ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 2

• 18 540
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • КиТ
Аня добре дошла Hug Hug Hug
синеоч,изпревари ме значи,тъкмо и аз това щях да я питам Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сега косата ли стана важна newsm78 newsm78 newsm78(аз съм си с кестенява коса-в отбора на брюнетките.... Laughing Laughing Laughing)
Лана да разбирам,че си блондинка Rolling Eyes
Mr. Green Hug Hug Hug Hug Wink

# 601
Ей сега вече ще се бием за Фетел  box

Wink Wink Wink Шегувам се , разбира се ... Аня , добре дошла  Hug

# 602
Пипинкааа, радвай се че имаш последователкиии  Heart Eyes Hug Hug Hug

# 603
  • КиТ
Пипинкааа, радвай се че имаш последователкиии  Heart Eyes Hug Hug Hug

Радвай си че не си сама... Mr. Green Hug Hug Hug,нали и аз съм му фенка,ама под прикритие..... Laughing Laughing Laughing....

Синеоч кво стана.....забрави май Маса newsm78 newsm78 newsm78...само БътОн ти у главта
Crossing Arms Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 604
еееееее Плами, той си е твой, ама е Адурче, както викаше на една приятелка щерката (демек сладурче де)  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 605

Радвай си че не си сама... Mr. Green Hug Hug Hug,нали и аз съм му фенка,ама под прикритие..... Laughing Laughing Laughing....

Не вярвам просто , че харесваш Маса повече от Фетел  Laughing Laughing Laughing
Нещо скрита лимонка си ти  tooth

# 606
 Joy Joy Joy Joy Пламииииии признавай без боййййй  Joy Joy Mr. Green

# 607
  • на североизток
Хайде и аз след вас!
Обожавам формула 1 и въобще моторните спортове.Гледам формулата откакто се помня.Фен съм на Алонсо.Състезанието в Монако много ми хареса /най-вече представянето на Нандо/ Laughing
Ще се радвам да ме приемете в темичката!

# 608
  • София
Лана да разбирам,че си блондинка Rolling Eyes[/b][/i] Mr. Green Hug Hug Hug Hug Wink

Как  Shocked, аз блондинка...не  Naughty (само под прикритие, както казва брат ми). Чистокръвна брюнетка съм си! Laughing

Брей, много станахте Фетълистките  Thinking....обаче докато го напиша и се появила фенка на Алонсо Simple Smile Само така!
Добре дошли на всички момичета!

http://en.espnf1.com/monaco/motorsport/story/17654.html

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 14:20 от Lana

# 609
  • КиТ

Не вярвам просто , че харесваш Маса повече от Фетел  Laughing Laughing Laughing
Нещо скрита лимонка си ти  tooth

№2 в класацията ми е Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green...сега чак Маса не може да мине
Laughing Laughing Laughing LaughingСкрита,скрита,че чак лимонада пускам Joy Joy Joy Joy Joy
Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Лана,ок Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug пак нещо не съм разбрала значи Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 610
  • Варна
аууу, човек да ви остави за два часа с един мъж, ще ви размъти съзнанието, че ще се хванете и за косите  tooth
ша ви спирам клипчетата  Joy

а пък Плами, изобщо не може да се съмнявате, че харесва Фетел повече от Маса, абсурд  Naughty ... аз от миналата година и се чудя  newsm78  Joy, амааа ...  Joy ... ох малкия Маса е мнооооооого сладък  Crazy

п.п. велком на всички новодошли  Hug, ..... става интересно кой е с най-много поддържници - Алонсо,Фетел, БатОн, Марк ...на последно място мойто гардже  Mr. Green ...

# 611
  • София
Плаче си за анкета...

# 612
пускай де  Peace

# 613
  • София
Е то май Анели може да я пусне, и то не знам дали сега или в новата тема чак ще може  newsm78

# 614
Е то май Анели може да я пусне, и то не знам дали сега или в новата тема чак ще може  newsm78

да права си, само тя може...тя пуска темата, аз се пообъркАх Whistling

Общи условия

Активация на акаунт