Запленяваща сърцето / Gönülçelen по ATV петък от 20:00 - Тема 9

• 32 663
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Леле, ето го предателя - Левент бей. Доносник  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А целувка може и да има! Нещо загатнаха за този момент!

и аз си мисля, че май ще има целувка и точно това вижда Левент. или ако няма пак е по негова вина, защото той ги прекъсва.

а каква прегръдка в хотела. Мурат ми се вижда уплашен....

# 706
  • София

Този ,ако го докапам ще му направя кола-маска на мустака. Мръсник... ooooh! ooooh! ooooh!
Все някой трябва да е предател , ужас. #Crazy
Аз все още поддържам тезата, че ще се влюби и той много яко (в някоя циганка, за предпочитане!) и ще стане лудницата! hahaha hahaha hahaha

# 707

Те са в хотела - Хасрет излиза на терасата, Мурат я дърпа и прегръща... смущава се.. избягва на брега на езерото. Хасрет отива при него и той и разказва всичко.

Мисля, че Хасрет не си тръгва от къщата, а отива до ма`лата...

Същото си помислих и аз!
Ама те са имали и романтична разходка до езерото преди това.  Laughing Heart Eyes
Иначе тя откъде ще знае къде може да е отишъл той   newsm78

# 708
  • София
ако пуснат още един трейлър вече ще сме нокаут  ooooh!

детайлите- специалитет на Джевдет:

ръката, галеща неговата край езерото, същата, която затваря вратата на голяма къща!

Какво ще кажете  Party Възхитена съм  Peace

# 709
  • София
Момичета,съвсем се побъркахме.Отнесе ни тоя филм,взима ми и мозъка и сърцето.Значи,Мурат е откачил, виждайки Хасрет на тераса. Как го гали по ръката до езерото.....да....
Ирка мерси мила. Praynig Praynig Praynig

Но пък нещата се изясниха. Мурат ще сподели най-съкровените  се тайни. Хасрет, обвинена от Джихан, че е изоставила своите и не е същата ще отиде в маалата. Серията ще свърши вероятно  с ареста

# 710

и аз си мисля, че май ще има целувка и точно това вижда Левент. или ако няма пак е по негова вина, защото той ги прекъсва.

а каква прегръдка в хотела. Мурат ми се вижда уплашен....
Левент бей шъ го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Играе на две хора едновременно

# 711

Този ,ако го докапам ще му направя кола-маска на мустака. Мръсник... ooooh! ooooh! ooooh!
Аз все още поддържам тезата, че ще се влюби и той много яко (в някоя циганка, за предпочитане!) и ще стане лудницата! hahaha hahaha hahaha

може би Балчичек Laughing

# 712

Най-жестоко ще е да се влюби в Хасрет Wink

# 713
Ирра, благодаря! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Направо съм във възторг, че имаме такива момичета, които ни даряват радост за едното Благодаря!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 714
  • София
Аз отдавна се моля на всички богове (на Мерджан hahaha hahaha) за двойка Левент-Балчичек. Първо, чисто външно си отиват. Второ, само тя е толкова луда, че да му пасне. Трето, ще види какво е да се влюбиш в циганка. Joy

# 715
Какво ще я обвинява Джихан.Иска да си остане цял живот проста циганка в маалата,само и само да е негова,а?Е, тоя може да се пръсни е от ревност и от любов, но това си е чист егоизъм.Да ама няма да му мине номера.

# 716
Левент бей ще се влюби в новото циганско момиче, което вече трябва да го вкарат във филма  Laughing Laughing Laughing

# 717
Ирра, благодаря! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Направо съм във възторг, че имаме такива момичета, които ни даряват радост за едното Благодаря!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

newsm10 newsm10 newsm10

# 718
Хайде малко да се включа и аз.
Много четох докато ви настигна.Хубавото е, че има и резюме, и нов трейлър. Лошото, че е като постната пица. Много малко и непълна информация. Не че нас ни бърка. С тази фантазия сме неуморни, ама едно нещо е фантазията, друго е действителността т.е. сценария на този епизод.

# 719
Левент бей ще се влюби в новото циганско момиче, което вече трябва да го вкарат във филма  Laughing Laughing Laughing
И Берин ше му резне зелката Joy Joy Joy
Леле колко е злобничка тя. Спукана му е работата..

Общи условия

Активация на акаунт