Септември' 09 ТЕМА 23

• 20 506
  • 721
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Аз пък не мога да разбера щом ти е толкова добре при непишещите що аджеба минаваш да изтърсиш непоискано мнение тук и да обиждаш newsm78 Като не сме ти приятни, никой не ти бил телеграма да ни четеш?!

На мен са ми приятни майките, които останаха да пишат тук. Дават полезни съвети, когато са ми нужни, и едно рамо за подкрепа, когато се притесня за нещо. Повече не ми трябва. Злоба виждам мноооого рядко, ама това е нормално, все пак само жени сме се събрали. От непишещите ми липсват само Бамба и Лъки.
Много добре си го написала...трябва да слагам Кати да спи...пууу и аз ще изпусна сеира...

Големи дружки са всички тука, а само преди няколко дни други приказки четох на едни други места.... newsm78

newsm78 ей това наистина ме учуди...не ми и минавало през акъла, камо ли да пиша във форума и да коментирам хора, които лично не познавам...но явно във вашата мирна тема там където тайно  Sunglasses си пишете е много интересно да си клюкате за останалите в тази тема.
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.
хе хе това не се беше случвало от доста време

# 316
  • София
Ооо, Надина, погнали са те модераторите значи  bambam Ще спреме да дружим с тебе, че току виж сме загазили и ние hahaha

# 317
А не искам да говоря за тези дето до вчера викаха, че всички тука са не знам си какви и не знам си що , (няма да ги изброявам поименно те  си знаят кои са) пък днес се редят тука в дружното кудкудякане и  в класацията на да не казвам кои - тук става прекалено мистериозно за моя мозък. Говори се за няк'ви хора и няк'ви събития, но нищо конкретно, нещо като "В Русия съм, в Русия съм."
Виж с'а аз к'во разбрах: явно има едни дето уж са "от наш'те" ама всъщност са "от другите" и хем пишат тук, хем там и там пишат как "наш'те" са лошите и ни клепат, а сега пък тук пишат за "техните", че са лоши и така. Абе двойни агенти  Joy
Вече стана много ъпсурдно ха ха ха

Само ша замоля "непишещите" да влизат от време на време да се изцепват тук, за да се посмя така добре. Не, че няма с какво да се забавлявам, ама друго си е  hahaha

# 318
  • sofia
А сега сериозно! Защо, когато на едно място има повече от две жени, веднага трябва да се създават групички?! Това е въпрос, който винаги съм си задавала...Риторичен. И, какво, ся ще се мерим по популярност и важност?! И ще сплетничим зад гърба на хората. Тръпки ме побиват, като си помисля, че всяка невинна забележка, всяко велико за мен събитие/Попо се обръща и пр./, се коментира злобничко, на Друго място. Егати! Отвратително омерзена се чувствам! Тук сме се събрали за подкрепа, за приятелство, да споделяме лични неща, от неповторим момент в живота. Поне за това аз съм тук.

# 319
Подозирам, че Бу е от другия отбор - на тайно уж не-пишещите, а пък списващи на разни секретни места. Жалко, че не ни харесва. Никаква я няма напоследък. Даже днес много се зарадвах, че се появи, а то било служебно - сезирали я като служител на форумния ред.  Rolling Eyes

Вече си го представям. - Алооо, модератор ли е моля?! Някой да се намеси бързо, тутакси, веднага! Една майка заплашва да си размаже детето на паважа - спасете го горкото. Неуместно ще е някак си да се наложи да го стържат с лопата от плочките."

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 22:54 от Venilove

# 320
  • Габрово
Олее, много се радвам, че не съм ви споделяла аз какви ги приказвам на децата като ме нервят, че верно ще ме заклеймите Blush
Ама много ми стана жал като чух как кришката ритат Петко завалията Joy

Аз за ясла и градина не се притеснявам- ако някъде не стане по каналния ред ще се уредим с връзки и готово Grinning

Сега не схванах, ще трябва ли да нося някакви бележки за ваксините в  социала за да взимам детските или още не е влязло в сила Rolling Eyes

# 321
Лелеее, лелееее ooooh! Ами тя Бу спомена за едно птиченцеее, ама...как да се сетим. Mr. Green
 Абе те целите й постове са ми една голяма мистерия... newsm78 Отдавна така не се бях смяла в този форум Joy Joy Joy

# 322
Ами тя Бу си каза, за какво идва,
Цитат
Едно пиленце ми каза, че dundito малко нервничко ме вика тук
, да трие разни неща, които някой харесал или не харесал, така и не разбрах  ooooh!.

Криската днес и на мен ми мина през главата точно това.

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 23:02 от Nadina

# 323
Вече си го представям. - Алооо, модератор ли е моля?! Някой да се намеси бързо, тутакси, веднага! Една майка заплашва да си размаже детето на паважа - спасете го горкото. Неуместно ще е някак си да се наложи да го стържат с лопата от плочките."
Joy Joy Joy Събудих бате с цвиленето си  Joy Добре че бебето е в другата стая, че току виж и него събудя и после трябва да го нашляпам едно хубаво, за да заспи пак smile3532

# 324
kriskata сега напълно ми светна smile3515 за тайната среща в Пловдив и защо не бях от поканените.  Joy Уж не излизам от форума, а не прочетох инфо за такава. После гледам снимките - те всички от обидените. Явно тайно са се уговорили на другото място и после агентите пускат снимки тук - ей на колко сме задружни, пукнете се от яд.

# 325
  • sofia
kriskata сега напълно ми светна smile3515 за тайната среща в Пловдив и защо не бях от поканените.  Joy Уж не излизам от форума, а не прочетох инфо за такава. После гледам снимките - те всички от обидените. Явно тайно са се уговорили на другото място и после агентите пускат снимки тук - ей на колко сме задружни, пукнете се от яд.
Venilove , ма много бавно загряваш, бе, моме!  hahaha           Подавам Джокерче- Фейса, като едно по-добро място?!  newsm78

# 326
Смешно ви е на вас, ама с този паваж, на мен ми се карат. Tired Ще вземат от общината да залесят набързо около-блоковото пространство, че поне да не се размазват, ами на една идея по-меко да падат.

Валката нидей съ крии, ами бързо сподели какви са ти минавали и на теб през главата. Издаде съ веч.

Аз затова ли акто питах ква е тая среща в Пловдив, никой не мъ светна, ми той народа у "нашта" тема не знаел бре.

# 327
Явно тайно са се уговорили на другото място и после агентите пускат снимки тук - ей на колко сме задружни, пукнете се от яд.
Аз доколкото си спомням още тогава към снимките беше намекнато, че сме лоши лоши майки щом си "подаряваме" така децата на всеки срешнат  Joy

# 328
Аааа за тази мистериозна среща някой тук пита, днес ли беше и после друг отговори: ДА! И аз се учудих каква среща, не съм прочела тук  за такава newsm78 После разведриха темата срещналите се със снимки. Та във Фейса не видях аз среща да е обявена, освен на лични да са си писали срещналите се, та мистерията остава неразгадана Joy

# 329
Мдаа Арлина, аз питах, ама .................нищо.
Ми подаряваме си ги пък бебетата  Crossing Arms

Криската евала  smile3501 за лентичката ти.

От вас не мога да отида да си легна, а си мислех, поне докато чавето спи, да се пробвам и аз, че по нощите не се знае.

Общи условия

Активация на акаунт