ЯНУАРЧЕТО порастна, вече е на три, мама и да пие в петък я мързи!

• 32 290
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
Анджи, честит рожден ден!!!   bouquet  Бъди много обичана съпруга и майка!
Ние се завърнахме от странстванията ни из родопите. Беше много красиво, изоставихме целия стрес и отрицателна енергия, но сега съм изцедена от ходене/пеша/. Вики също си изкара страхотно при баба. Вчера отпразнувахме РД.

Благодаря ви много за поздравите!!! Много ме развълнувахте.  Hug

# 586
Благодаря, момичета!

Галина, честит Рожден ден и на теб с ден закъснение!  Hug
Честито порастване и на двамата Любомировци на Ваня!  Hug

# 587
  • Варна
Дани, Зори е станала прекрасна госпожица  Hug!
Мерси Деси!!! Силно съм впечатлена от твоите разкази- чакам с нетърпение следващ епизод- аз не съм много редовна в писането, но ще се постарая да намирам повече време (тя работата и цялото си време да и отделя , няма да свърши)

# 588
  • София
Време е и аз да отговоря на Манга: след кратък празничен обяд Шош остана на вилата с баба и деди, а майка му се разби от агнета, кръчми и шопинг!  Crazy Терапевтирах се мощно, а финалът беше днес, в един страхотен турски ресторант - Тюркоаз, Бъкстон 90.  Sunglasses

Отивам да положа морно тяло, че егн-то си казва думата!...  Embarassed

# 589
Имаме нужда от вашата подкрепа.

Утре 11,30 часа Вики ще се явява на изпит за Италиянския лицей в Горна баня. Стискайте палци да бъде себе си и да не се притеснява от изпитната комисия. Аз още от сега съм притеснена. Благодаря ви!

Ние отиваме на кръщене. Приятен ден!

# 590
  • София
...
Утре 11,30 часа Вики ще се явява на изпит за Италиянския лицей в Горна баня. Стискайте палци да бъде себе си и да не се притеснява от изпитната комисия. Аз още от сега съм притеснена. Благодаря ви!
...

Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Аз ще пожелая следното: нека я приемат, ако това ще бъде добре за нея! Понякога нещата се случват въпреки нас и важното е да се случва не това, което искаме, а това, което ни води в правилната посока. Така че, желая правилната посока да отведе Вики където трябва!   Heart Eyes Hug

# 591
     Гале ,стискам палци!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Какво трябва да се представи на изпита?
     Ивонска,все истини глаголиш!  thumbsup

# 592
  • София
...
...

Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Аз ще пожелая следното: нека я приемат, ако това ще бъде добре за нея! Понякога нещата се случват въпреки нас и важното е да се случва не това, което искаме, а това, което ни води в правилната посока. Така че, желая правилната посока да отведе Вики където трябва!   Heart Eyes Hug

Peace

Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed

# 593
     Днес е 9 май."День ПобедьІ!"
     Да е честит на всички,които го приемат за празник!
  Hug

Вкъщи отношението към този ден винаги е било много специално,защото моят Дядо (лека му пръст) беше ветеран на войната.  Simple Smile

# 594
  • София; Дружбето
     Днес е 9 май."День ПобедьІ!"
     Да е честит на всички,които го приемат за празник!
  Hug

Вкъщи отношението към този ден винаги е било много специално,защото моят Дядо (лека му пръст) беше ветеран на войната.  Simple Smile
Честит и от мен. Дядо и баба бяха ветерани и са били в Берлин в деня на победата. Голям празник е за цялото ми семейство

# 595
Честит празник на патерици на всички рожденици и именици - от сърце ви желая много здраве, щастие и любов!

Анджи, благодаря ти за прекрасния колаж!

Цвета, Манана, как са мъниците!

Джъст Ваня, липсваш ни/ми тук! Пиши как сте, когато имаш възможност!

Магну, Деси, много се радвам, че вече се включвата по-често, макар и отдалече!

Много целувки на всички от нас!

# 596
  • София; Дружбето
Някакви идеи дали мога да се сдобия с такива топки под 20 лв Rolling Eyes Миша се сдоби с ей това
само за 2 лв Mr. Green

Гале, стискам палци

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 19:30 от tsveta

# 597
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Селма, Цвета -специален поздрав за вас ,послучай днешният празник -День победьй    bouquet  bouquet/едноименната песен на Лев Лещенко - обожавана от мен и преди и след 9-и май Grinning Grinning/ - http://www.youtube.com/watch?v=dEruDTulDgw

Цвет, такива топки има в Джъмбо, и май са под 20 лв Peace А как така за 2 лева това нещо бе newsm78

# 598
# 599
http://www.youtube.com/watch?v=2890FeDSIWs

Нещо, което ме остави без дъх и исках да ви пусна отдавна, но все не намирах време. Може и да сте го гледали вече. Пуснете си и звука.

Общи условия

Активация на акаунт