Евтините неща, от които сме доволни - 4

• 91 821
  • 677
  •   1
Отговори
# 510
Аз също след раждането имах ужасен косопад.Пробвах много неща,но единственото от което ми спря беше шампоан Прегаин от аптеката,за цената не съм сигурна,но ми се върти нещо около 8лв.

# 511
За заглаждане на краищата на косата и за лесно разресване аз използвам течни кристали за коса.
Доволна съм само от един вид (но в момента нямам и не се сещам как се казваха). едно кръгло шишенце, прозрачно и течността е синя.
Цената му е около 10лв. но аз го използвам повече от половин година. Моята коса е дълга, слагам по 2-3 капки на ръцете и го втривам в краищата, докато е още влажна косата ми, за да мога да я разресвам и да не се оплита. Косата става като "жива"

# 512
  • София

А тия пудри въобще избелват ли наистина? И от коя марка сте най-доволни?

Аз я бях купувала от препоръки тук, във форума. Но както казах, абразивните частити са доста груби и едри и ми разраняват венците, което пък ми пречи да я ползвам два пъти на ден, за да видя дали има ефект. Чакам докато ми се оправят венците и пак пробвам, но така не е достанъчно, за да се види избелване, ако изобщо има такова.

Моята е някаква сирийска, не мога да намеря снимка, но представлява бяла кутийка с една усмивка отгоре.

# 513
  • София
аз с моя косопад се справих с две ампули на Виши и една домашна маска с рициново масло.Падаха ми цели кичури и майка ми ме светна че в аптеката има такива ампули да си взема поне да пробвам.Те не са евтини цялата кутия,но една ампула е към 3-4лв,аз се оправих с две,ако бяха три можеше да подмина домашната маска или да си я направя за разкрасяване на косата,не заради косопада.Но косата спря да пада от тия ампули определено.В другата тема не ги хвалят много,но при мен ефект имаше страхотен.

Адри я да те питам,като си взе шампоана и балсама на Балеа за къдравата коса,по ли ти харесва от Бюбхена?

# 514
  • София
Жено на Кашето, някой друг хвалеше серията за къдрава коса на Балеа. Аз си взех тази за руса коса, че нали съм си блонди  Laughing Имах до сега балсама и серума без отмиване и мноого ми харесаха и затова си взех и шампоана въпреки голямата ми колекция от такива неща. За него не мога да дам отзиви още защото вчера за пръв път го пробвах. Косата стана доста обемна и хубава, все още изглежда чудесно и чиста. Никакво омазняване няма в корените. Ще видим до кога ще се запазят формата и обема и ще споделя.

# 515
  • София
а да де,за боядисаната,обърках се.Сигурно и него ще пробвам.Даже се чудя и за къдравата коса дали да не пробвам....ама само така си се чудя,а още нищо не съм отишла да си взема.Много го търся тоя Бюбхен,уви тоя с алоето го няма никакъв.Замислям се дали тоя с лайката да не си взема вече Simple Smile

# 516

Мерси!    bouquet А я кажете продукт за матиране на руси кичури, но да не е на Престиж, че те май не ми харесват.
На Лакме има много хубав шампоан /лилав/, но е горе-долу на цената на Лореал.  bouquet
1л. - 26лв.
[/quote]

Благодаря.   bouquet 26 лв за литър не ми се струва много скъпо, все пак е литър.
Преди малко си купих розова вода и масло от грозде, прибрах се и ги смесих, току що си измих грима и си изчистих очите и лицето със смеската Simple Smile много добре почиства наистина, а и кожата ми стана много мекичка и копринена. Ще видим обаче как ще ми се отрази по-късно , понеже съм с мазна кожа. Сложих около 20-25 мл от маслото и  120 мл розова вода. Но пак си стои мазничко. А най-хубвавото е , че после не ми се налага да слагам крем, защото така и до сега не можах да си намеря подходящ за мен. Всичките ми омазняват много лицето.
Много хубаво мирише розовата вода, на истински рози, много силно се усеща. Марката е Kasy, пловдивско производство.

# 517
  • София
Whatever, маслото от гроздови семки регулира омазняването и със сигурност добре ще повлияе мазната ти кожа  Peace Оригиналната рецепта за почистващия лосион е с масло от жожоба, но за мазна кожа това, което ти си направила сигурно е далеч по-добър вариант

# 518
  • София
добре си направила Whatever,мазната кожа не й трябва толкова много масло.Трябва й колкото да отстрани грима,а розовата вода ще свърши останалото.Аз голяма грешка направих,доста от маслото ливнах в розовата вода и ми е ужасно мазно,но пък чисти без грешка.Лошото е че нямам място в шишенцето да добавя розова вода иначе щях да го поправя,а друго шише не ми се търси.

# 519
Аз също след раждането имах ужасен косопад.Пробвах много неща,но единственото от което ми спря беше шампоан Прегаин от аптеката,за цената не съм сигурна,но ми се върти нещо около 8лв.
И аз съм го ползвала този шампоан, даже сега се чудех как се казваше че пак да го купя, добре че ме подсети Hug
Днес си взех маска за коса Лорис с чесън, прочетох че давате добри отзиви за нея. Купих си също и интимен сапун на Билка. Търсих и стимуланта за коса на Икаров, но не намерих в нашия град. Също и шампоан на Милва никъде не видях

# 520
Пудра за избелване на зъби ли? Има във всички аптеки, цена - около 1,50 - 2,00 лв. Ефект при мен - рани по венците. И поради тях не мога да я ползвам ежедневно, защото заздравяването им трае по-дълго.

При мен същото се получи с венците, но ефект виждам още с първото ползване. Заради разранените венци я ползвам рядко и много внимателно търкам, че първия път беше брутално  #Cussing out.

# 521
  • София
Пудра за избелване на зъби ли? Има във всички аптеки, цена - около 1,50 - 2,00 лв. Ефект при мен - рани по венците. И поради тях не мога да я ползвам ежедневно, защото заздравяването им трае по-дълго.

При мен същото се получи с венците, но ефект виждам още с първото ползване. Заради разранените венци я ползвам рядко и много внимателно търкам, че първия път беше брутално  #Cussing out.

Ау, наистина ли от първото ползване? Явно аз искам порцеланово бели зъби да постигна, което май не е реалистично желание ... Даваш ми стимул да я извадя пак таз пудричка, и по-лекичко, пък да видим ...   bouquet

# 522
 Peace Аз съм доволна от млякото за тяло с ефект на лек загар и лъскави частички на Дав.

# 523
  bouquet  Hug Ами аз това за гроздовото масло тук го прочетох Simple Smile някой беше споменал, че е по-удачно за мазна кожа.  В момента си чувствам лицето много леко , сигурна съм , че разбирате какво имам предвид  Laughing
Благодаря още веднъж на всички, които споделят толкова интересни и ценни неща Simple Smile

# 524
  • Lost in a fairytale ...
Аз от маслото от гроздови семки съм супер доволна. Преди лягане мажех лицето си с крем, но от него (без значение какъв) на сутринта лицето ми лъщеше, но на няколко пъти слагах от маслото и сутринта дори, въпреки че е масло и се очаква да е мазно, лицето ми си е супер нормално, няма помен от мазно. Но не мажа всяка вечер. След измиване мажа розова вода вместо тоник и не слагам вече крем.  Simple Smile Дори порите ми се посвиха  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт