FarmVille - 22 тема

• 31 081
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
  • UK
Снощи пак забравих да си обера посевите, тая сутрин половината бяха увяхнали, ама нищо. Simple Smile

# 436
Пак ще строим ....

# 437
  • UK
Мда, тъкмо видях. Ужасно, нямам място за тази глупост, нито пък телета, скоро ги продадох. Само че вероятно ще пуснат нов медал за тях.

# 438
  • 7800
А разбра ли се, по колко мисии трябва да се завършат за съответните медали?

# 439
А разбра ли се, по колко мисии трябва да се завършат за съответните медали?

при стартиране на мисия - 5 за бял и още 5 за червен - това излиза за сега при мен

Мда, тъкмо видях. Ужасно, нямам място за тази глупост, нито пък телета, скоро ги продадох. Само че вероятно ще пуснат нов медал за тях.

и аз нямам място - да ми станат краварниците, продавам 2 от тях и там ще го сложа това новото чудо...

# 440
  • UK
Защо ги правят толкова големи не ми е ясно, краварниците за сравнение колко са мънички... И конюшнята е огромна и сега тази новата глупост. В двора на къщата ми е единственото свободно място, там ли да я посадя, егати.

# 441
Защо ги правят толкова големи не ми е ясно, краварниците за сравнение колко са мънички... И конюшнята е огромна и сега тази новата глупост. В двора на къщата ми е единственото свободно място, там ли да я посадя, егати.

и аз им се дразня вече   Crossing Arms

# 442
# 443
  • София
Ще ми замине мисията на кино, не мога да вляза във фермата...
Защо пускат 100 новости на куп, мисии, сгради и всичо се сбъгясва...

# 444
  • Бургас
Пф и аз нямам място , телета също нямам.....  ooooh!
Ама ако има нов медал трябва да махам градинки .

# 445
Падна ми се Amber Pavillion, а исках гущера или овцебика
Новата глупост - не трябва да влизаме 7 дни във фермата

Цитат
“If you have not visited FarmVille for 7 days and have allowed us access to a valid email account, make sure to check your email for a special surprise from the FarmVille Team!” - FarmVille Community Manager, Lexilicious
Source: Official FarmVille Forum

# 446
Момичета ПОМОЩ трябват ми 2 броя соя за обиране всичко е засято но за да приключа неми достигат, Боянка Демирева  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 447
  • not found
Марто , пише , ако не сте посетили 7 дни фермата ...

# 448
Някой да има линковете за новите материали?

# 449
  • София
Не мога да вляза във ФВ Cry

Общи условия

Активация на акаунт