118 САЩ. В очакване Хуничка да постави началото на пролетно-летния бейбибум!

• 26 082
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Може ли да ми кажете, които сте купували майонезата от гроздови семки, каква е цената при вас? Току-що на мен ми казаха 12 oz буркан за $12 долара! Опитвам се да видя на сайта на Кюбит дето пусна " Buy now", но все ми дава грешка.  newsm78

# 301
Аз вчера купих точно от нея и искам да ви благодаря, че ме светнахте - страхотна е!
Tandoori, нещо не мога да намеря касовата бележка, но за буркан от 32 oz. мисля цената беше $5.99

# 302
miz,  Joy

Спор няма, ще я опитам тази прословута майонеза Grinning

Бенс, и на храната няма сейлс такс  Wink

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 05:40 от Лeни

# 303
Явно няма да се яде тази майонеза.  Confused За един малък буркан просто не мога да дам $12 долара, още повече, че ако ни хареса после ще трябва да купя пак. Ако си поръчам онлайн е по 7.99, най-евтиния шипинг беше $18 и нещо( защото трябвало да се сърханява на студено имат само 1-2-3 day shipping) вярно, за 32 унции, ама 26 долара за буркан майонеза просто ... Rolling Eyes

# 304
  • USA
Лени, все едно моето дете си завела на Дисни.  Joy Ние ходихме на ски този уикенд, имаше интересни моменти. Надявам се да се включи някои с пораснало дете (ама от дивичките) и да каже някоя успокоителна дума.

# 305
Тандури, в WF буркан 16 унции е $4.99 при нас. Сега изрових бележката от съботния пазар.
http://www.google.com/products?q=vegenaise+Grapeseed+Oil&aq=f
От OrganicDirect.com е фрий шипинга и цената е абсолютно ок и за 16 и за 32 унции.   Grinning

# 306
Здравейте,
Хуничка от кой магазин я взе? Леле запалихте и мен за тази майонеза Wink
Някой да знае лек за подути лимфни възли за бебе?

# 307
еее, стига с тази майонеза, прияде ми се и на мен  Crossing Arms. в наш'то село имаме само склад на хф, магазин чак в чикаго  Crazy.

един бг сайт за филми онлайн, гледахме анимация озвучена на бг: http://gledaifilmi.net/index1.php

видях в рекламния банер отгоре, че вече са отворили джамбори плей анд мюзик в софия Simple Smile

на сайта горе има 'the blind side', 'new moon' i drugi novi filmi Simple Smile 

# 308
Здравейте,
Хуничка от кой магазин я взе? Леле запалихте и мен за тази майонеза Wink
Някой да знае лек за подути лимфни възли за бебе?

Oт Whole Foods.

# 309
Ние не купуваме почти никога,почти нищо като сме с децата. Нямат идея като цяло и не страдат,случва се някой да продума,но понеже няма рефернция и му/и минава бързо.Винаги нося храна и вода, за да не ми се образува съвест с 'ей на сега умрях от глад в 11.40,и този захарен памук би ме спасил идеално"или планирам така че в часовете им за ядене са сме седнали и обслужени.Имам дежурна реплика "нали знаете че не купуваме боклуци(сборно за храна и играчки" ; повтарях преди,сега наистина не питат вече,или много рядко. Ния минава с "колко много бих искала..."- ние отвъщаме с "чудесна идея,ще я запомним за Х(най-близкия празник)". На места тип дисни всеки си носи играчка по избор от дома и прибягва до нея + играем в магазина и си тръгваме..

# 310
Лени, да не те плаша но следващите 5-6 месеца не о4аквай подобрение Laughing
Онзи ден в един ресторант ни побърка, най- накрая го сложих в колата и го затворих сам, аз отвън с гръб към него го 4аках да се успокои. Тайм аут е в пълна сила, не 4е има ефект за момента, но поне се надявам да нау4и, 4е има последствия за неприемливо поведение.

С ти4ането пак така, няма първа скорост, няма спира4ки, при следващото излизане взимам коли4ка, по-добре да пищи, но да знам, 4е е сейф.

Успокоявам се, 4е според свекърва ми, най- инатливият и буен син( на тези години), е най-умният и успял в живота Laughing Уж, енергията и упоритостта им евентуално се насо4ва към у4ение и други постижения.

# 311
  • USA
Бенс, а дано! И мъжът ми се опитва да ме убеди, че инатът е положително качество.  Mr. Green

# 312
Тандури, в WF буркан 16 унции е $4.99 при нас. Сега изрових бележката от съботния пазар.
http://www.google.com/products?q=vegenaise+Grapeseed+Oil&aq=f
От OrganicDirect.com е фрий шипинга и цената е абсолютно ок и за 16 и за 32 унции.   Grinning

Кюбит, сега го пробвах ( така се зарадвах, че ще поръчам) пише, че в момента не доставят до нашия регион. Sad

# 313

Като стана въпрос за самолет се присетих една история - пътуваме на четиричасов вътрешен полет, седим на 12 ред, някъде в средата на самолета и по време на бордването покрай нас минава една женица с две деца - на видима възраст може би 4г и 2г. Аз я ожалих жална горкана с тези две деца сама, благодарих умствено, че съм бездетна към този момент и я забравих.
Два часа по късно ставам да ходя до тоалетната дето е на опашката на самолета и се усещам, че тези два часа не съм чула, ни рев, ни писъци, ни мрънкане... няколко крачки по-напред в ляво пред мен се разкрива следната картинка - 4 годишното се облегнало на майка си и си драска нещо на една хартийка, а по-малкото седнало в скута и блее през прозореца, a майката... майката... седи и вглъбено си чете книжка...

аз za takyv dreamland perfection съм чувала само в семейството на нашата Вики  hahaha

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 05:41 от Лeни

# 314
Привет, момичета!

Ирка, честито ново местенце!  Hug

За майонезата като сте почнали да се включа с една питанка  Embarassed Някакво предложение да имате за майонеза, която се доближава на вкус до тази в БГ  newsm78 Не е нещо особено, но съм свикнала с вкуса ѝ и нещо не мога да възприема тези които опитвах тук.  ooooh! Вярно, че в руската салата не се усеща много разликата, но все пак ...  Rolling Eyes

За поведението по магазините  Twisted Evil - нямам думи  ooooh! Вече съм алергична към Томасите  #Cussing out Как ги подушва нямам идея,  #Crazy но без Томас рядко успяваме да излезем  Crazy
Ще го правим търговец на едро  hahaha от щанда с Томасите винаги отмъква по 2-3  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт