Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 24

• 43 959
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Все повече я разбирам Ферхунде, за нея е голям удар случващото се в момента. И аз й съчувствам

Сюрприз!
От къде се взехте?
От лотарията.

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 21:37 от mirasv

# 166
  • София
Сюрприиииз Joy Joy Joy

# 167

Сюрприз!
От къде се взехте?
От лотарията.
hahaha hahaha

# 168
Е, тая полиция, не са успели да я изловят.
А сега верно си е за сърдеж, толко път да бие жената  и да не разбере какво крият  Joy
Грехота е да не й кажат!

# 169
Казах ли ви , че Ферхунде ще бъде наранена от Седеф, че е помогнала на Шефкет?
Е сега нищо не я спира да махне бебето!!!

Сори за 2-та поста, ама не се сдържах!

# 170
Те пък за сефте дойдоха полицаите.. Джевъра ще остане доволна  smile3508 smile3532
Тази вечер са хубави епизодите Simple Smile
Жалко за Ферхунде..
Седеф и тя се прояви малко във филма ееей..  Laughing
Сюрприииииииииииииииииииииз  Joy

# 171
  • някъде там и аз незнам
Еееееeе тия"милиционери" що не вземат баба Джаврие да я поразходят малко тъкмо ще и разкажат кво е станало.Така и така Шефкетчо го няма поне да не са се разхождали напразно пък и на Джаврието любопитството да нахранят

# 172
Тксим пристигна в Истамбул за близо 5 часа,а тя за 1  newsm78 ама така е като имаш метла така е

# 173
Сюрприз!
От къде се взехте?
От лотарията.
"Къде е оная с духовете?"
 Joy Joy Joy
Ох, добре че е баба ви Джеврие да разведри обстановката ...  Rolling Eyes

# 174
Сюрприииииииииз  Laughing Laughing Laughing Laughing

Джеврието дойде да хване клюката  Laughing

# 175
Боже баба Ви Джеврие има неосъзната интуиция за тези работи!!! Без да го е предвиждала винаги се оказва на правилното място в правилния момент искрено й завиждам!!! Laughing

# 176
Обаче вижте как Джаврието трезво разсъждава, трябваше им свежо подкрепление, те са кат зашаматени, добре че дойде бабето

Хареса ми песента, с която свърши серията, напишете име, ако я знаете коя е, прилича ми на наша, ама не мога да се сетя в момента на коя.

# 177
  • Майничка
Много е ценна баба Джеврие. Според мен този образ търпи доста възможности за развитие, дано сценаристите са се погрижили.

# 178
Ах, Али Ръза пак по старому си кара. Едвам откри Шефкет, вместо да поговори човешки с него, да го убеди, той му се развика по телефона. Както го гледах, се сетих за една фраза от филм на Емир Кустурица "Мълчи, когато разговаряш с мен!" Laughing

# 179
  • до една звездичка
Аз пък имам един прозаичен въпрос. Много моля, който знае, да ми отговори с ББ.
Явно, все пак Шефкет влиза в затвора, въпреки че Али Ръза ще ипотекира къщата. Защо?
Аз не чета ББ, нито знам какво ще стане напред, но предполагам, че ще влезе в затвора, защото е извършил престъпление, нищо че парите ще ги върнат (ако ги върнат). Все пак, едно престъпление не може да остане ненаказано. Така си мисля, ако някой знае конкретно нека сподели.

Той, че е извършил престъпление, е повече от ясно. Въпросът е: защо, след като банкерите казаха, че ще си затраят и ще го покрият, за да на вреди на репутацията на банката, ченгетата го надушиха пак?

Общи условия

Активация на акаунт