СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 37 765
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
  • Банкя
bubulechkata Ако става въпрос за деца, на които това е все първо желание, по-добре (по-висок шанс) е при 4 места - 5 деца.
Какви проценти ти дава системата?

# 211
  • София
Успех на всички!
Имам близнаци,в първото одз където съм ги регистрила пише така"120% вероятност в граничната група"Среден.Не са ли 100%,какво значи?
Втората която съм избрала е ЦДГ там имам висок коифицент,но ми е далече дали да я премахна ли, тя ще попречи ли с нещо за класирането в първата?

# 212
  • Банкя
Успех на всички!
Имам близнаци,в първото одз където съм ги регистрила пише така"120% вероятност в граничната група"Среден.Не са ли 100%,какво значи?
Втората която съм избрала е ЦДГ там имам висок коифицент,но ми е далече дали да я премахна ли, тя ще попречи ли с нещо за класирането в първата?
Не, няма да пречи, тъй като е следващо желание. Като ви класират в нея, ще отпаднат кандидатурите под нея - 3-то, 4-то ... Първо желание ще остане. Peace
А иначе 120% най-вероятно означава, че ще ви приемат и в първата, но системата не го изписва вярно. Wink

# 213
Моми4ета според вас как е по-добре да кандидатствам в градина,е която има 4 места,а децата са 5 или в друга,в която местата са 14,а децата 18  Praynig

Ако приемем, че е първо желание на всички деца в двете градини, имате по-висок шанс в градината с 4 места - 80%. В градината с 14 места шансът би трябвало да ви е 78%.

# 214
  • София
Благодаря
Аз им писах но нямамотговор,озадачават ме 120%?

# 215
Благодаря за бързите отговори ,моми4ета  Hug Сега не ми дава процент,а само висок шанс,ние сме с 9,2 то4ки, т.е. ние се борим 4 4овека за 3 места,за6тото първия е с 10+ и той си влиза автомати4но.

# 216
  • Банкя
Благодаря за бързите отговори ,моми4ета  Hug Сега не ми дава процент,а само висок шанс,ние сме с 9,2 то4ки.
Това значи, че към сегашния момент сте вътре, тоест, ти виждаш 5 деца за 4 места, но дефакто сте 4 или по-малко кандидати за тези места. Peace

# 217
Благодаря за бързите отговори ,моми4ета  Hug Сега не ми дава процент,а само висок шанс,ние сме с 9,2 то4ки.
Това значи, че към сегашния момент сте вътре, тоест, ти виждаш 5 деца за 4 места, но дефакто сте 4 или по-малко кандидати за тези места. Peace
Как така,не6то не те рабрах. Да уто4ня - има 4 места,има 1 дете с 10 то4ки и за сега 4 деца с по 9,2 то4ки(вклю4ително и ние).Ама до 18 часа колко време имаааа Sad

# 218
  • Банкя
Как така,не6то не те рабрах. Да уто4ня - има 4 места,има 1 дете с 10 то4ки и за сега 4 деца с по 9,2 то4ки(вклю4ително и ние).Ама до 18 часа колко време имаааа Sad
Означава, че някое/някои от децата с 9,2 точки или това с 10т, е в списъка не по първо, а по второ желание, тоест ще го приемат в друга градина и ще освободи място в тази. Peace

# 219
Дано е така  Praynig

# 220

Щом системата ти изчислява ВИСОК шанс, значи е сигурно че към момента сте вътре. Явно на някое от дечицата не му е първо желание.

# 221
Благодаря на вси4ки   bouquet

# 222
  • София
Момичета и аз незнам какво да направя, изобщо не ме бива с изчисляването,затова давайте съвети - боря се за две градини - в едната влизаме на сто процента засега,но тя ми е по-далеко. В другата, за 13 места се борят 16 деца с еднакъв брой точки, сред които е и  моето.Изписва ми висок шанс, но това май пак не са сигурни сто процента. Как да постъпя?

# 223
  • There I was on a July morning
ембрион, висок шанс означава, че ще се класирате, ако няма разместване на кандидатурите до 18 часа днес.

# 224
  bouquet Хайде и днес да пожелая на всички слънчев ден и късмет!  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт