Декупаж - 35

• 67 681
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Анкетата се е оправила.Който не е разбрал, намира се веднага в началото на темата за конкурса  Party
Казвайте, за да не правя нова анкета, ако всички сте съгласни, темата можем да я направим само Африка  newsm78
Аз и без това съм за лилавата рапсодия  Laughing

# 257
                  Крис,пиши я "Африкански фантазии" или нещо подобно и всеки да прави каквото иска. Laughing Само Африка малко скучно звучи.

# 258
Здравейте сладурки   love001
много се радвам,че подноса ви е харесал  Grinning  ,много подготовка имаше  Twisted Evil Етьрвата го домькна(стар поднос),изшкурих го хубаво,намазах с С200 за основа,после латекс и уууу кафяви петна.После лак-латекс,лак-латекс  ooooh! та стана бяла основа!
Дидиа,Геновева-краклето е двуфазно на Реал(акрилна(златна)-степ1,акрилна(зелена)-степ2) Еднофазното почти не ми се получава  Cry ,действието ''с един замах'',хич не ми става!
Напьлно подкрепям Виванова,за предложението,за конкурсите!
Дидиа-чудно свежа и нежна дьска   bouquet момичета,Дидиа,не казва,че не харесва дьската,а че не свьрзва дьска и пролет!
Профилче-прелестни неща  newsm51 Шишето сьс Св.Георги е супер!Дьските са  newsm81 ,подноса и панера и те!
лекааа и чуствена вечер   remybussi

# 259
  • Пловдив
Ще Ви чакам всички! И на мен 30 май ми се струва най- удачен. А и до тогава със сигурност ще са станали черешите, че нали обещах плодово парти. Няма да се излагаме.
Само има едно условие от всеки по едно показно по някоя техника. smile3532

Профи невероятни са всички неща! Най- много обаче ми хареса подноса и дъската в зелено- лилаво. Това с какви бои е направено имам предвид фона? И моля те избери си салфетките за да мога да ти пусна наградите.

И понеже гледам, че предложението за тема на новия конкурс "Рапсодия в лилаво" изостава по брой гласове и няма смисъл да ги пазя ето какво подарих на зълва ми за именния и ден.
http://fanito99.snimka.bg/arts/dekupaj.450247.18558762

# 260
Здравейте дружина!
Поздрави на всички решили да участват в конкурса! newsm10
На победителите- много ви се радвам като видя тез детелинки! smile3521
Момичета компа ми крашва непрекъснато и дори не мога да ви изчета smile3511
Поради това се включвам на прибежки -дори не съм сигурна, че ще пратя писмото като хората!
Да се разберете кой ще снима в Пловдив мастер класовете.
От сега предлагам да не е Антом Joy
Успехи  дружина!

# 261
  • пловдив
...
Да се разберете кой ще снима в Пловдив мастер класовете.
От сега предлагам да не е Антом Joy
Успехи  дружина!
smile3560 Споко mumita и да искам, нямам с какво  moresmile
30 май е в неделя, което допълнително ме ощастливява / fingerscrossed тогава ми е почивния ден/
Радвам се че повечето вече са получили поощрителните награди и са им харесали  Peace
Надявам се само след няколко минути да се допълня, защото почти съм съгласила да ми съдействат  Wink
ето ме пак  Mr. Green
за да не си помислите че съвсем на живот съм го ударила - трите страни на една бутилка
http://antom.snimka.bg/hobby/dekupajche2010.460500.18560307
http://antom.snimka.bg/hobby/dekupajche2010.460500.18560305
http://antom.snimka.bg/hobby/dekupajche2010.460500.18560309
бяла акрилна с С200, декупажна хартия лепена с разредено с вода С200, не разредено С200 с четка на желани от мен места , грис, когато изсъхне отгоре пак неразредено С 200, малко свещ върху белия фон, кафява акрилна, малко свещ върху нея почти на същите места където търках върху бялото, стъпка 1 , розово, стъпка 2, триене с парченце на местата със свещ, спрей за джанти и за финал акрилен лак. /е не ми се получи както го мислих на местата със свеща, но избързах и не изчаках добре да ми изсъхнат пластовете, ама другия път шЪ знам/
и докато си почивах, едно излишно стъкло от витрина на една приятелка, вече ще е стъкло на плетената масичка на терасата и
http://antom.snimka.bg/hobby/dekupajche2010.460500.18560311
но истинската ми играчка предстои тепърва да става
http://antom.snimka.bg/hobby/dekupajche2010.460500.18560303
след много мъки и пот на челото успях да го отърва от издънената седалка и множеството пирони, сега започвам търкането с шкурка и... след декупирането не е много ясно дали ще е стол или цветарник  Joy

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 01:06 от antom

# 262
  • Плевен
Ех аз пак няма да мога да дойда на тая среща....до Пловдив са ми около 4 часа така ,че..... ако измислите някое друго място ще се ослушвам.
Фани много е хубав подаръка,
Профилче твойте неща и във фейсбук ги видях страхотни неща направо нямам думи.
Антомче на мен ми хареса шишето интересно е направено.Колкото до стола нямам търпение да видя какво ще се получи.А сега весело изкарване на празниците,аз отивам на палатки с приятели и два дена съм оффлайн Simple Smile Адиос амигос.  bouquet

# 263
EEEEEEE Фани, Фани и аз съм зълва ама никой не ми подарява такава красота! Много нежно!
относно салфетките - адски трудно ми се отваря албума ти и направо загубих търпение, не може ли като дойдем в Куклен, да си избера? Ама съм нагличка, а!
Относно фотото - може ако моя възлюблен не е на някой мотосъбор, да го взема да снима той - бивш кадър на БНТ /нищо общо с операторско майсторство, ама пък е много търпелив и мераклия, та докарва нещата де/, таман ще мога да си внимавам в картинката  Joy Ако ли не, ще взема даснимам аз - макар, че на последната среща снимах, снимах и после в къщи не си отвориха клиповете - което ми се случва за първи път.
Антомче, взе им душата на тези бутилки - то не е С200, то не са краклета - хубаво е станало newsm10 !!!
Здравкова - ще дойдеш ли на срещат у Филибето? Замислила съм се как да ти организираме придвижването  newsm78

# 264
Аз докато си изпия кафето и вие преполовихте страницата.
                      Честит празник на всички който празнуват гергьовден.
Профилче, нещата който си направила излъчват лукс.Страшно са стилни с тези тъмни и топли цветове.А за комплекта с момините сълзи, не ми остава нищо друго освен да се възхищавам. newsm74
Фанито-страхотен комплект .Разкажи малко за техниката на изработка-краклето стои на петна,сяаш си го нанасяла тук-там, или ползваш някаква друга техника. newsm78
Антом-шишето е супер оригинално.Ако не беше описала техниката ,нямаше изобщо да се сетя че си ползвала свещ.Доста си се потрудила но ефекта е страхотен.Стъклото също е много оригинално.А за стола чакам с нетърпение крайния резултат. newsm03
Хубав празник момичета.И ако ви остане време  декупирайте. Heart Eyes
Някой може ли да ми каже как да постигна този ефект с краклето.
http://radikal.ru/F/s002.radikal.ru/i200/1005/6a/0cd4caf1528e.jpg.html

# 265
  • Пловдив
Честит Имен Ден на всички именници!

Профи няма проблем тогава и чинията да не ти я изпращам . А? Само да не дойдеш fight
А за зълвите имам още две. Сега и на тях им правя дъски. Ама те са страхотни и си ги заслужават.Като наваксам и на теб ще ти направя. Нищо не каза каква е боята на зелено-лилавия комплект?

Виванова
използвала съм краклето на Креал, но понеже много нямам много опит и пукнатините на места са по-големи, на места по- малки.Иначе какво съм използвала
1 Боядисах направо с бледо жълто, защото реших, че теменужките са тъмни и няма да си прозира ако не е було
2 Залепих букета теменужки в средата
3 Напуках с двуфазно кракле на Креал
4 Втрих тъмно лилава маслена боя
5 Накрая залепих една до друга малките теменужки по края
6 Лакирах
Тук е момента да благодаря на tiny7 зя това, че ми изпрати тази красива салфетка!  bouquet

# 266
  • пловдив

Весел празник и честит имен ден на всички ваши близки приятели и роднини!

fanito да ти е жива, здрава и много щастлива сестричката! Специални поздрави за именния ден!

# 267
Честит Ви Гергьовден! HugЧесит имен ден на имениците! Хубав празник пожелавам!

ето и гърба
http://media.snimka.bg/6151/018557106.jpg
и цялата
http://media.snimka.bg/6151/018557111.jpg
счупи ми се апарата...и сега снимам с тела на мъжо.... Sad

# 268
  • Пловдив
JuliS  Книгата е невероятна  smile3525. Някой именник днес ще е много щастлив с такъв подарък

Ани благодаря ти много за хубавите пожелания. непременно ще и предам. Довечера сме на купон.

# 269
Честит Гергьовден!Да са ви живи,здрави,обичани  и с много късмет именниците!На всички празнуващи днес весел празник и приятни емоции!

Юле,книгата ти е уникат. Peace Мастър клас трябва да направиш защото вече си се усъвършенствала в направата на книжки. Peace
                  Профи,какво да кажа за твоите работи  newsm78......като ми взе дъха и дума не мога да обеля пред тези прелести. Embarassed Кое от кое по-стилно и по-нежно!
                  Антомче,твоята розова бутилка  е съвършенна.И аз имам едно такова "кривичко" шишенце и все се чудя какво да измисля,ама ти направо ме разби.И на гриста гледам малко с недоверие,но след твоята работа отивам в магазина да купя и да се пробвам. Laughing
                  Фанито,страхотен е подаръка ти за зълвата и жалко ,че не избрахме рапсодията в лилаво.Ама пуснахме ли вече темата или само предполагаме,че е Африката?Я да ида да почета.
                 Весели празници ,момичета и не ми се сърдете ,ако съм пропуснала някой.От ЕГН-то е , а и вие ме същисахте с показаното та забравих ума и дума.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт