Евтините неща, от които сме доволни - 4

• 91 826
  • 677
  •   1
Отговори
# 300
Amra, тази четка от къде може да се вземе?
Взех я от Jumbo, 2лв струва Peace

# 301
Не ми люти, чистя с това даже молив, сложен отдолу на окото на водната линия. Аз минах на това, защото нещо хич не ми понасяше тоалетното мляко.
За мазни корени на косата не знам как ще се отрази. Аз го използвам за сухи, заплетени краища. Мажа само по дължината на косата и държа по 20мин най-малко преди баня. Слагала съм и на корените, но по-трудно го отмих и затова вече не слагам, може и да съм попрекалила с количеството.
За мазни корени може да пробваш някаква домашна маска с кисело мляко и жълтък - те имат изсушаващо действие.

# 302
  • София
Самсара, аз Поморина го взех от Фантастико.
The Baroness, ти кой Поморин взе, аз взех Класик, а имаше още поне 4 вида, но името беше изписано по друг начин Поморинь.
sekyiwa, аз ползвам Дева зелен и съм доволна засега, но в темата хвалят и Билка с бяло грозде.

# 303
  • София

Здравейте момичета, нова съм в темата , но е уникална. Имам въпрос и ме насочиха към вашия форум.

Интересува ме вашето мнение за добър антицелулитен крем и крем антистрии, ако може с изпитан ефект. Свалих над 10 кг и искам да изгоня целулита. Моля за вашата помощ.

Аз съм доволна от този, нанасям го след баня , като предварително съм ексфолирала с кафе смесено с  някое от маслата на Икаров или с луфа.

# 304
  • софия

Здравейте момичета, нова съм в темата , но е уникална. Имам въпрос и ме насочиха към вашия форум.

Интересува ме вашето мнение за добър антицелулитен крем и крем антистрии, ако може с изпитан ефект. Свалих над 10 кг и искам да изгоня целулита. Моля за вашата помощ.

За антистрии съм ползвала маслото на Икаров - за около 4 лв. Може да е малко по-силно като аромат, но стрии нямам, а теглото ми варира непрекъснато.
За целулита - досега следя всяка "изява" във форума. Сега ще проверя пак и ще ти кажа

# 305
  • София
Купих си днес Орзен с бира  Crazy Имам с мед, но исках да пробвам и тази, че с медът ми се омазнява бързо косата отскоро  Simple Smile

Купих си и от тези парфюмчета по 20 мл Mood от мола, имитация Miss Dior Cherie. Харесвам си много оригинала и исках да видя тези след толкова много обсъждане. Хубав е, не откривам осезаема разлика. Когато пръснеш в началото има разлика, след 5 минути става супер, НО е много нетраен. Час-два и го няма, а оригинала държи по над 12 часа.

# 306
  • Burgas
препоръчайте розова вода от която сте доволни Peace
мисля, че в предната тема имаше написани няколко розови води-различни марки и имаше такава без "концентрати" доколкото се сещам Peace

# 307
Така и от всички приказки за парфюми .. кой се оказа най - траен newsm78

# 308
Искам да питам какво не е наред, че аз като се пръсна с някой парфюм от тестерите по моловете той след по-малко от половин час вече се е отмирисал Confused Пробвала съм различни парфюми и почти всички се отмирисват страшно бързо, а единствено тези, които и без това не харесвам стоят по-дълго. И не е само мое мнение, че парфюма се е отмирисал, да речем аз да не си го усещам вече, защото съм свикнала с миризмата му, мъжа ми също го потвърждава! Дали тестерите са направени нарочно по-ненаситени от нормалния парфюм, дали не са ментета продаваните парфюми в БГ, дали аз имам някаква много силна собствена миризма, която измества парфюма..... незнам, но факт, че се отмирисват за нула време! Каква е причината според вас?

# 309
  • София
мисля, че в предната тема имаше написани няколко розови води-различни марки и имаше такава без "концентрати" доколкото се сещам Peace

Аз харесвам ЛЕМА-Казанлък.. ползвала съм почти всички видове, вкл и БИОРОЗА на Биофреш.

# 310
  • София

Според мен Рефанската е много добра, не съдържа алкохол, мирише добре, пише че става и за пиене.

# 311
Момичета, търся си коректор на Амрита (изсушителят за пъпки). Някой да е попадал на това чудо из Младост или в района на Плиска?
В Ремедиумите дали го зареждат? Вчера минах през две аптеки, но и в двете не зареждаха продукти на Амрита ...  Confused

Има го в аптеката на ТЦ "Лилиан" в Младост 1  Peace

Благодаря, Рейни   bouquet

Аз си го взимам от една аптека в Дианабад, ако те интересува, ще дам линк.

Потребителче, би ли обяснила къде-горе долу се намира тази аптека. Имат ли и други продукти на Амрита?

Абе, момичета, чета, че пишете за изложение някакво в НДК ... Как съм пропуснала ...  ooooh!

Паста Поморин и аз си взех от Хит-а. Мисля, че ми харесва ...  Rolling Eyes

# 312
Благодаря много за препоръките
Ще се сдобия с дева или билка, както ис маслото Икаров и антицелулитния на Евелин. Но как да се ексфолирамс  кафе Simple Smile  със зърната ли се търкам и по колко време масаж е необходим?

# 313
  • София
Благодаря много за препоръките
Ще се сдобия с дева или билка, както ис маслото Икаров и антицелулитния на Евелин. Но как да се ексфолирамс  кафе Simple Smile  със зърната ли се търкам и по колко време масаж е необходим?

Масажираш се с утайка от кафе, ефекта наистина е поразителен, но след месец търкане, се сдобих със солиден обрив... оказа се че е алергична реакция към кафето Sick

# 314
  • София
 Mr. Green Масажът става с употребената утайка от кафето, а може и със смляно кафе. Най-добре става като го смесиш с малко зехтин.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт