Отговори
# 60
Оххх, това ми е болна тема-пазаруването!  Laughing Аз съм такава шопинг маниачка, особено си падам по онлайн търговията. Засега се удържам с бебешките артикули, но това е защото покрай новия апартамент има доста други неща, които трябва да се накупят. Сега е на дневен ред бебешката стая. Само чакам да се разбере, какъв е полът и ще има атакаааааа  Mr. Green Мога да ви посъветвам, дори и да не пазарувате сами, да попитате ваши приятели дали пазаруват напр. от Ибей, Амазон. В Бг надценките за бебешки артикули са направо безсрамни. Особено за детските колички важи в пълна сила. Давам пример: моя приятелка си търсеше точно определен модел на Пег Перего, май беше Уно. В Амазон го има за 350евро с включена доставка до Бг, а тук същият модел моята приятелка ми каза, че го е намерила за над 1000 лева.
На друга моя приятелка бях купила от Ибей на АБЦ дизайн, комбинираната количка 4 тек
за около 700 лева.
А дрешките са с абсолютно безумно цени, прекаляват търговците, наистина. Харесват ми хубави , качествени дрешки, но категорично отказвам да плащам тези пари. Давам ви пример: на Mothercare бебешките неща са невероятни, но за комплект бодита посмъртно няма да дам 50,60 лева, че и повече, но вижте, колко са в Ибея: http://cgi.ebay.co.uk/BABY-GIRLS-BOYS-7pk-GREY-BODYSUITS-VESTS-3 … sh=item2a05c72c73. 7 бодита излизат около 20 лева, което е напълно разумна цена.  В Джъмбото едно китайско боди, дето се раздърпва на първото пране струва около 4, 5 лева. Няма база за сравнение!

# 61
  • София
  Днес се отдадох на покупки за новата ми формичка  Laughing. Рабрах, че на Илиянци има дрехи за бреенни, но 52лв. не ми се даваха за 1 панталон. Пък и трябва поне ще един. Случайно в едно от магазинчетата попаднах на подходящи пнталони и блузки с късо ръкавче - тип туника. Дори си поисках остъпка, че взимам няколко неща  Laughing.

Mishinatorka, стискам палчета и вярвам, че са добре с бебо  Praynig.

neli_87, браво за изпита  Hug.

Мила от Марс, мило клипче  Peace.

Миньон, желая ти безпроблемни полети  Praynig.

Kölsches Mädel, голямо кожудерстване пада  Whistling. Щото сме и по-богати.

# 62
Аз пък мразя да пазарувам. Еее въздишам по бебешки дрешки обувчеци в магазините, но мисля да купувам само при нужда.
Всичко от баткото и каката съм раздала, но разчитам на близки бебета. Не мога да пазарувам както преди. Не че се жалвам, просто ще карам по-практично и пресметливо. Важното е да сме живи и здрави.  Praynig Peace
Иначе днес си купих едно долнище с ластик и ниска талия, че вече останах само с едни дънки, които ми стават. Shocked

# 63
Аз се надявам на някои неща от племенничката, иначе мисля и от продавалника да видя, ако има по-изгодни неща. Колкото до дрехи за бременни... ще се пазарува second hand. Все пак и там има маркови неща  Laughing Но се надявам да не ми трябват много...

# 64
Здравейте, минавам само да споделя,че при мен грейпфрутите вършат чудеса,като започне да ми се гади хапвам от него и забравям за  Sick

# 65
Аз не мисля да си купувам всичко,даже напротив-ще изчакам до към 7 месец и тогава ще взема най-важните неща.Хубавото при мен е,че винаги знам точно какво искам и не си променям мнението с времето.

# 66
Добро утро мами,
и аз трябва са си взема вече някакви дрехи. Уж само 1 кг съм качила, а не мога да си закопчея дрехите. Явно корема ми се е разширил  newsm78
За шопинг умирам и аз, но ще гледам да мина по-тънко. Гледам само за рокли, тъй като са ми по-удобни от панталоните, а и предвид, че ще бременеем предимно лятото, ни дава възможност да си накупим широки рокли тип плажни, които и после бихме могли да ползваме.
А за бебешките неща, засега само гледам, но така или иначе не знам още пола на бебето...макар че съм убедена, че ще е момче  Laughing
Ще пазарувам след 7 месец, нямам търпение вече  Hug

