Евтините неща, от които сме доволни - 4

• 91 826
  • 677
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Момичета, я ме светнете каква е тази промоция в ДМ - понеделник, вторник и сряда 15 % намаление  Praynig Това за всички продукти ли е или само на определени неща?

# 361
  • Burgas

Представи си магазин с размерите на Билла примерно, продава се само козметика и санитарни неща  Crazy
[/quote]

няма да има излизане от там  Mr. Green

# 362
  • виртуално
Момичета, я ме светнете каква е тази промоция в ДМ - понеделник, вторник и сряда 15 % намаление  Praynig Това за всички продукти ли е или само на определени неща?
за всички
и в неделя го имаше, добре си напазарувах  Blush

Аз сега ходих до пощата на Оборище и нали малко ми е акъла, викам си " То където Оборище, там и Черковна и се юрнах до онзи магазин, за който някой спомена, че има почти всички неща на Роксан + тестери. Еми аз така се отплеснах и втрещих от толкова големия избор, че накрая нищо не си взех освен едно Вери Ирезистабъл, въпреки, че преди няма и 2 седмици си взех оригиналния 75мл  ooooh! А се канех поне на 4-5 други аромата да изтествам. Блондинска му работа!  Crazy

радвам се, че ти е харесало
според мен е най-добре заредения с Роксан

# 363
Момичета, я ме светнете каква е тази промоция в ДМ - понеделник, вторник и сряда 15 % намаление  Praynig Това за всички продукти ли е или само на определени неща?

За всичко, което слава Богу днес стана ясно, когато вече бях на касата  Crazy

# 364
  • виртуално

За всичко, което слава Богу днес разбрах на касата, иначееееее  Crazy

и аз вчера го разбрах на касата, но се върнах  Heart Eyes

# 365
Addri, я кажи това VERY IRRESISTIBLE близо ли е по аромат с оригинала, сполучлива ли е имитацията? И пак ли за Мууд става въпрос?

# 366

За всичко, което слава Богу днес разбрах на касата, иначееееее  Crazy

и аз вчера го разбрах на касата, но се върнах  Heart Eyes

Е, аз утре съм първа писта в обедната почивка  Mr. Green

Хвърлила съм око на едни лакове  Whistling

# 367
  • София
Масленка, да, много е близко до оригинала като аромат. Това ми е любимия парфюм от години и никога не оставам без него. Имитацийката е доста сполучлива, със силен аромат, разликите са едва доловими дори и за мен, която съм вманиачена по този парфюм. За трайността не мога нищо да кажа - пръснах се преди час, още мирише, но това все още нищо не значи.  
За Мууд става дума, да. Но в магазина тестерите бяха общи за всички серии, тъй че явно няма разлика в това дали е Мууд, тренди или някое от другите. Според мен май си зависи просто от самия парфюм дали ще има спиртен мирис или не. Някои имат, други не.

ПП: И да добавя, че в този сайт голдъншоп цените са много завишени. Мууд в магазина са 3.00лв (20мл), а Тренди 5.00лв (50мл) Мъжките бяха по 7лв, а не по 10 и нещо като в сайта  Crazy

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 17:19 от Addri

# 368
Масленка, да, много е близко до оригинала като аромат. Това ми е любимия парфюм от години и никога не оставам без него. Имитацийката е доста сполучлива, със силен аромат, разликите са едва доловими дори и за мен, която съм вманиачена по този парфюм. За трайността не мога нищо да кажа - пръснах се преди час, още мирише, но това все още нищо не значи.  

Addri   bouquet

# 369

.Взех си и сенки Baqlishi за няма и два лева,бях получила като подарък към покупки от Елитиса една тяхна палитра с три розови  цвята сенки и много ми харесаха,на пръв поглед изглеждат брокатени и гадни,но като се гримирах имат лек перлен блясък,на мен лично много ми харесват,вече си имам три  видаHeart Eyes.
Може би имаш предвид Baolishi, какви са точно твоите сенки, аз миналата седмица на шега си взех една четворка, но прекалено ниската им цена ме притеснява и още не съм ги ползвала, но щом има доволни май ще се прежаля.

# 370

.Взех си и сенки Baqlishi за няма и два лева,бях получила като подарък към покупки от Елитиса една тяхна палитра с три розови  цвята сенки и много ми харесаха,на пръв поглед изглеждат брокатени и гадни,но като се гримирах имат лек перлен блясък,на мен лично много ми харесват,вече си имам три  вида:love:.
Може би имаш предвид Baolishi, какви са точно твоите сенки, аз миналата седмица на шега си взех една четворка, но прекалено ниската им цена ме притеснява и още не съм ги ползвала, но щом има доволни май ще се прежаля.

Ето ги,не можах да намеря снимки в нета
както казах тези горните розовите са подарък,ами пробвах ги и аз имах съмнения и за броката и за цената,но нищо не ми стана на очите,даже днес си купих още два вида.

# 371
Момичета, а това за 15-те % в ДМ само за тази седмица ли се отнася  Rolling Eyes

# 372
аз ползвам обикновена розова вода от аптеката в тия белите шишенца  най обикновените.Мисля че е на Карлово.Мисля че имаше и на Милва,Рефанската е мнохо хубава.Тази на Икаров не съм я пробвала,но за да мирише лошо и натрапчиво,значи има нещо друго освен розова вода в нея.

Не знам дали има и друго, изхвърлих я. Определено няма да повторя с розова вода на Икаров  Crossing Arms

Някой беше писал за Милвата с хинин - ами за мен определено не е сполучливия им продукт. Имам и с хума да видим.

# 373
  • София
Момичета, я ме светнете каква е тази промоция в ДМ - понеделник, вторник и сряда 15 % намаление  Praynig Това за всички продукти ли е или само на определени неща?

За всичко, което слава Богу днес разбрах на касата, иначееееее  Crazy

и аз вчера го разбрах на касата, но се върнах  Heart Eyes

Леле, май не трябваше да питам  Laughing
Благодаря ви момичета  Hug

Момичета, а това за 15-те % в ДМ само за тази седмица ли се отнася  Rolling Eyes

Да, само за тази ли, или всяка седмица  Crazy

# 374
Мацки,искам да си взема ето такъв гланц за устни с такъв воднист,блестящ ефект и с такъв цвят.Ако можете да ми помогнете,но цитирайте и номера на гланца.
http://87.121.7.213/site_pics/108/l_1249590861_nikoleta_lozanova.jpg
http://media.snimka.bg/3905/014065343.jpg,без камъчетата  Grinning
http://media.snimka.bg/3905/014065449.jpg

Общи условия

Активация на акаунт