My Toys - В света на играчките - 30!

• 39 924
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
...но и да имаш предвид, че в класическото Лего има някои части, които са твърде дребни и могат да бъдат опасни за 3-годишно дете, имаме и Дупло, и класическо в кутия, имам и две деца - на две и половина и 6. Виждам кой как играе с тях и кой как ги прибира после. Аз не бих оставила малко дете без надзор да си играе с дребните части.

Съгласна съм. Дъщеря ми 5 дена след 4тия си РД глътна една дребна част на Плеймобил, а частта беше много по-голяма от дребното лего  ooooh!

# 286
Момичета, здравейте пак Grinning
Засилили сме се с една приятелка да поръчваме плувни комплекти на Спидо, та искам да попитам някой поръчвал ли е тази дъска за плуване?
Вижда ни се малко това 20х30 см размер  newsm78
Има и още една, ама нея я дават за още по-малко дете...
Ако някой може да ме осветли, ще съм му много благодарна  Hug
Avgusta, в една обща съм виждала такава розова дъска, но не съм сигурна за размера  Thinking. Мисля, че беше за Шеки, пиши й ЛС да питаш за повече инфо.
Да използвам да благодаря на Шеки и vesi_m за организиране на поръчките и доставката им  Hug
Татяна, ужасно звучи  Shocked Направо се шашнах...аз все си мислих, че като е посочена възраст и са съобразени и частите с какъв размер да са.

# 287
Здравейте,
Има ли някакъв код който да е валиден,без значение какъв (стига да не е за нови клиенти)?

# 288
Някой има ли впечатления от това http://www.mytoys.de/V-Smile-Konsole-V-Smile-Lernkonsole-mit-Mik … erverkauf/1638972 ще съм ви много благодарна,за всеки един коментар.Чудя се най-вече дали образователния му характер няма да се обезсмисли,в предвид немския език  newsm78
Ние се забавляваме с такова, но честно казано не много активно. Все още може малко от игрите да играе сам (на 3г. и половина е).
Ако никой у вас не знае немски, не я препоръчвам. Иначе детето би могло да играе повечето игри и без да знае немски, след като му обясниш как.  Поне тези, които са за най- малките. Все още не сме взимали тези, в които се учат буквите и т.н.

Много,много ти благодаря за отговора  Hug
Аз така и предполагах,че в предвид това че не говорим немски,няма да може да я използва пълноценно.Но ми се стори интересна.
Много ми се иска подарък който ще я впечатли и интригува дълго време,че нещо много бързо и омръзва всичко,и играчките така си стоят  Sad

Ние също имаме това лего http://www.mytoys.de/LEGO-DUPLO-LEGO-5593-DUPLO-Ville-Zirkus/DUP … .21.28.06/1678153 общо взето това е фаворита от играчките в къщи,а сега е и на много изгодна цена  Peace

# 289
Здравейте,
Има ли някакъв код който да е валиден,без значение какъв (стига да не е за нови клиенти)?
Just_VANIA, сега като попита си разрових пощата и се изненадах  Thinking Преди редовно пускаха някакви кодчета, а напоследък нищо. Последното, което съм получила е този часовник с код L7S56CU87HR3. Получила съм мейла на 08.04 и пише, че важи за 1000 броя, така че не знам дали е активен още. Явно сега по намаленията са преценили, че са ни активирали достатъчно с цените.

# 290
Утре ще пусна една поръчка, някой ако иска да се присъедини да ми пише  Peace

# 291
  • София
Здравейте, някой има ли отзиви от тези ?
http://www.mytoys.de/Smoby-Rutscher-Bubble-Go-II-Balade-orange/K … .17.04.07/1869349
http://www.mytoys.de/Smoby-Rutscher-Bubble-Go-II-Balade-weiss/Ru … a02.03.12/1869350
Ила да ми преоръчате триколка за дете на 1г. Това ми харесва заради мястото на педалите, но определено е за по-големи деца   Rolling Eyes
http://www.mytoys.de/Smoby-Dreirad-pink/KID/de-mt-start/1966519

# 292
Татяна, ужасно звучи  Shocked Направо се шашнах...аз все си мислих, че като е посочена възраст и са съобразени и частите с какъв размер да са.

Ами не, играчките с по-дребни части са за деца над 3 години заради презумцията, че след 3 години спират да лапат всичко  Twisted Evil  Ние имахме късмет, че играчката попадна в хранопровода и си излезе още на следващия ден.

# 293
Здравейте момичета  Hug

Току що куриерът ни зарадва с три броя колела Худора - едно розово и две сини. Както и при една от предишните доставки, от myToys бяха опаковали заедно в един кашон двете сини колела! Този път обаче не успяха да ме изненадат, бях подготвена от предишната такава доставка, а и трак № беше само един. Споделям тази случка, ако се пренасочват кашони с колела, да сме сигурни, че няма опасност да са опаковали две колела в един кашон.

Отивам да пиша и на лс.

Весели и слънчеви празнични дни!

# 294
  • Кюстендил
момичета,вчера се регистрирах в сайта и мислех,че ще получа по мейла код за нови клиенти,но ......няма,какво да правя,да чакам ли още код или да търся в google друг код за намаление

# 295
  • София-Младост
момичета,вчера се регистрирах в сайта и мислех,че ще получа по мейла код за нови клиенти,но ......няма,какво да правя,да чакам ли още код или да търся в google друг код за намаление
Търси си и ако ти се хване си го ползвай, не пращат за нови клиенти на мейла.

# 296
момичета,вчера се регистрирах в сайта и мислех,че ще получа по мейла код за нови клиенти,но ......
Кодът е замислен като примамка за НЕклиенти да се регистрират и да станат клиенти. При положение, че ти вече си се регистрирала от самосебеси, те нямат стимул да те гонят да ти подаряват 10 евро, нали разбираш Wink. Потърси си сама в гугъл Peace

# 297
Ето едно кодче за -5 евро от поне 30 евро поръчка:
HPEJKY4LLJ

# 298
http://www.mytoys.de/Buggys/Kinderwagen/KID/de-mt.ba.ca02.07.01/?page=2

Имате ли код ... интересува ме от сайта летни колички

а колко струва доставката до България .... смятам да вземам само една количка

# 299
Здравейте, да сте купували столчета за хранене от тойса? Изобщто дали се намират в този сайт?

п.с. Намерих Peace

някой да пуска поръчка скоро за София?

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 09:03 от Амбър

Общи условия

Активация на акаунт