Примерна схема за захранване- 25

• 26 144
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Някой беше питал за алабаш - има готово пюре на Сънвал, много вкусно. Синът ми се беше побъркал с този алабаш Crazy
Въведох го на 8м.
Четох от Косе Босе, че е удачен зеленчук, но уви, сега не намирам инфото Thinking

Стеф, мерси, аз питах дали става за в началото на захранването защото ми го продадоха по погрешка - в смисъл аз исках карфиол, пък продавачката ми сложила в пликчето алабаш. Значи ще поизчакам малко.

Бейбилов са пуснали пюретата си и в България вече  Grinning
220гр зеленчуци с био-пуешко струва 2.49  Peace Имат и плодови, и месни, но нямах време да ги разгледам  Sad
Къде да ги търся - в магазините на ДМ ли?

Гледам че за нашия етап от захранването се дава като идея сладък картоф - има ли такива готови пюрета или трябва сама да си правя?

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 13:03 от elvireste

# 631
Аз по-напред в темата питах,ама не се сещам дали ми отговорихте дали има каша от пълнозърнест ориз и на коя марка е? Embarassed

# 632
amanita, мерси много за инфото - чудех се  преди защо нямат пюрета, дано да ги намеря вече.
dilandii, Лактана имат безмлечна каша от пълнозърнест ориз.
elvireste, предполагам, че в ДМ само ще се предлагат тези пюрета. Пюре от сладък картоф не съм срещала - приготви сама.

# 633
  • Видин
Да, само в ДМ се предлагат - това е тяхната марка.
Плодово пюре праскова с маракуя 190гр струва 1.69  Laughing
Нещо изпаднах в екстаз като ги видях  Crazy ooooh! Много се радвам! Не знам защо...може би защото съм фен на ДМ  Mr. Green

# 634
Въпрос за ДМ и марката им бебешки храни Babylove- за тях кой ви дава гаранция за качество?

# 635
# 636

Информацията от сайта на ДМ съм я прочела отдавна. Питам за независима и безпристрастна.
То все едно аз да те замерям с линкове на пюрета Ганчев и кашите Слънчо.

# 637
  • Видин
На мен ми стига това, че са немски. Вярвам им. А конспирация може да се открие навсякъде. Не мога да сравня марки като Dm и Hipp с Ганчев  Tired
Спорът е излишен.

# 638
На мен ми стига това, че са немски. Вярвам им. А конспирация може да се открие навсякъде. Не мога да сравня марки като Dm и Hipp с Ганчев  Tired
Спорът е излишен.

Подчертаното винаги ме разсмива.
Аз не споря. Питам.
Кауфланд също имат собствена марка био-пюрета, едно бурканче зеленчуково 190 гр. е 1,40 лв.
Само защото са немски и на тях ли вярваш?

# 639
  • Видин
Да, купувам и Little Bee. Проблем?

# 640
Оф, проблем та проблем, спор та спор. Питам, бе жена.
Аз пюрета не купувам, просто се информирам.

# 641
  • Видин
Да обобщим. Гаранция за качество дава Eokotest. Същата тази организация дава гаранция и за Хип, и за Сънвал, и за Little Bee, и за DM. Както и кашите на посочените марки + Лактана Био.
На Ганчев кой дава гаранция? Това не съм го купувала, няма и да го купя.
Гледам на Слънчо на кутията пише, че качеството се гарантирано от МЗ  Rolling Eyes Но там няма подкупни хора, нали?  Simple Smile

# 642
  • Leeds, UK
Най-голямата гаранция за екологично чиста храна е когато ти си я отгледаш и приготвиш. Дето вика мъжът ми: "Баба ти баща ти само с Хип го е хранила навремето...". Цената невинаги е супергаранция за качество. Все пак вносните пюрета се оскъпяват доста. Аз лично купувам Хип от един склад, който зарежда магазини и там цената на малкото пюре на Хип е 1,43 лв, а колко се продава в магазините??? Поне между 1,90-2,30. Той и този си е лепнал още към тази цена поне 30-40 ст и то какво излиза, че всъщност пюрето е около левчето...

# 643
Привет  Simple Smile
Ние отдавна приключихме със захранването, но имам въпроскъм вас, мили Дами  Grinning
Когато аз захранвах, Косе Босе обеща, че ще синтезира на едно място всичките си знания  Rolling Eyes Направи ли го? Не следя темите, а и няма да мога да преровя всичко  Peace Моля, да ми отговорите и ако е да - къде се намира инфото! Предварително благодаря   bouquet

# 644

Общи условия

Активация на акаунт