http://bubolechkamechka.snimka.bg/baby/preslava.410490.18396615.big и нататък има снимки

Амбишъс, по принцип децата доста поотраснаха и, ако не сте фамилно обременени с алергии не мисля, че е проблем.

Честит завършен семестър!

И аз мислех да взема някоя евтина лятна, ама с тия малки колелета мн кофти се управлява и май ще си карам с тая зимната, докато се разпадне 

За глутена - аз не съм го въвела, давала съм само по малко трохички да хапва, но сега заради обрива ще изчакаме с всякакви нови храни и май доста ще изостанем, но да сме живи и здрави. За подправките - не съм давала /само копър, магданоз и целина съм давала, и то ги имаше в едно пюре/.

. Връщам се да си дочета темата и утре пак съм на линия. Лека и безревлива! 

Топката е яка нали? 
Все пак ми е за първи път!
А и аз я искам такава - шавлива. По-добре отколкото интровертна и кротка. Няма да е мое дете, ако е такава.
Честита ви градинаааа! 
Честита градина и на вас! 

Но тогава хич не ти е било смешно 
Че аз си харесах една лятна ама тя се захваща с колан отзад и мъжо вика,че няма да е стабилна.Ако Алекс се облегне по ряско назад направо ще легне.А на мен ми се вижда стабилна с колан.Ох незнам.Той иска да е с ръчка аз пък вече си харесах и май лятото ще мине без количка 

Затова гледам в къщи сутрин и привечер да наблягаме на кърмата, пък навън пюрето, явно така ще я караме..

Голямо браво за изпитите и да оправяш тоя проект и да ти се маха от главата, 4е....
Аз глутен не съм давала още под никаква форма. Купила съм си каша на нестле cerelac с мляко и 3 зърна - овес, пшеница и забравих какво беше третото. Пише, 4е серията цялата е с пробиотици и т.н. и я взех, но мамите тук не са я пробвали и нямат мнение за нея. Взела съм и сухарета органик някакви моята приятелка ми ги препоръ4а и така. За подправки и аз се 4удя как да му дам след като са сухи, а пресните по-добре да ги пропусна, толкова са зле, 4е ако не гледаш какво си купил няма да разбереш какво ядеш
Но днес му дадох пюренце ябълка с ванилия то4но пради тази при4ина. Големи са ве4е и трябва да хапват пове4е неща. А как обели лещата? Малко тъпо, ама и още някой беше казал, 4е е дал леща обелена

!
!
Браво за изпитите и да ти кажа спиране на ученето няма, но когато вече не е задължително и не ти висят изпити на главата, поне ти доставя удоволствие. И аз така се заричах, но ела да ме видиш сега.
!Разбирам те напълно, защото и Белослава дълго време не се сещаше какво трябва да прави.Ще видиш как сега ще открива движенията едно след друго
!
Радвам се , че сте още по-добре 
Нещо не откривам смисъл в даването им
.