tolinka - мама на ангелче
ksd_g - мама на ангелчето Сиянна
Ако някой не се открива в списъка или иска да бъде добавена или поправена някаква информация, да ми пише на лични!

за темата, прекрасна е.
партито беше на 6. Мира беше щастлива. Снимки (когато успея да ги сваля
Да е жив и здрав малкия Стефан, много радости да носи в живота на мама, тати и батко! Нека винаги има късмет и да е много щастлив!!!
Аничка, да ги нямаме такива
- покажи ни поканата (като се сетя тортата каква хубава беше, няма начин и поканата да не е!)!
) да й пострижем драстично косата и аз не чаках втора покана - сега е с около 25 см. по-къса. А на Пипонски му отрязах бретона най-после, че все му влизаше в очите.
и носи чудесното заглавие на мамочка 

От три вечери заспива вечер в леглото си като го полюшваме...което е невероятен успех за нас, защото до преди това го приспивахме люлеейки го в кошчето ...ама не на земята а във въздуха като махало...ръцете ми са видимо по дълги от преди да родя 

Мамочка, 

, заслужаваш цялото щастие на света, след тооолкова много мъка, която понесе, нека малкото юначе избърше сълзите ти и отнеме болката от сърцето ти!
Чакаме да ни го покажеш!

Прегръщам те много силно

за темата 

за Чоки и заглавието чудесно
за Мамочка !
да е здрав, силен, умен и много щастлив да расте за гордост на Мама Креми, тати и бати! Мила Креми бързо възстановяване и бъди щастлива мила мамче!
честно, много ме кефи, запазвам си го за следващото мъжко чедо, ако има! Освен това хората с име Стефан имат склонност да стават учени или по-точно доста учени се казват Стивън.
.Чоки,Мамочка,благодарско за труда 
,и цялото ви семейство!
!Желая и здраве,щастие,хубаво детство и...всичко най-прекрасно!

!Дано анемията отшуми скоро,и нямате проблеми със сладурко 

.Преди малко се прибрахме и сега спят блажено и двамата.След малко ще станем трима
.С никого не се видяхме днес,ще избягваме контакт докато не мине скрития период на болестта.На бандита ми му беше скучно без приятелчета,но....няма как.Дано ни се размине 
.Има да се вълнувам пак,покрай вас
.Чудя се коя от тричките ви ще е първата с втора бременност-Емануела,Мимето*,или ти
.Или ще има изненади,от някои спотайващи се мамчета
.
,аз отивам да опъна стари кокали до младите