Евтините неща, от които сме доволни - 4

• 91 823
  • 677
  •   1
Отговори
# 540
А аз днес какво попадение направих.
Тоалетно мляко с алое вера за 0,70 ст.Почиства идеално.
На Цукор косметикс 2000,за пръв път ги виждам и чувам.

# 541
Това мнение за триците на Христина и аз го споделям. Днес дори ходих до ул. Самуил 1, където по принцип трябва също да имат салон с магазин, но не .... Та добре, че не са разкарах до Витошка, явно нямаше да има резултат. Аз също много искам да си купя нещо от този род, но и аз не съм виждала други. Ако някой подуши, че имат в наличност мокри трици да сподели, или да си закупим с общи усилия повечко  Mr. Green
След това посетих ДМ и се сдобих с някои нещица. Много харесвам душ-крема със смокини и душ-олиото с грейпфрут на Балеа, взех си и от маските на Балеа, тампони за почистване на грим, едно лакче, течен сапун, вода за коса против пърхут, харесах си и други неща, но не ги разгледах, че бебо се разрева  Blush
А можете ли да препоръчате нещо за заздравяване на косъма и намаляване на косопада. Видях, че и други мами с малки бебета имат подобен проблем. Аз обаче, не искам да ми расте бързо косата, харесвам си дължината, просто искам да е по-здрава и да не пада  newsm78

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 23:19 от minana

# 542
# 543
Някой по-назад беше пуснал една снимка на лак на Мода, зелен, мисля, че беше номер 303 . Днес най-накрая намерих тази марка в един магазин , но нямаха такъв цвят. Имаше и палитра с мостри с цветове, но номерата са до двеста и нещо.... Да не би да имат няколко модела лакове?

# 544
А, точно тези!! Знам, че ги има в този онлайн магазин и в един друг също онлайн ги има, но не ми се плащат 5лв за доставка Confused А и не виждам много слисъл да поръчвам нещо, което се продава по принцип в София и мога да си го купя направо. Друг е въпроса, че не е сигурно, че ги има и в този онлайн магазин, на който си дала линк, мерси за което Hug  Защото например в другия онлайн маг.  http://beautycosmetic.biz/hristina-hristina-pochistvashti-toalet … -trici-p-893.html    в който също се продават от там ми пратиха имейл в орговор на моето запитване, че в момента не са налични. Ядосва ме най-вече отношението на тази фирма Христина, че разиграват хората и им казват, че има, отиваш и се оказва, че няма! Ако са фирма на място трябва да ми подарят едни трици и пак не могат да ми платят телефоните, които навъртях да им се обаждам почти всекидневно през последните няколко седмици и нервите, които изхабих да се разправям! #Cussing out И мъжа ми се чуди какви са тия трици такива дефицитни!

# 545
Някой по-назад беше пуснал една снимка на лак на Мода, зелен, мисля, че беше номер 303 . Днес най-накрая намерих тази марка в един магазин , но нямаха такъв цвят. Имаше и палитра с мостри с цветове, но номерата са до двеста и нещо.... Да не би да имат няколко модела лакове?

имат много варианти от старите колекции - http://www.astra.bg/atac2.htm
новите, матовите и  велурените лакове изглеждат така, но с черни капачки и матови шишета

пп за абразива за зъби - постигате обратен ефект - емайлът се надрасква и по-лесно потъмнява, т. е. скапвате зъби и венци с обратен резултат  Peace

# 546
и аз съм ги ползвала тези  трици преди години и наистина бяха много добри,
а също и още няколко подобни артикула на същата фирма.
бях си ги купувала от една борса за козметика във Варна.

# 547
харесах си от сайта няколко неща на христина , но къде във варна ги продават , не ги намирам
някой да ги е виждал в района на чаталджа?

# 548
За експресно действие,слагаш паста за зъби,върху пъпките.Ако нямаш нищо друго под ръка.

И стават ранички.
Никога не са ми ставали ранички,но не пипам пъпките.
И мажа постоянно,като изсъхне мия,и пак мажа.
Не слагайте паста за зъби върху пъпки или херпеси !!!
Има едно кремче на Талодерма - вазелин с прополис - много е добро.  Peace Добро е също за прекалено суха кожа на ръцете  и на петите !
Другият вариант за пъпки е клеева тинктура директно върху тях ( спича веднага) или неразреден Йодасепт   bouquet

# 549
stels-bels,правя го веднъж,два пъти в годината.Благодаря ти все пак  bouquet
Някой,може ли да ми каже,къде да намеря,пяната на водна основа на Лонда.
Ходих в DM,нямаше.

# 550
  • Бургас
Момичета, каква е разликата между седефените и пшеничните трици на Христина? Аз, макар и да не съм писала досега в темата ви чета от самото начало и вчера съвсем случайно открих пшеничните в една забутана квартална парфюмерия и си ги купих /не съм ги пробвала още, за да споделя мнение/.
Да не пропусна да ви поздравя за страхотната тема, покрай вас и аз открих някои страхотни попадения за себе си.

# 551
vesy_kad, аз не знам каква е разликата, но би ли споделила, моля те, къде е тази забутана парфюмерия. Интересно ми е и на мен да ги пробвам тези трици.
По Орзен- а се зарибих, по молива на Импала, сега и по триците... Ми к'во да пра'йш като сте такива зарибителки Heart Eyes

# 552
  • Бургас
lipstickЧЕ, купих я от парфюмерията в подлеза на Зорница, всеки ден минавам оттам, а и след малко излизам на разходка с малкия и мога да проверя, макар че със сигурност купих последната. Ще проверя и на другите квартални около Велека. Ще ти отговоря на лични довечера.

# 553
Искам да ви питам , някои ползвал ли е сенките за очи на Moda , на няколко пъти им се чудих.
Аз имам  сенки MODA I-shine eye shadow
и съм впечатлена. Никога не съм попадала на по-наситени пигменти и по-трайни сенки. Тъй като пробвах почти всички цветове на ръката си, после нямаха изтриване. Търках, търках със суха кърпичка, но успях да ги махна напълно едва у дома, с малко сапун. Взех си много приятно светло златисто. Трайни са и не се изтриват цял ден. Не ги лови апликатор или четка, обаче, затова действам с пръст.

# 554
  • София
Някой,може ли да ми каже,къде да намеря,пяната на водна основа на Лонда.
Ходих в DM,нямаше.
Вчера в Билла гледах някаква пяна на водна основа, но не обърнах внимание на коя фирма е.
Беше в светло синя опаковка.

Общи условия

Активация на акаунт