# 67
Добро утро и от мен!Днес вече ходих на док.при личната на детенце да ме преслушат,че тая кашлица с нио не минава.даде ми хомеопатични и сирпа Ен-ти-тус ( Sick) И дано сега вече се справя с тази кашлица,че направо ще полудея.
Относно пазара за мен имам от миналата бременност слава богу и няма да копувам кой знае колко неща.А за бебчо почти също защото ще се роди горе-долу периода на каката,само дето искам да е момче,но още е рано. Embarassed
Лек ден на всички! Hug Hug Hug

# 68
ей тая кашлица и мен ме мъчи от 1 месец вече трябва да помисля по въпроса Thinkingотносно мишинаторка стискам палци и на двете ръце Wink

# 69
Добро утро и от мен!  Hug
Да се похваля, от няколко дена ми е вече по-добре, не ми се гади, не съм повръщала, но за сметка на това, вчера пак имах страшно главоболие. Пих един парацетамол, че не се издържаше, но не помогна. Пия течности, наливам се с айрян, нъцки.
Днес съм в офиса, но половината колеги подсмърчат и кихат, затова смятат от утре да си остана вкъщи до края на седмицата.

Дано да чем днес добри новини от   Мишито Hug .

# 70
Здравейте бремелинки, не съм писала през уикенда, но изчетох всичко което сте изписали  Flutter

Mishinatorka, надявам се, че сте добре с бебо и гадното  Sick е отминало  Praynig

Аз все още не смятам да пазарувам дрехи, мисля че е твърде рано. Роклите са ми също много удобни и ще откарам повечето време с тях.
Да ви попитам нещо. Утре мисля да ходя до личния лекар. Той талон ли трябва да ми даде, с който си избирам лекар за ЖК? И нещо друго задължен ли е да ми даде такъв или има възможност да ме отпрати?
Извинявам се за въпросите, но по-добре да съм на ясно.....

# 71
Привет, сладурчета! Аз съм си в къщи още 3 дни, и слава богу защото не съм особено добре - имам болки, отпаднало ми е, до сега спах. Утре се записвам на ЖК и ще ми пуснат първите изследвания.
plana , на мен личната ми даде направление с което отидох при лекаря, който аз си избрах. Няма право да ти откаже. Вече изследванията нататък ще ти ги пуска лекаря от ЖК.
Дано да е наред Мишинаторка, някакви новини от нея?
Относно дрехите - и на мен само едни дънки ми стават и то вече и те започват да ме притесняват.

# 72
Здравейте, момичета!
пиша с последни сили - тази сутрин за по -малко от 2 часа повърнах 4 пъти. На ръба на изтощението съм и на всичко отгоре съм и на работа. Вероятно кръвното ми е паднало, не задържам каквато и да е храна или течности. Предишните 2 дни бяха също толкова изтощителни, но поне си лежах в къщи, малката я командировахме при баба и дядо и бях по-спокойна. Мъжа ми иска да ме водо до болницата, аз се опъвам, но ако продължавам така ще се наложи да го послушам. За дрехи изобщо не мисля - отслабнала съм поне 2 кг, за покупки за бебето също - цялото ми съществуване сега се върти около проклетия ми стомах  #2gunfire
Надявам се днес да получим добри новини за Мишинаторка.

# 73
galinanik, много съжалявам, че си толкова зле. Аз досега нямах никакво неразположение, но от вчера се чувствам едно ...шарланено  Laughing Не ми ли е късно тепърва да ми прилошава  newsm78
Мишинаторка мила, надявам се днес да се прибереш от болница и да драснеш някой ред за успокоение на всички ни  Hug

# 74
Тук вчера прочетох една рецепта против кашлица, но не съм го изпробвала. Ето линк: http://www.bgradio.net/maggi16.html

anaq, на мен хич не ми помагат и аз пробвах с тях  Confused

galinanik, не е добре работата Sad Дано се оправиш и не се налага да ходиш  до болницата  Hug

Аз с дрехите за сега нямам проблем. Преди да забременея отслабнах и почти всичко ми е голямо. Но и сега ходя най-вече с анцузи, защото са ми най-удобни. Когато се наложи вече обувам някакви дънки. Още не знам колко кг. съм, дали съм качила, но определено коремчето нещо се издава напреде  Blush

Днес сутринта ходих да раздавам пак книжки, ужасно много тежат Sad До сряда е промоцията ии малко ме тревожат тези килца. Гледам да взимам по-малко де, ама то си си е тежичко...

Общи условия

Активация на акаунт