Примерна схема за захранване- 25

• 26 116
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
Бейбилов са пуснали пюретата си и в България вече  Grinning
220гр зеленчуци с био-пуешко струва 2.49  Peace Имат и плодови, и месни, но нямах време да ги разгледам  Sad
От кога,че преди 3 дни бях,но може да не съм обърнала внимание.А,и какви са тия пюрета little bee-къде ги продават?

# 661
  • Видин
Търси пюретата на ДМ измежду тези на Нестле.Аз случайно ги видях.
Литъл бий е марката на Кауфланд...
Аз днес смятам да дам домашна череша. Дано да я хареса  Crazy

# 662
Little Bee са в Кауфланд.
А иначе имах предвид, че кашите на Хумана са със сухо мляко, не с адаптирано, за това трябва да са въведени първо млечните продукти, за да се дават кашите на Хумана.

Някой дава ли овче сирене?

# 663
  • Видин
Някой дава ли овче сирене?
Не съм давала все още, но следващия път като купувам мисля точно овче да купя  Rolling Eyes Нали не е рано за него?
Стеф, а колко струват кашите на Хумана? Виждах някакви по 10 лв  Rolling Eyes Shocked А какво стана като спря бисквитите? Ивчо как се държа?

# 664
Кой е блял пак снощи Mr. Green  Heart Eyes
Писах на предната страница, но общо взето не установих причината..искам да изчакам няколко дни още, да видя дали не си сменя режима, защото това подозирам най-вече. Така или иначе предпочитам домашни бисквити, стига д ами се разтварят до кашесто състояние в киселото мляко...
А за овчето сирене не е никак рано. По принцип е и по-хубаво от кравето.
Кашите на Хумана - около 6лв. са, за 10 не съм виждала Shocked Имат доста богат асортимент, аз съм купувала Лека нощ с банан, банан и череша и маракуя+ябълка+праскова. Последната вчера я купих, 6.20 струваше. Къде ги гледа тези цени?

# 665
  • Видин
Стеф, не съм бляла.  Mr. Green  Прочетох го, но явно после си редактирала  Rolling Eyes
Малко съм се объркала за Хуманата. Млякото им е 10лв  Joy Днес му взех каша с череша, дано я хареса след като сутринта тотално се потресе от истинската череша  hahaha Това дете ще ме побърка - никакви плодове не иска  ooooh!
Ако откриеш хубава рецепта за дом. бисквити свиркай. Че така или иначе мисля скоро да въведа киселото мляко  Rolling Eyes

# 666
  • София
Вместо юфка може да се предлага кус-кус, доста марки имат със съдържание 100% пшеничен грис или подобно  Peace 
Със сирене и масло (стига да са въведени) е неустоим  Peace

# 667
amanita,как предложи черешите-т.е.в какъв вид,че майка ми онзи ден му дава ей така
,ама само се омаза и дрехите....сещаш се.Искам да питам някой давал ли е към зел.пюре-да речем преобладаващ картоф слагал ли е сиренце,че аз го купих,захраних,ама попара няма да ядем скоро-днес стана в 10,вчера-9,20.няма вместо мляко да му дам попара я

# 668
  • Leeds, UK
Момичета, кажете какво да правя - давам му по мъничко от храната /за 2 седмици съм въвела само ориз, морков и круша/ и има колики след това.Реве та се къса. Да спирам ли  и пак да сме само на кърма или да продължавам с надеждата стомаха да свикне?

# 669
  • Видин
На теб когато ти става зле от определена храна продължаваш ли да я ядеш с надеждата да свикнеш?  Shocked Не мъчи детето. Щом го боли, какво свикване и какви 5 лева. Ще дойде времето когато ще е готово за захранване

# 670
  • Leeds, UK
Далеч съм от мисълта да го мъча, естествено - "когато -тогава"!

# 671
Момичета, кажете какво да правя - давам му по мъничко от храната /за 2 седмици съм въвела само ориз, морков и круша/ и има колики след това.Реве та се къса. Да спирам ли  и пак да сме само на кърма или да продължавам с надеждата стомаха да свикне?

А защо не пробва с нещо по-неутрално като картоф?

Аманита, просото на Бейбилов е чисто, нали, т.е. няма захар и пр.?

# 672
  • Видин
Да, чисто е.

# 673
  • Leeds, UK
И аз си мислех за картофче Rolling Eyes! Ползвам схемата за захранване на ХИП  и сега идва ред на картофа. Мисля да пробвам утре и ако пак получи колики - ще изчакам още някоя и друга седмица. Хубавото е че нямаме проблеми с изхождането - редовно си е, дори и когато му давах капките за колики, пак не се запичаше.  Благодаря ви!

# 674
Аманита, пюретата бейбилов и те   ли са био?

Общи условия

Активация на акаунт