седят на тръни.Хем ми е жал за тях хем ме е яд, че толкова бързо забравиха всички прегрешения на Лейляи униженията на които ги подложи. А тая мръфла сеги и ги гледа от високо защото била "позволила" Неджля да се върне......иде ми да я  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Лигла безподобна #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Верно че и Неджля е виновна, но така и се пада на Лейля след като почна да излиза с приятеля на сестра си Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Неджля ми харесва колко е борбена, не се отказа при първата трудност,  за разлика от Лейля............ ох  ooooh! ooooh! ooooh!
Не сам сьгласна с теб,ако ти беше на мястото на Лейля и сестрати и избяга сьс сапругат ти как би се почуствала ти..Казваш че всички стояли на трьни и били забравили,на какво унижение била ги подложила,а Неджля,почнаха да я лигавят ''любимата и храна'' ''била саслабнала'' ,да сагласна сам маика им е,но така ли трябваше да постьпи.Аз пьк смятам,че в този случей родителите са виновни за грешките на децата си

# 147
  • Пловдив
За по-бързо презареждане направо скокни до Адапазаръ, там баба Джаврие има отрова за целия китайски народ Joy Joy Joy Само не и казвай, че си обладана от духове, че ша вземе да се гътне и после кой ще ни щрака с пръсти и ще върти седнали кючеци Joy Joy Joy

Оххх, извинете ме за творческото отклонение Mr. Green, ама в това шантаво време ме избиват лиготиите - то пък се не наваля  #Cussing out

# 148
За по-бързо презареждане направо скокни до Адапазаръ, там баба Джаврие има отрова за целия китайски народ Joy Joy Joy Само не и казвай, че си обладана от духове, че ша вземе да се гътне и после кой ще ни щрака с пръсти и ще върти седнали кючеци Joy Joy Joy

Оххх, извинете ме за творческото отклонение Mr. Green, ама в това шантаво време ме избиват лиготиите - то пък се не наваля  #Cussing out

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 149
Ледената кралица Хубав ти е подписа,ама Хайрие ми е малко странна там,прилича ми на мокра, проскубана и опърлена кокошка  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт